Какви шишенца ползвахте

• 5 178
  • 136
  •   1
Отговори
# 30
Кърмените бебета всъщност не се нуждаят от шишета и биберони, така че не е наложително да се запасяваш... Ако нещо се обърка, веднага можеш да си купиш шише. Моето дете има едно шише на Chicco в което сега и нося вода.
Леко раждане и кураж на финала!
Не е вярно,задължително е да има поне едно шише,всичко се случва,да не говорим,че на няколко пъти ми се е налагало да оставям изцедена кърма да му го дадат с шише  Peace

По въпроса,ползвам само Авент-едно голямо за мляко и едно малко за сок и вода  Peace

# 31
Чико ползваме и съм доволна.

# 32
Нашите са AVENT. От родилният дом започнахме с тях, понеже с такива разполагаха.

# 33
Д-р Браун,но имам и едно малко на Авент,ползвам го за сокчета и водичка. Grinning

# 34
Ползвах само на Авент и съм страшно доволна .

# 35
 Ние ползвахме на Chicco (сина ми като беше малък разбира се), сега взех на Avent.

# 36
  • София
чико извитите и малкото за вода...

# 37
  • На морето!
Авент и др Браун

# 38
  • Пловдив
Ние сме със NUK.

# 39
Chicco(извитото) и малкото за вода, доволна съм Peace

# 40
Авент. Коликите не се влияят от шишетата, не се лъжи по подобни реклами. На Авент обаче са много твърди силиконовите биберони и с второто дете ще сме с други шишета, които предлагат и каучук.  Peace

# 41
  • София
ами каучуковите биберони на чико от физиологичната серия стават на авентските шишета....

# 42
  • София
Авент и Чико

# 43
ами каучуковите биберони на чико от физиологичната серия стават на авентските шишета....

Да, вярно, доста късно по съвет на Биляна взех чико и хем ми харесаха, хем пък са им по-тесни шишетата и съответно неудобни за миене, но май наистина бибероните им ставаха на пръстените на Авент, което е добър вариант. Но на чико на пръстените имаше някаква дупчица, на бибероните им пък някаква пъпчица и така и не разбрах имат ли връзка двете, трябва ли да се напасват....  newsm78

# 44
  • София
аха трябва, от там влиза въздух.....а наче аз за това харесвам много кривите им шишета - отвива се дъното и се чистят съвсем лесно...

Общи условия

Активация на акаунт