Направих си сама 3

• 44 796
  • 367
  •   1
Отговори
# 240
направо ми взе ума това кътче - де да беше навсякъде толкова приветливо   bouquet

# 241
Lovi,решила съм да променям спалнята,хареса ми идеята с фолиото,точно съм се заела да правя ремонти,но въпросът ми е-ако облепя гардероба,дали ще хване фолиото,защото той е гланциран newsm78 и при честото отваряне и затваряне на вратичките няма ли да се обели бързо по ръбовете???

# 242
  • София
лови, поздравления!!!

# 243
Lovi   много си сръчна и старателна! Поздравления   bouquet

# 244
Lovi всичко,което си направила е разкошно.Поздравления smile3501 smile3525

# 245
  • София
Lovi,решила съм да променям спалнята,хареса ми идеята с фолиото,точно съм се заела да правя ремонти,но въпросът ми е-ако облепя гардероба,дали ще хване фолиото,защото той е гланциран newsm78 и при честото отваряне и затваряне на вратичките няма ли да се обели бързо по ръбовете???
Няма проблем. В единият апартамент използвах фолио за кухненските шкафове и нищо не им се случи. На по- рисковите части изгладих фолиото през кърпа, така се фиксира по- трайно. А в другият изшкурих и боядисах с акрилна боя и лакирах отгоре. Пак няма проблем, но пък сега ми е малко скучно едноцветно и сигурно ще разкрасявам. А тези, които съм показала са от нови плоскости, които след проектиране на мъжа ми ги поръчахме на фирма, която ги разкрои. Аз ги кантирах.., а мъжът ми ги сглоби. Цялото удоволствие ни струваше 900лв. За тези пари не можеш само леглото да купиш. Това е цената заедно с матраците.

Момичета, благодаря за комплиментите! Доста от идеите ги намерих именно от форума и от някои от Вас   bouquet.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 15:58 от Lovi

# 246
  • Банкя
Благодаря за похвалите! Интересите и уменията ми са най-вече в сферата на този тип "бижута" и в шиенето и плетенето. Снощи,вдъхновена от темата,си направих албум в snimka.bg, в който качих някои мои неща и съм се амбицирала да изровя всичко измайсторено от мен,което е забутано по кутии,пликченца и чекмеджета и да си направя нещо като каталог.
Заповядайте да разгледате албума:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175687

Amelly ,червения потник с какво си го рисувала?

# 247

Amelly ,червения потник с какво си го рисувала?

Този ли имаш предвид http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175687&photo=8

Рисувам с текстилни бои MARABU, купувам си ги от един магазин за художници на ул. Кракра в София, в участъка между Цариградско и ул. Шипка, срещу него има Office 1. Има ги и в други магазини, примерно в Слънчоглед, в някои книжарници, но там бяха най-евтини, към 2,40лв бурканче 15 мл. Сега не знам как е, повече от година не съм стъпвала в тия магазини (поради бременността и бебето,което отглеждам в Ловеч).

Чак сега видях,че си от Банкя, може би няма да ти е удобно да посетиш тези магазини,но от една пиятелка знам,че си поръчва същите бои от Office 1, каталог Импресия, а предполагам,че може и от някой сайт в интернет.
Много са трайни тези бои,пера в пералня на 60градуса, не помръдва, имам един рисуван потник от преди 5 години, скъсах го на гърба и не става за носене,но картинката стои.

# 248
Разкош! Heart Eyes
Едно е сигурно. Съседите ти никога няма да откажат цигарите. Grinning
Всичко е страхотно, какво повече да кажа.............

# 249
# 250
# 251

Приличат ми на калъфчета/ чорапчета ,плетени от найлонови торбички.
Аз съм си плела от разноцветни торбички постелка за баня и цяло чердже за терасата

# 252
  • Толбухин
Това са калъфчета за GSM от видео лента,а едното е от торбички.

# 253
Розали, невероятна масичка! Браво!

# 254
  • BG
Мерси, Сима. Тук малко се излагаме напоследък  Naughty Тия дни мисля да направя една лампа, вече събрах материалите за нея. Надявам се да се похваля скоро и да провлача крак за нови красоти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт