Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 225
  • 578
  •   1
Отговори
# 240
Страхотна диета Heart Eyes Heart Eyes
Лу, много си добричка Heart Eyes Hug  аз не, че ще заям мед, но питам заради 00 и разбира се малка к. л. Blush
Литъл, защо искаш да вали ooooh!, ако си в къщи става, но ако трябва като мен след малко да тръгвам, гадно Hug, а може и да помечтаем как изпробваш новата диета Heart Eyes и навън вали......... newsm78

# 241
не, вещи Simple Smile, няма кой да гледа децата:)))) /имам предвид, докато мелим черен пипер/. ще ходя да пия кафе с лу и да си клюкаме:)

# 242
  • Пловдив
Ами айде по едно кафе и за нас, дето сме си в къщи ...

# 243
Зетче, и аз тръгвам след малко  Hug но ми се ще да видя дъждец, да ми стане хладничко и да си помечтая за стопляне с черен пипер  Blush
Вещи, мерси за кафето, нищо, че не съм си вкъщи  Hug

Айде момичета, чао засега  Hug

# 244
Вещи, мерси за кафето, току що си го изпих и един разтворим витамин си направих, че нещо главата ме замота ooooh!
Зетче, и аз тръгвам след малко  Hug но ми се ще да видя дъждец, да ми стане хладничко и да си помечтая за стопляне с черен пипер  Blush
[
Laughing Laughing Laughing

# 245
  • Пловдив
Вещи, мерси за кафето, нищо, че не съм си вкъщи  Hug

Айде момичета, чао засега  Hug

Имах предвид тези, които няма да излизаме на кафе, но и за тях има    bouquet

# 246
.. а защо нямаме снимка Heart Eyes Laughing Laughing

# 247
  • ГОре на черешата...
Съни, ще си  копна диетата, че скоро ще й дойде времето...обаче се притеснявам, че до фаза "Млян черен пипер" ша трябва да вербувам и комшията  Twisted Evil

# 248
  • Пловдив
То има за сички бря  Party

# 249
здравейтеее! Hug

Зетче,да са ти живи и здрави дечицата.  bouquet

после ще намина,отивам да готвя... Laughing

# 250
Ето ме пак Simple Smile
Тая диета звучи много примамливо  Laughing
Имам само една опасност - дане се получи непредвиден Йо-йо ефект, подобен на Мариеткиния  Wink

food010

# 251
  • ГОре на черешата...
Имам само една опасност - дане се получи непредвиден Йо-йо ефект, подобен на Мариеткиния  Wink

food010

нЕма лошо Mr. Green!
Нъл трябва са оправя демографския срив hahaha.

Ванче, стига готви Hug.
Утре ще правя крокодилЯ ooooh!. Стискай палци, че ще е за гости.

# 252
Мерси Ванче, само дето не си ми наблизо да ми направиш две от твоите торти Laughing за утре Hug
Момичета, ееееееееее не при всяко мелене на черен пипер стават тези неща Heart Eyes

# 253
  • София
Аз пак имах нещо да казвам, ама нали знаете  newsm78 пак изкуфях, щот много се ядосвах на нета пфу!

На Кафеджийките по нашенско да кажа, че басейна е в ремонт до 13 август, ще ходим после.

Пак ядох глупости, но пък изпих водата в офиса и сега минах на чешмяна, добре че няма за кога да идват гости днес. Утре сутрин ще купя  Sunglasses
Хайде аз ще си подготвям нещата към приключване.

Абе къде е Мими нещо много слабо присъствие отчете днес?

# 254
  • София
днес цял ден говоря с полуидиоти и пълни идиоти. Освен това отпуската ми се отложи с два дни и ми е нервно.
Поради което съм особено черногледа и заядлива.
Затова и си трая и само чета, нищо не сте ми виновни вие.

Ама тоя свят пълен с луди и психопати, ей.
И всичките до мен опират.

Общи условия

Активация на акаунт