Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 199
  • 578
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Мимка, със здраве да си ги ползваш, ама нали знаеш, че искаме и  документация  smile3509

# 316
здравейте и от мен.

зетче-отново -да са ти живи и здрави децата. Hug

ама Мариетка що не го показва тоз крокодил Thinking,два пъти влизам в албума,още не е качила снимки.

познайте кво ще правя?не можете ли?ще готвя беее! Laughing

# 317
Мерси, Ванче Heart Eyes
Видях твоя кроки Laughing
Бай-бай,
вземат ме вече Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 318
  • София
Не в на Мариетка подписа, а в на Ванчето.
Ванче, покажи де, не тормози жената пък ти.

# 319
Не в на Мариетка подписа, а в на Ванчето.
Ванче, покажи де, не тормози жената пък ти.

аааа,сакън ,да ме анатемосате тука....ни щъ... Naughty
пък и тя ,зетчето го видяла вече гущера.... Laughing

ни щъ да правя нищо на тез неблагодарници,ама кат ме засърбят ръцете пусто... Blush

# 320
  • София
Щото си купих оня ден дълга - поне като не мога къса - кой ходи с дълги поли и панталони това време.  #2gunfire

Аз  bowuu

# 321
Щото си купих оня ден дълга - поне като не мога къса - кой ходи с дълги поли и панталони това време.  #2gunfire

Аз  bowuu

и аз,панталони само...

затова искам да съм слаба,за да нося това, дето ми харесва,не това, дето ми става.

# 322
  • София

Аз  bowuu

и аз,панталони само...

затова искам да съм слаба,за да нося това, дето ми харесва,не това, дето ми става.

Съвсем си права Ванче

# 323

Съвсем си права Ванче

нали?

нещо ми е шантаво  Tired на кратуната умната и май ще хода да се пльосна на леглото,пък мойте да ядат квото намерят! Crossing Arms

# 324
  • Пловдив

Аз  bowuu

и аз,панталони само...

Съвсем си права Ванче

На мен пък, колкото и странно да звучи къси поли ми стоят по-хубаво и изглеждам с тях по-слаба, отколкото с дълги. Ако събера смелост довечера ще накарам да ме снимат и да ви се покажа, за да си кажете мнението  Mr. Green

# 325
  • София
а, и на мен също ми стоят по-добре къси
кажи им, да видят, че не винаги това което очакваш да е някак е наистина така

боже как сложно се изразих
демек - не е задължително като не си слаб /щото ние дебели не сме/, да не ти отиват къси поли. Мен дългото ме прави да изглеждам равна. Като трупче
Затова има и проблем с панталоните. За моите килограми, или по-точно за моя задник, ги шият с широки крачоли, а това ме прави дебела. Аман.

Ако не забравя, ще се снимам и ще се демонстрирам

# 326
като сте се заговорили за поли, да ви кажа, че нямам спомен откога не съм носила такъв атрибут. моята мечта е да влезна в един размер панталон по-надолу.
да ви кажа какво ядох днес:
1пилешка пържола 150 г от бутче
1 ябълка
50 г сирене (ама не беше обезсолено)
1 малък кренвирш с кетчуп (от тия пълнените с кетчуп)
вода и чай повече от литър и продължавам
я кажете за вечеря 2 варени яйца и обезсолено сирене хелиос добре ли е? може и айрян да пийна. много ли ще стане?

# 327

я кажете за вечеря 2 варени яйца и обезсолено сирене хелиос добре ли е? може и айрян да пийна. много ли ще стане?

Съни,нас ли питаш? ooooh!Дето си толкова напред с материала? Hug
моля те,направо ме е срам да ти отговарям Blush...ако бях наполовина сериозна колкото теб,досега да съм седнала на пейката на Асса..

и все пак ,ако настояваш-добре е вечерята. Heart Eyes  малко  е като количество,но ти си знаеш.

Мариетке,ко стана с крокодила?

# 328
  • ГОре на черешата...
Уф, най-сетне сядам Tired. Изкъпана и приготвена, че потеглям след малко. После ще докладвам.
Ванче, аз ще пиша в темата, ама да ти кажа и тук - златна си  bouquet! Половин крокодил ометоха вече мъжете - божествен е Peace! Малко ми стана твърдо тестото, но това не е тема за тук.
Айде, влазяйте в подписа и гледайте, че не ми се пуска линк...

# 329
Съни, за вечерята - не е хубаво 2/3 от вечерята да са ти от млечни - има голяма вероятност от сирене и кисело мляко изядени вечерта да задържиш вода и да се подуеш.

Общи условия

Активация на акаунт