Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 220
  • 578
  •   1
Отговори
# 390
 Joy Joy Joy
разногледа ставаш

# 391
Добро утро, момичета!
И аз стискам палци за Дика и Вики, горките какво им се е стоварило на главата.  Hug
Аз вече две седмици си имам вземане-даване с болници, нали баба я приеха, голям ужас!
Съни, браво голямо! Аз като почнах тук да пиша беше точно с 11 кг повече, за три-четири месеца това е голяяяямо постижение!
Айчето, къде е? Да не би пак да няма нет  Thinking нали беше казала че като зачезне без предупреждение за няколко дни да обвиняваме нета!?!
Хъфи, честито и на теб гледам имаш 2 килца свалени за една седмица  #Crazy
Няма да ви изброявам всички но да знаете, че сте ми стимул голям и ви обичам!
Аз днес заминавам на палатка на море за една вечер и ще пиша утре пак! Пак ми отиде диета, то не че последните дни имах някаква възможност да я спазвам де  hahaha ама сега съвсем!
Лек уикенд на всички!
Мариетка, прати едно смс, ако нещо стана докато ме няма  Hug

# 392
силви, весело изкарване. ако спретнете едно барбекю, би могла да си съвсем режимна:)

# 393
Добро утро. Heart Eyes

Пожелавам бързо оздравяване на Вики. Hug

Съни,отново поздравления.  bouquetСмайваш ме постоянно. CrazyИ да взема да си размърдам задника Blush,че току виж си ме настигнала...

Хъфи,вече ти поздравих за новата лентичка в снощния ми пост.Браво.  bouquet

да сте ми живи и здрави всичките,все така да ме радвате. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Майче,пожелавам ти успех и много щастие с новата визия.  bouquet

# 394
ох - кат манекенка чак няма да го докарам - ама се надявам понеделник
да мога да си мръдна още веднъж лентичката - има показатели за движение в тая посока.  Flutter
Като дойдох тук в ордена на 1 февруари - писах 2 цели - първата беше 66 кила.
Струваше ми се толкова нереално  Party
Сега направо фърча...
И другата седмица мъжа ми и децата може да заминат в провинцията и аз
оставам сама  - на спокойствие - и съм решила, че ще ходя да си търся къса пола  Twisted Evil
/е - до малко над коляното/ - а една педя над коляното  ще си купя на кота 60 кила.
Вече не се съмнявам, че ще ги стигна - въпрос на време е  Party

С вас е много по-лесно
И особено много по-приятно  newsm51 newsm51 newsm51

Силви - приятно прекарване   bouquet

# 395

Вече не се съмнявам, че ще ги стигна - въпрос на време е  Party

Никога не сме се съмнявали в теб Хъфи!Вярваме в теб!  bouquet

# 396
много ви обичам, да знаете  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
наи-лошото беше, че аз се съмнявах в себе си

Айде - хлапе номер 1 се излюпи и тича гол насам. Почна лудницата  Crazy
Изчезвам временно

# 397
много ви обичам, да знаете  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
наи-лошото беше, че аз се съмнявах в себе си

мдам,лошо е да се съмняваш в себе си! Naughtyи защо го правя и аз,да ме питаш,не мога да отговоря. Confused

# 398
Добро утро от мен кукли!!!

Какво станало с Дика аз си мислех че са на почивка и Танитка никаква я няма?

Вчера изкарах един протеинов ден и въпреки че се изложих с водата днес резултата е -1кг.

# 399
Ванче, няма да се съмняваш в себе си  Naughty най-важно е ние да си повярваме! Това че става бавно е даже по-добре, защото едновременно и организма свиква с новите килограми и ние не озверяваме!
Съни, то барбекю винаги има, но през деня е проблема, но все пак гледам да не ям глупости!
Бебче, поздравления за килограма - Дюкан действа винаги!

# 400
силви, ти само с дюкан ли ги пребори тези девет кг?

# 401
Дубрутру слънчеви  Hug
Дано Вики се оправя бързо, че много им се събра и на двете с Дика.
Поздравления на всички с намаления (Хъфи, Съни, Бебче   bouquet), с "юбилеи" на режим (Вещи   bouquet) , на Зетчето с малко закъснение за рождениците   bouquet и на всички вас   bouquet
Тани все още е на почивка  Party, Айчето не знам защо се губи обаче  Thinking
Ванче, няма да се съмняваш в себе си  Naughty най-важно е ние да си повярваме! Това че става бавно е даже по-добре, защото едновременно и организма свиква с новите килограми и ние не озверяваме!...
Peace Тъй е Ванюшко. Спокойствие и силна храна  Hug И както казва Майчето "Всичко е в главата". Като става бавно - бавно да е. Важното е, че не се отказваш, а продължаваш да следваш целта си. Няма начин да не стане   bouquet И не си мисли, че не ти се възхищаваме, как с всичките тези красиви вкуснотии, които излизат изпод ръцете ти, успяваш да се удържаш и да продължаваш напред  Hug
Пиле, радвам се да те "виждам" отвреме-навреме  Hug
Пуки, мани ги тез солети и прочие дивотии. Вземи си сурови ядки, да не се оставяш да прегладняваш зверски  Hug
Майче, стискаме палци   bouquet
Нещо като отчет за вчера: закуска - свинско шишче 80 гр., втора закуска - 200 гр. мисело кляко, обяд 2 шишчета, пак свински - 160 гр, филия с масло Embarassed, 1/2 думат и 20-ина гр. сир'ни, следобедна закуска - ха познайте... мдаааа винско шишче 80 гр  Crazy, вечеря - около 30 гр. жарен св. бут и диня  Crazy
Благодаря за пожеланията и пак да се похваля - почивам  Party Ейййййй, т'ва много хубу било да не работиш в събота. Ама толкоз вече съм са ошашкала, че ви гледам публикациите - пише събота и си викам - абе тез хора от вчера що не са писали  ooooh!  Laughing
уф, и още щях да пиша, ма забрайх  ooooh!

Хубави почивни дни момичета   bouquet С много усмивки, спокойствие и весели преживявания  Heart Eyes

# 402
мечтаеща, тази филия по кой режим е?  Wink
я кажи как е количката? караш ли я?

# 403
Благодаря момичета за това казвам че без вас слабеенето или по скоро поддържането на режим за мен е почти невъзможно.

# 404
Литълче Heart Eyes,такива си ги написала,че чак се просълзих. Blush
вие сте ми надеждата! Hugако не сте вие,отдавна да съм я закъсала.... Confused

Общи условия

Активация на акаунт