Орифлейм - тема за консултанти 3

• 17 742
  • 393
  •   1
Отговори
# 360
Да....едвам си пуснах поръчката.....Пробвай пак след малко ли ако не ти е спешно - утре Peace

# 361
Имам идея, понеже скоро предстои пускане на нова тема искам да ви предложа да включим в началото на темата информация за консултантите по цяла България.Признавам си,че надникнах в темата на Ейвън и това тяхно оформление ми допадна много, ако сте съгласни може да ми пишете на лични с информация. Peace

# 362
  • СОФИЯ
Аничка, какво точно ще събираш?

# 363
Може би не се изразих правилно, на някои от консултантите не пише от кой град са. В интерес на истината ми е нужно само това.
Теб обаче те включвам още сега в списъка. Peace

# 364
Да си кажа честно - такова райониране е нужно в Ейвън, тук при нас няма проблеми за поръчки или регистрации в цялата страна.

# 365
  • СОФИЯ
Защо да няма нужда. Ако някой иска да си поръча търси си съответния консултант от определения град и е ок.

# 366
Да..може би си права...Но на мен ми се обади преди време едно момиче от другия край на БГ - искаше да си поръча и после стана консултант при мен, въпреки разстоянието. Така че, инфото може да е както полезно, така и ненужно разделение Wink

# 367
  • СОФИЯ
Да принципно е така. Но предполагам, че всеки ще предпочете консултантът му да е от неговия район. Но както решите.

# 368
Ами - аз не че имам против, просто не мисля, че ще е толкова важно това, за посещаващите клиенти....Но ако се направи - ок  Hug

# 369
  • USA, Steak State
Аз съм за Simple Smile

# 370
Да принципно е така. Но предполагам, че всеки ще предпочете консултантът му да е от неговия район. Но както решите.

Разбира се, че е по-добре консултантът (или твоя спонсор) да е от същия град. Така ще има пряк контакт между двамата, а той е МНОГО ВАЖЕН!!! Така че и аз съм ЗА  Peace

# 371
Дина - по-добре да е наблизо, но най-добре е да е в час  Wink така разстоянията нямат съществено значение Simple Smile
Малко се отклоняваме май от темата, ако се прави - ще участвам Wink

# 372
момичета аз съм на 500 км от софия и пак чрез нета направих доста консултанти в софия с помоща на моята директорка която също е в софия

# 373
  • където си пожелая...даааа...

Разбира се, че е по-добре консултантът (или твоя спонсор) да е от същия град. Така ще има пряк контакт между двамата, а той е МНОГО ВАЖЕН!!! Така че и аз съм ЗА  Peace
Абсолютно съм съгласна с Дина - колкото и да е в час спонсорът ти, както пише Агта, очните ставски с него са още по-ползотворни. Докато далечните разстояния м/у двама души, които работят в екип, усложняват доста условията на задачата, не че няма да се стигне до решение в крайна сметка. Но при положение, че можеш да си избереш човек от твоя град, дори квартал......с две ръце и аз съм ЗА предложението на Ани. Peace

# 374
Аз също съм ЗА Simple Smile  Peace  Ама май наистина ще се отклоним от темата. Все пак всеки си има мнение, нали  Hug Пък и Агата е съгласна ...

Общи условия

Активация на акаунт