Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 206
  • 578
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
А между другото, цял ден никакви ви няма и не пишете, а като чухте за шоколада очите ви станаха ей такива  Shocked и се строихте в две редици тук  hahaha

# 376
Айййййййййййй чела съм я тази книга, да не говорим, че бях някъде 4ти-5ти клас и еротиката ми дойде мало стряскаща, ама ми беше толкова интересна, че си я дочетох независимо от всичко. Много ми хареса тогава и имам мил спомен.

# 377
  • ГОре на черешата...
А между другото, цял ден никакви ви няма и не пишете, а като чухте за шоколада очите ви станаха ей такива  Shocked и се строихте в две редици тук  hahaha
Нали   Mr. Green

Уф, ама и Дика и Вики се измъчиха...аман от вируси Confused. Дано бързо се оправи мъничка Praynig!

# 378
Вечерната проверка:
100 гр. свинска пържола, 2 кафета с 400 гр, мляко и захар по малко,
1 3 в 1 със захар много, 250 гр. кози катък, пилешка кълка - долната част и 1 голям домат.
Общо 1200 калории. 100 протеин, 65 мазно, 60 въглехидрат /пропорциите са  малко едно към гьотере/

Отивам да си сипя вода.  Grinning

Айчето я няма   Rolling Eyes
Сега погледнах- от сряда на обяд я няма тука  Confused

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 21:11 от huffman

# 379
Мамка му  newsm61
в София ли в болницата?
Не още по- м...... му. В Добрич.
Излизах.
Прибрах се току що. Отивам да нахраня детето и по-късно ще дойда.

# 380
здравейте. Hug

чета и се притеснявам-за Дичето и малката Вики(да оздравяват по-бързо Praynig),за Айчето-къде е ? Confusedпритеснавам се вече,винаги казва кога ще отсъства.

но пък ме и зарадвахте-Хъфи със страхотно намаление  bouquet,Непуки също...  bouquetда не изпускам някой? newsm78

абе, целувки за всички,да няма сърдити! Hug Heart Eyes

аз ще съм на протеини събота и неделя-дано и аз си изпрося похвала вече,че много ми е мъчно.... Sad

# 381
Добър вечер прекрасни  newsm51
Чак сега стигнах до компа  ooooh!
За Дика. Преди 2 дни са водили Вики в спешен кабинет с много висока температура. Дика още тогава поискала да я оставят една вечер на системи. Цък - не можело. Изписали антибиотици и да пие глюкоза. Вчера започнала с разстройство. Днес след обяд са ги приели. Вики е обезводнена. Два часа са чакали пред отделението да ги приемат. Връщали ги в спешен кабинет..... Дика е притеснена, поплакала си е. Току що ги бяха приели и все още беше объркана. С малко дете в болницата на другия край на България.  Confused
Мизерия - абсолю. Ромки в изобилие. Обща тоалетна. Малката плачела, като я бодат ( от обезводняването вените съвсем и се свили). Жална история  Cry
Хайде постискайте и палци да се отърват с трите дни - толкова са им казали че ще ги държат. Лошото е, че дори да се оправи по-рано, събота и неделя не изписват и до понеделник ще са там ( поне в другите отделения е така  newsm78).
Лека вечер на всички   bouquet

# 382
  • Пловдив
Българско здравеопазване  #2gunfire
Дано се оправи детенцето бързо и се махат оттам  Praynig

# 383
ох - стискаме стискаме, стискаме...- ужас е това - в инфекциозна болница с малко дете  Praynig
Тейс, моля те - ще чакаме инфо от тебе.....

Добро утро на всички  Hug

Пия кафе с мялко и малко захар, ама ми е самотно  - само аз съм горе - дори 1 гост да имаше  Rolling Eyes
Майката ще чакаме да каже как се чувства и да и пожелаем най-суперските нови гърди и корем  Party

# 384
Здравейте прекрасни.
Влизам за минута.
Днес се видях със Дика. В болницата са. Малката е в инфекциозно. Пипнала е вирус. Обезводнена е. Confused Вероятно ще ги държат 3 дни. Поздрави на всички.   bouquet

ооо, тейс, това е ужасно. моля те, постни ми на лични телефона на дика да й звънна.
хъфи, здрасти, виждам, че и ти си ранобудна.
прегръщам ви всички!

за протокола - смеих лентичката. тази сутрин кантарът показа 86,6 кг, значи мога да я сложа на 87. сега ще се боря да ги задържам.

# 385
Съни  smile3501
Ти май съвсем скоро ще си  близо до Танчето   Party

# 386
Пиша отделен пост съвсем нарочно.
Майка,
да знаеш, че всички тук сме с теб. Още един ден остана до момента, когато ти и твоят лекар ще премахнете следите от това, което искаш да забравиш! Ти си много силно момиче и това, което ти предстои не бива да те плаши. Може да имаш физическа болка и дискомфорт, но ти си преодоляла по-силната болка, а именно да постигнеш това, което искаш и да загърбиш лошото.
Убедена съм, че операцията ще мине добре и когато мине, сама ти ще видиш колко спокойна ще бъдеш. Болките минават бързо, за няколко дни. Тези дни може да ти се сторят безкрайни, затова си вземи хубави книжки и не отказвай обезболяващо, когато ти го предлагат.
Ще чакаме да се появиш и да разкажеш. Да не стане така, че след няколко години да те помислят за сестра на Андреа? Wink

# 387
Съни  smile3501
Ти май съвсем скоро ще си  близо до Танчето   Party

хъфи, аз на танчето отдавна съм й казала, че много дебели д-та се бутаме на този клон вече и че трябва да се премести на по-долния, че и ние малко въздух да дишаме:)
ти защо си толкова ранобудна? мен още в 6 и 30 часа ме събудиха децата - гладни, жадни, играело им се. детска им работа. та аз още в просъница скочих на кантара и реших да местя лентичката, че да се домотивирам.
като се видяхме с лу, й разказвах, че при всяко смъкнато кило изведнъж усещам прилив на енергия и се чувствам някак си олекнала, но после привиквам и пак се чувствам тромав слон и така до следващото. много странно усещане. а как съм ги носила тези 113-114? не искам да си спомням, честно.

# 388
Съни, аз съм всяка сутрин по това време тук.
Обикновено си правим компания с Айчето
Като стана - на път за банята пускам да се зарежда компа, после се клатя , правя кафе и сядам тук.
Гледам да съм много тиха, да не събудя някой - защото това е моя личен собствен час - тишина, спокойствие и нет   Grinning
Сега след малко един по един всички се излюпват и се почва лудницата  Simple Smile

Точно преди малко това си мислех - ти си в момента 13 кила по-малко от срещата - сигурно има голяма разлика.
Над 15 кила вече се виждат - при свалени 26 ми е много чудно как никой още не ти казва, че си отслабнала.  #2gunfire
Но да знаеш - че скоро ще почнат   bouquet Абсолютно нямат избор  Party

# 389
сега съм в междинна ситуация:)
хората, които ме знаят 113 кг казват, че съм отслабнала, а тези които не са ме виждали с многото кг, като ме видят казват: аууу, колко си напълняла. иди обяснявай. замълчавам си, че не ми се разказва какво ми е препатила главата - да не мога да си направя педикюра, да ми е трудно да си вържа обувките, да не мога да тичам с децата, постоянно да съм уморена и да ми се спи. и за това да съм си била виновна само и единствено аз.
хъфи, ти май скоро ще станеш като манекенка.
танчето кога се връща от море, знае ли някой? верно, че и асса я няма напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт