Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 238
  • 578
  •   1
Отговори
# 420
Ванче, моля те ела наистина, че на всичкото отгоре имам размразено филе от змиорка, кашкавал Елена, сирене Дунавия..... И очите ми все са там - тъкмо ще помагаш  Crazy!

олеее,ида начи,ама после и на разходка ще трябва да ме изведеш-толкоз ЕдИне .....въх.

# 421
Съни, Ванко  Hug Ей за това става въпрос. Понякога, колкото и да ни обичат хората около нас, им е трудно да осъзнаят нашите проблеми и ако не могат да ни помогнат, поне да не ни карат да се чустваме зле  ooooh! Ама за сметка на това, сме се надушили тука и правим каквото си знаем  Hug
Въййй Дени, ся отивам да се заровя в хладилника  Mr. Green

аз бих започнала с активията, после бих закусила междинно със сметана и орехи, обяд - свински език, междинна закуска - сметана с орехи и вечеря - пилешка пържола.
но това съм аз:). ако ти върши работа като вариант:)
зеленчуци няма ли в тази диета?

Малиии,Деничке,днес съм у вас на гости.... Crazy
Мен ма досрамя да си го кажа, ама щом Ванчето ша иде, и аз ш'са натъкмя до нея  Crazy
Ама пуснете ма да са запиша бре  Twisted Evil

# 422
Ама нямаш грижи, ще се разходим в парка - точно до нас е.
Под секрет - аз много обичам да приготвям храна за и близки и приятели - тъкмо някой теб да те поглези  Flutter!
Една дървена ваканция в гимназията бях опекла от скука 2 кекса, 2 солени пая, 6 тави сладки за 3 дни и само угоявах родителите.
Ама вас режимно ще ви черпя.

# 423

Мен ма досрамя да си го кажа, ама щом Ванчето ша иде, и аз ш'са натъкмя до нея  Crazy
Ама пуснете ма да са запиша бре  Twisted Evil

ша я заформим една...ама поне ще е весело....

# 424
Ама нямаш грижи, ще се разходим в парка - точно до нас е.
Под секрет - аз много обичам да приготвям храна за и близки и приятели - тъкмо някой теб да те поглези  Flutter!

последно мама ми е готвила за мен,кога беше то...има няма 12 години! Confused

не говоря когато ходим на гости,това е друго вече.

хубаво е някой да иска да те поглези. Hug

# 425
и аз обичам да готвя за другите. приемам взаимното приготвяне на храна и храненето като форма на общуване и още един начин да направим общуването по-пълноценно. лошото е, че нямам мярка. ей това ми е голям проблем. в интерес на истината, откакто съм тук, повече успявам да си сложа мярката.

# 426
ша я заформим една...ама поне ще е весело....
със сигурност  Heart Eyes
Айде и аз да наготвя нещо за купона http://www.youtube.com/watch?v=vzUGt4edZf0   bouquet

# 427

благодаря . bouquet

# 428
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=33&id=5022

miracle, ела да кажеш две думи как си. липсваш ни.

# 429
Привет милички,  Hug
завърнах се. Не съм ви изчела, за това ще пиша само за себе си.
Изкарахме си чудесно. Много добре ми действа природата - гора, река, хлад.
Правихме си чудесни разходки и познайте - имам мускулна треска  Embarassed голям срам.
Искам да стана нов човек, естествено от понеделник.
Искам да ставам рано и да си лягам рано, да съм по-организирана.
Това включва режим и движение.
Мисля да гледам по-малко телевизия. На почивката нямахме телевизор и знаете ли никак не ми липсваше. Много време губя в гледане на простотии по телевизията и то до късно вечер и сутрин ми се спи. Трябва да си променя дневния режим.
Помните ли едно време в училище ни караха да си правим дневен режим по часове, май сега имам нужда от нещо такова. Днес и утре ще мисля по въпроса, но първо ще се опитам да ви прочета, а и да подомакинствам.   wash hang newsm64 cook
Съни, дръж се идвам. Много съм нахъсана.  Grinning

# 430
Здрасти, пак на бързо   bouquet
Честито на всички свалили.   bouquet
Литъл, давай към следващата мечта  Peace
Към режимните филиики прибавям версия : " Пържолката в една чиния, картофите в друга - разделно хранене"  Mr. Green
Звъних на Дика, по-добре са. Малката вече се е " освестила", говори. До понеделник със сигурност са там.  Tired После ще ходя до болницата, ако има новини ще ви пиша.
Съни, кутията ти е пълна.
 Нямам много време за поименно. Общо  Hug

# 431
Вчера сте писали , ама късно ... в осем потеглих от офиса .  Simple Smile
Бях много нервна и настроена да опустоша каквото ми попадне пред очите .  Rolling Eyes
Набързо проверих приятелките , коя къде е и се уговорих да се видим .
После заседнахме в Трол , омотах едно малко калцоне и по пътя към дискотеката един M joy с лешници . Яда ми мина , после ме налегнаха гузните чувства .
Кантара отчете 1,100 обратно нагоре - не се впечатлих особено , днес ще го върна обратно надолу - колкото и да се напъва  .  Joy
Приятелките ми вчера казаха , че изглеждам много по - различно - каквото и да означава това .  newsm78
Започнах да пия Липозана , а по късно смятам най - накрая да вкарам  в употреба мини фитнеса , който съм си спретнала в нас . Wink
От днес до 24 август моя милост ще е като в казармата - до морето няма да стана фиданка , но ще направя всичко по силите ми , за да изглеждам една идея по - добре .

Дика горкото детенце , това е ужасно , дано се оправя бързо !(знам , че няма как да го прочетеш сега , но когато го прочетеш дано вече малката да тича и да се смее )
Съни браво , само така . Да ги размърдаш на онази пейка , стига им толкова почивка !
Хъф мъжа ти да внимава , че то така се почва . Къса пола , рокли с гол гръб и после се обаждаш , че си на карибите с Хулио ! Joy

# 432
Пуки,
кантарът ще се слезе надолу, то това ясно.
Ама друго си мислех - колко е важно ДЪЛГО време да ядеш САМО режимни храни.
Аз се храня ВМ НВД от 4 години (10 месеца почивка за дебелеене имах, но дори по време на нея 70% от времето бях на ВМ НВД, но останалите 30% ми разказваха играта, защото бях като 3 дневни пирове с де що видя - ех студентски живот, ех общежитие - ех шведска маса 3 пъти на ден - ех стрес - ех носталгия - ех алкохол) и преди това 1-2 години просто здравосло хранене.
Та сега, 6 години по-късно, бих предпочела салата пред всяка пица, просто защото обожавам салати, при мисълта за спагети си помислям "ей да бе, имам спомен, че не бях лоши", а при мисълта за сочен маринован свински шашлик с печени зеленчуци започва неистово слюнкоотделяне и съм готова да се минавам през трупове за този деликатес.
Та изводът е - ако си режимен достатъчно дълго време без изцепки ще постигнеш нещо по-добро от благосклонен кантар - цялостна промяна на нагласата спрямо храната, променени вкусови усещания, подсъзнателно предпочитание на по-здравлословното.

# 433
Идвам да похваля един продукт - крем сирене на Маджаров.
Има го в 4 версии - натурално, с копър, с орехи (и 3те по 370 калории) и лайт (150 калории).
Аз си взех това с орехи и е греховно вкусно. Намазах си го на филийка пълнозърнест хляб и стана много добра комбинация.
Преди това си гребнах, за да му усетя натуралния вкус - убийте ме, ама има малко вкус на млечен сладолед!
Горещо го препоръчвам. Малко е калорично, но само малко повече от сирене, не повече от кашкавал и много по-малко от масло.
Продава се в малка кутийка от 170 гр, която си разделих на 4 части с нож, за да имам идея колко поглъщам.
Ох, моля ви опитайте  Laughing!

Да се оплача - ще ходим на ресторант и трябва да си редуцирам от прекрасната манджа, която бях приготвила  Cry..
Махам бекона с яйце (вчера ядох) и намалявам езика и пилешкото на половина  Cry...

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 12:48 от Denichkata

# 434
    Здравейте , прекрасни Heart Eyes

Моля да ме извините за липсата , ама нямаше как да предупредя .

Нямам много време да чета. Като насмогна, ще пиша.

Липсвахте ми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт