Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 215
  • 578
  •   1
Отговори
# 270
  • ГОре на черешата...
Добро утро, поспаланки Grinning!

Порция разсънване?

Мойто го изпих отдавна и сега се чудя какво да правя докато стане Калоян newsm78. Като го знам как спи на такова време - отиде пладне. Пък по задачи трябва да се тича - сметки да се плащат, разни памперси-мамперси да купувам, че...иде вече моментът Rolling Eyes.

Следобед ще кулинарствам в кухнята, че мъжО пак ще има височайши гости в службата - миналият път ги започнах, сега смятам да ги довърша с кулинарните си умения bowuu. Ама да не се хваля де, да не претърпя фиаско, че крокодилек ще правя за пръв път Rolling Eyes.

Ей сега ще попитам Кантаров какво ще ми рече за Добро утро и ще докладвам.
Пък вий разграбвайте кафетата - ако свършат, Вещи ще направи още Laughing!

# 271
Ехо, добро утро  Grinning
Обичам го тоя моя кантар  newsm47
Ше зема да го позабърша тия дни  Crazy

Мариетче  Hug

Айчето нещо липсва    33uu

Ванче аз отвреме на време почнах да го връчвам черпака на мойта 6 годишна щерка.
Справя се детето - готви и похапва, понякога не остава за по чиниите.  Joy Joy Joy
Голямия проблем е, че после трябва да хвана парцала  hahaha

Съни, ти вместо само да се хилкотиш - да беше пораздула малко клюка Wink

Зетче  Hug да са ти живи и здрави слънчицата! Много да те радват и да се гордееш с тях!
 bdbaloni bdbaloni

Хубав ден на всички  Hug Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 08:43 от huffman

# 272
Добро утро рицарки любими!Един път и аз да съм подранила  Mr. Green,ама като съм си спретнала толкоз много задачи за днес ,та чак денят ми се вижда малък.Майче ,с теб сме ,ще стискаме палци и на ръцете и на краката fingerscrossed fingerscrossedВчера на следобедната среща Съни изглеждаше превъзходно! 4470клюката ще я кажа аз smile3503Айчето ми липсва с нейния сутрешен поздрав newsm12Закусих обилно с палачинки ,желирано кремче от кисело мляко с извара ,допивам кафето от Мариеткиното..  remybussi   и изчезвам.И..вие си знаете newsm51 newsm51

# 273
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на близнаците на Зетче!Да са живи и здрави ,много да те слушат и обичат!

# 274
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Добро утро !

След първия ден на протеини съм - 2,600 кг   newsm19 .
Последваха още около 10 мерения   и не , няма грешка . Crazy
Не изпитвам никакъв глад , тези протеини засищат страшно много .
Баща ми каза , че иска и той на моята диета след като ме завари да закусвам филенце на скара . Sunglasses
Според мен освен менюто вчера изигра роля и 4 часовото миене на прозорци , чашки , чинийки и всякакви други неприсъщи за мен дейности .
В девет едвам се домъкнах до телевизора и обявих никой да не ме закача , ако не иска после да си носи последствията .  Crossing Arms

Вещи литър прясно мляко има 50 гр въглехидрати , не случайно Дюки препоръчва до една кофичка на ден ... а даже нямам идея дали Дюки знае , че нашите кофички са по 400 гр .  Laughing
Това обаче въобще не значи , че ще се откажа от прясното мляко , защото тук на работата върви чудесно с четенето на форума .  Embarassed
Виж в момента в който кантара се закотви ще махаме млякото ... до тогава .

Съни знам колко силен стимул може да е една нова тръпка , но на мен вече отдавна не ми действат такива стимули . Този път началото на диетата я поставих най - вече уплашена за себе си ...
Уплаших се , че с темпото с което трупах излишни кила много скоро просто няма да мога даже да вървя .

Мими отложиха ти отпуската с два дена ... а на мен с 12 , та знам чувството .
Не съм почивала от две лета насам , но затова пък много попътувах .  Simple Smile

Майче стискам палци за абдоминопластиката , после тамън ще ми разправиш кое как е ... защото и мен ме чака след няколко месеца същото .  smile3544

baloni Tada baloni на близнаците !
Много да слушат мама , нищо , че са вече големи ... сега е момента те да я глезят , а не тя тях .

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 08:37 от nepukistka

# 275
  • ГОре на черешата...
Ей, верно ooooh!!

Зетче, честити ти рожденници! Да са здрави, щастливи и успели в живота!

# 276
Добро утро и от мен милички!!!!!!!

# 277
  • Пловдив
Добро утро и от мен  afwitch Виждам че Мариетка се е погрижила за кафенцето, от мен значи водичката Wink

Лек и прохладен ден на всички!

# 278
  • София
Добро утро и от мен! До сега нямах интернет и в офиса и в къщи!

Честит рожден ден на близнаците на Зетчето      ura ura пожелавам ти оттук нататък грижите по тях да стават все по-малко, а радостите повече!

Ванче гледам, че си свалила браво!
Пуки давай все така и чакаме лентичка да те следим!
Хъф и ти гледам припали автомобиля   bouquet

Аз пък съм на същото дередже като вчера, което е добре в случая. Сега изядох едни сандвич с риба тон - много обичам и реших да опукам един докато още е рано.

Да ви кажа снощи се мерих и щях да падна от обиколки - гръд и ханш по 101 см, талия 76 см, краката и бицепсите спаднали с по сантиметър. Направо не очаквах, пък се спичах, че съм качила кила, то през това време съм сваляла на обиколки  newsm44

# 279
  • Пловдив
Честит Рожден ден на двамата сладури на Ззз! Да са живи, здрави, много весели и щастливи!!!

# 280
  • София
Честити и пораснали близнаци на Зетчето.
Това си е геройство за мен.
Аз едно не мога да отгледам.

Пуки, ти да не мислиш, че отпуската е време за почивка. Амииии, глупости.
Повече работа свършвам, отколкото като съм на работа.

# 281
  • Пловдив

Пуки, ти да не мислиш, че отпуската е време за почивка. Амииии, глупости.
Повече работа свършвам, отколкото като съм на работа.

Ми вярно си е, добре после че свършва и отиваме на работа да си починем  Crazy

# 282
  • София
Зависи каква ви е работата!

Аз уж добре си починах миналата седмица, пък сега се разкатах от задачи и пак се чувствам като пребита още в четвъртък.  ooooh!

# 283
  • София
Просто е физическа работа и не ме натоварва психически и умствено. Сега по цял ден мисля, планирам, пресмятам и кроя планове. Уморително е и натоварващо. И все някой ти пили на главата за нещо.
И на всичко трябва да се реагира моментално и незабавно.

А и ми се спи. Искам да спя до обяд поне няколко дни. Не че ще стане де, но поне да опитам.

# 284
Здравейте сладуранки Laughing Laughing Laughing
Благодаря Ви  на всички за поздравите, просълзихте ме Hug  Heart Eyes Heart Eyes
Късно се включвам, защото имах работа до сега ooooh!
Купона с причтели ще бъде утре, поканили са 40 тинейджъри Crazy Party Hug, а ние семейно довечера, егати Дюкана ooooh!, после го почвам по - сериозно Hug
Сутринтта кантара ме уби - закова на 70 #Crazy, ама 00 са ми проблема ooooh!
Майчето е идвала, много се радвам и и стискам палци, даже и на краката Laughing Heart Eyes
Днес ми се очертава и в офиса повечко да поработя #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт