Отговори
# 150
Мушмороче, още този месец е твоя - то се знае  Wink С Голделинка ще си бременеете заедно  Hug Hug Hug е и с мен  Blush Embarassed

# 151
  • София
Ники, само пази беба и себе си, и всичко ще е както трябва. Повръщай като ти се повръща. Щом се е почнало ...  .
И повече спокойствие, и никакви нерви. И ако може час да ми запишеш скоро.  Mr. Green

# 152
KikiNiki всичко ще бъде наред  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Веднага преправям списъчетата, ей много ми е гот тази седмица, само така мацки  Joy валете тестове валете!!!

# 153
  • Видин
Искам да ви пейстна нещо, на което много се смях.Темата се казва "БЕБЕЕЕ!Какво е това същество и какво да го правя"
Представяте ли си да ви казват КОТЕНЦЕ Simple Smile Аз полудявам като го чуя Simple Smile

Здравейте!обръщтам се към вас с една голяма молба!кажете ми как да помагам на моето котенце когато роди (остават още 10!!!!дена) и как да разбирам какво иска да ми каже бебчо!!

# 154
Това ми изглежда като майтап Crazy
И честно казано, помислих че става въпрос за котка, дето ще ражда Tired

# 155
Ники, само пази беба и себе си, и всичко ще е както трябва. Повръщай като ти се повръща. Щом се е почнало ...  .
И повече спокойствие, и никакви нерви. И ако може час да ми запишеш скоро.  Mr. Green

Ники, знаеш чувствата ми към теб!  Heart Eyes Ритата ти е казала и останалото.  Wink

# 156
  • София
Рони, един "уместен" въпрос. Нали почнахте да се борите за малко вълнисто папагалче?

# 157
Цък, аз съм фина дама и не се боря.  Wink Но вече не ме е страх. Определено имам напредък.   Simple Smile

# 158
  • София
Мен ме е страх като дойде момента как ще се справям. Забременяването трудно става при мен. Чудя се дали нямам проблем вече, вероятно психиката ми играе лоша шега. Но нямам търпение вече.

# 159
  • v. turnovo
чЕСТИТО,КикиНики! Желая ти лека и безпроблемна бременност! Hug  bouquet

# 160
КикиНики аз знаех Mr. Greenедно пиленце се изпусна пред мен.едно такова дето със звездите си говори. Joyама защото аз се изпуснах за Голди и ми беше съвестно и тя за да сме квит те издаде. Joyта мислено от 2 дни ти пращам честитки.браво пиле и ти го заслужаваш.няма да честитя сега а когато се роди.стискам палци.
а колкото до кака ви муша начи до 4дни трябва да ми дойде.на мен цикъла ми е по-дълъг.ама не ме бройте за бебета тоя месец.няма да съм и аз в кюпа.а  и нали на срещата сега трябва някой да изпие алкохола все пак.то всички вече надуха коремите та на мен се падна тая задача.така че аз ще съм друг път.

# 161
  • София
Това май ще да е сред любимите седмичните теми! Толкова момичета се похвалиха вече с две чертички! Чакаме и още!  Hug Толкова е прекрасно!  Joy

ЧЕСТИТО и на КикиНики! Лека и безпроблемна бременност, много положителни емоции и радост вкъщи!   bouquet

# 162
  • На един клон
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211250.new#new
Ето,дами,за да честитим хубавия ден на Клара.

# 163
Здравейте, сладурчета!  wavey wavey wavey
След кратка отпуска пак съм тук! Виждам, че има много хубави новини! Честито на всички, видели  EFP Пожелавам ви много лека бременност, само положителни емоции и пухкави бебчета на финала!!!  newsm30 newsm30 newsm30
Аз днес НЕчакам лелката, надявам се да сме уцелили момента и скоро да не ми се мярка пред очите!  Wink

Хубав ден на всички и дано наистина август месец да е пълен с  EFP EFP EFP
 Hug

# 164
  • София
Дано всички бремелинки повлекат крак! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт