Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 191
  • 578
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честито Вещи.
И определено имаш резултати

Само дето след почерпката отивам да си търся обяд.

# 361
  • Пловдив
То и аз  Joy

# 362
  • ГОре на черешата...
Може да ме обявите за пантата на Форума Mr. Green. Току що се прибирам. Мисля и да полегна.
Ама никаква активност нещо...

# 363
  • София
Петък е, не е време за активност

# 364
  • Пловдив
Да, ама то хич никой не пише. Добре поне че при Дюки пишат, та се късат Wink

# 365
  • София
Аз цял ден пък работя
грешна съм
изядох 2 пържоли и една млечна салата
не можах да се устискам за салатата
и пак пия кафе
от което само ми се доспива повече

# 366
Не ме свърта на едно място ... сега трябваше вече да съм си в нас .
Но не , аз самарянката заместих колегата за  да си ходи , защото от утре е в отпуска и искал днес да помага за стягане на багажа .  Rolling Eyes
Ще стяга багаж трънци , колко мъже сте виждали да помагат с багажа - просто и на него му се стои тук колкото на мен .  Crossing Arms

# 367
Това става , като остана без храна дълго време ... умряла от глад , изнамерих запасите на колегата дето го замествам и му ги изядох .  hahaha
Е то големите запаси де , едни солети , но сега ми се отвори апетит за още .
Май както го обух днес този панталон , така и ще го събуя набързо .
Ужасна съм , а на море ще ходя след 20 дена .
Сега с цялото си съзнание си мисля за шоколад и нищо чудно да си взема , то ще е чудно всъщност , ако не го направя .
Айде някой да го прочете това и да ми даде повод да се оправдая - нещо разместване на планетите ли , настъпване на есента , абе каквото ви скимне стига да не ми е гузно , че така ми отиде апетита и шоколада ще иде зян .  Mr. Green

# 368
Не се оправдавай, ами си слагай лепенка на устата и отивай да спиш Mr. Green

# 369
Пуки,
еее солети... Ееееее шоколад...
A къде остана отмъщението за зеленоокия ??!!
A високите токчета, коктейлите и танците върху бара ??!!
Айде малко воля де!
Тея кила няма сами да паднат!

И още нещо - как искаш някой ден да си спомняш за младостта си - "вечните диети/гладни и дебели" или "вечният купон" ??!!

# 370
  • ГОре на черешата...
Пуки, виж сега - поводи за оправдание - много.
Ама поводи да устискаш и да не го изядеш проклетия шоколад - още повече.

Аз как действах миналата година - имах твърдо поставена цел и дата за нейното изпълнение. И лентичка си бях сложила. Най-големия кеф беше да местя лентичката все по-надолу.

Награда за всяко свалено кило - що блузета и роклета си накупих, чанти и чехли - никога не съм харчила с такъв кеф.

Ти си отскоро, та незнаеш - захванах се с диетата след спонтанен аборт - бях напълняла покрай бременността. Вечно си  повтарях - "Аз ще имам още едно дете и най-добрия старт, който мога да му дам, е едно стройно и слабо тяло, а не кофа сланини...". така и стана.

Когато бях като теб гладна и постоянно обикалях като котка пред шкембеджийница около панера, в който стоят лакомствата на сина ми, отварях хладилника, но измъквах оттам шишето с минерална вода и го пресушавах до дъно. И си лягах да спя. Веднага.

Та...стана дълго.
Исках да ти кажа - намери си стратегия, нещо, което може да те спасява от такива пристъпи. Постави си цел, но и крайна дата, в която тя да е осъществена. Винаги, когато пред очите ти има шоколад - влез тук - ние ще ти кажем "НЕ!!!" и ти ще посегнеш, но към ВОДАТА!

Аз успях! Пак ще успея, сигурна съм.

Значи можеш и ти Hug!

# 371
Мариетче   Hug
ето това е

Пуки - за днес вече солетите ти стигат като издънка  Angry
Къв шоколад, кви 5 лева.  smile3513

Аз току що влизам. Цял ден  бях навън. С тая мижава закуска дето бях направила- направо ми се стопиха лагерите.
Пих от една машина някакво 3 в 1 - имаше ужасно много захар - много ми беше сладко - явно съм отвикнала...
Накрая - към 4 часа се докопах до един катък от козе мляко и лъжица и  го опатках.
Вода - хич.
Сега ще сметна и ще си напиша проверката  след малко  Grinning

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 20:19 от huffman

# 372
Здравейте прекрасни.
Влизам за минута.
Днес се видях със Дика. В болницата са. Малката е в инфекциозно. Пипнала е вирус. Обезводнена е. Confused Вероятно ще ги държат 3 дни. Поздрави на всички.   bouquet

# 373
Мамка му  newsm61
в София ли в болницата?

# 374
  • Пловдив
Момичета, има една американска комерсиална писателка - Джудит Кранц. По-така на възраст които са като мен може да помнят сериалите по нейните книги "Дъщерята на Мистрал", "Ще завладея Манхатън", "От утрото на новата ни среща", "Принцеса Дейзи", "Скрупулу", книгата е преведена като "Любов и омраза в Бевърли Хилс". Много си я харесвам. Там главната героиня е дебела и отслабва много за една година, докато гостува в Париж. Винаги, когато започвам някаква диета (а повярвайте ми съм го правила много пъти  Joy  )си я прочитам за стимул. Та сега стигнах до същественото, тя дава едно обяснение за шоколада, сега ще изнамеря книгата и чест на Пуки ще ви го препиша  Mr. Green Може да не е много скоро, защото не помня точно дали във първа или втора част на книгата беше, но ще гледам да се справя бързо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт