Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 213
  • 578
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ох, пък аз правих досега нещо и току-що се оказа, че трябва до го променя из основи, така че започвам отначало  ooooh!

Сега ще взема да изям една кофа кисело мляко и да ми дойде настроението. Ох много съм замлатена днес нещо....

# 286
Бълбук , бълбук ... имам чуството , че след малко от ушите ми ще почне да извира мляко ... толкова бързо го смотах . Тази моята лакомия , ако не ме погуби , няма какво друго .

Направих си много дълга обедна почивка , колегата гледа лошо ... аз се усмихвам невинно и се правя на ударена ... хъ хъ

# 287
Ехоооооооо, къде сте бе момичета Hug
Обядвам пред компа Simple Smile, една зелева и 2 кюфтака Crazy ще види Дюкан  Mr. Green

# 288
Цитат
една зелева
супа ли  hahaha

И аз съм тук. Ядох малко пиле и кафе с мляко.
Заформя се следобедна жин запивка и скара с тлъсто свинско.
Ще гледам да се удържа. Ще ходя на пазар и ще си купя пак една бутилка бяло вино, че е най-диетично, а наближава уикенда...

# 289
  • Пловдив
Ехоооооооо, къде сте бе момичета Hug
Обядвам пред компа Simple Smile, една зелева и 2 кюфтака Crazy ще види Дюкан  Mr. Green

Тук сме де, аз копах разни хубавици да ги лепна в новата Дюканска темичка  Crazy

# 290
Салатка, Хъфчо Simple Smile не съм причърженичка на зелевата супа #Cussing out
И аз не знам довечера как ще я изкарам Hug, таткото ще прави чеверме , ще има сладоледи  и да не говорим за градусите Blush ooooh!
Вещи видях, че правиш новата темичка на Дюканки, то аз ще се включа след утре май Hug newsm78

# 291
Зетче - като мен направи  Party
Чаша бяло вино - най-безобидното в случая  - даже някой казват, че е полезно - не случайно пият оцет за отслабване  Simple Smile
Някои хора имам предвид, не мен  Stop

Знам, че няма начин да е супа  Wink

# 292
Зетче, поздрави за рождения ден на децата ти!

Направо млад господин и млада госпожица Laughing

Само радост да ти носят!

# 293
  • София
О, Пиле много накратко, така не може!
Какво само ЧРД и бегай. Казвай пак ли те заточиха на природа, че да ти завидим, как са килограмите (пу-пу мръсна дума)

Виж, че сме отслабнали  Mr. Green оЦобено аз

# 294
  • София
Пилето си смени визията
окрилен вид има

ми честито, особено на теб, Попче

# 295
  • София
Пилето си смени визията
окрилен вид има

Ъ-хъм, права си отдалече се вижда.

Пиле много ти беше готина шашавата кокошка навремето, липсва ми

Мими мерси, мерси, точно показвах на колежките как ми се върти полата и колко ми е оширяла

# 296
Ма нали съм във форумскоорденски отпуск, бе  Mr. Green Само минавам набързо да видя колежките  Joy

smile3519

# 297
Пиле Heart Eyes, благодаря ти за поздравите  и пожеланията Laughing
 И много се радвам на появата ти Laughing Laughing
..ох нещо не мога да си събера акъла #Crazy един колега( малък пикльо)така ме вбеси от аругантното си държание, че #Crazy #Crazy #Cussing out
Поемам си въздух и го отминавам, нали така рицарки Wink

# 298
  • София
ООООООООООО, тука отпуска не даваме  Naughty, само по уважителни причини като море, планина, село и т.н.  Sunglasses

Зетче точно така, още повече днес ти е празник, най-хубавия ден за една майка!  Peace

# 299
Пиле много ти беше готина шашавата кокошка навремето, липсва ми

И аз много си я либя и по-нататък сигурно пак ще се върна при нея. Все пак първа любов Wink Сега обаче нека тя си почине, пък аз да се порея на воля...

Че кой ви пита давате или не Laughing Аз съм на свободна практика и мога си се самоотлъчвам, кога си искам Crossing Arms

Честити смаления на всички Hug

Асса де ви е?

Общи условия

Активация на акаунт