Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли български майки, живеещи в Кипър, и как се справят с живота там?
Какви са изискванията за багажа в самолет на Hemus air?
Какви са изискванията за сключване на брак в Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли български майки, живеещи в Кипър, и как се справят с живота там?
-
Какви са изискванията за багажа в самолет на Hemus air?
-
Какви са изискванията за сключване на брак в Кипър?
-
Има ли мултикултурни детски градини в Кипър?
-
Какви са наемите на жилища в Кипър и как мога да ги намеря?
браво наkiparkataи благодаря за полезната информация
Имам няколко въпроса към теб и единия е-от къде си си купила този гръцки учебник/от България ли/?Другото което ме интересува е-какво е необходимо за да имаш такава здравна книжка и последния ми въпрос е имаш ли представа какви документи са необходими за сключване на брак в Кипър?Благодар ти предварително
Tuk dnes e 36 gradusa s vlaga okolo 20-30% samo (v Nikozia e taka do kraya na septemvri, oktomvri spadat temperaturite postepenno do kam 25 i ve4e prez noemvri zahlajda i vali dajd). Az sam na rabota, no dnes nyamam vsa6tnost mnogo rabota i se motkam pred kompiutara s 4a6a kafe. Sutrinta nahranih beb4o v 6:30, prigotvih se i dokato doida na rabota... ve4e mi se struva 4e e obyad.
Сигурно имаш сериозна причина за да вземеш такова решение.Живота понякога ни извърта лоши номера.Въпреки всичко ти желая много,много късмет и не ни забравай тук