Във всяко майчино сърце НОЕМВРИ радост ще внесе

• 12 307
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
xei,mam4eta,pisax vi predi 4as,no qvno zaradi skapanoto vreme ne6to i neta e kofti.kak ste?tuk v plovdiv se opitva da izgree slance.mnogo sam 6tastliva ,4e tozi daj me darji varzana v ka6ti i se pobarkax.
Sladurka trqbva da se pazi6 mnogo s tezi babreci.trabva da spazva6 i dieti,te sa mnogo vajni.az imam podobni problemi,no vsi4ko e opravimo./+

# 226
pak sam az.kade iz4eznaxte? :party:pi6ete kakvo si gotvite?kakvo vi se qde nai -mnogo?

# 227
Ей сега се връщам от миткане по задачки днеска.Имах много работа за вършене и за разплащане доста,омъзна ми от опашки и банки и никъде да не ти дават ред,какво е това чудо не знам #Cussing outСега си нагъвам сладко пред компютъра,че днеска не съм яла,ама като гледам сега ще наваксам Mr. Green
Шоколадче,много добре знам как се чувстваш,особено ако работиш работа,която ти харесва,аз съм влюбена в моята макар да не е кой знае какво и искам след време да си се върна,дано няма проблем.Но според мен трябвяа да кажеш вече,защото може да те обвинят,че спъваш раб.процес така и ако се наложи да те замести някой трябва тепърва да търсят,по-добре кажи,че да не си развалиш мнението за себе си. Аз казах още в самото начало и не сбърках,понеже шефа има опит с такива неща и каза,че се ядосал на една колежка в друг град,която крила до последно и го поставила в патова позиция.
talyyy,месри за комплимента Embarassed,ама след толкова лежане и търкаляне вече не съм същата.Ти нова мама ли си да те привтстваме с добре дошла?
bilba1,да-възможно е и от дините да се е получило понеже те раздвижват обмяната в бъбрците и ако си мала песъчинки да са тръгнали,болките  кръста може и от това да са.Бъбречната болка е постепенно се засилва,става отвратилно болезнена и тъпа,но питай лекар все пак,че знам ли...бременни сме,то така съвети трудно се дават,все пак не се тревожим само за нас си

# 228
Лили,аз ти отговорих на ЛС,ама не разбрах ти ноемврийка ли си newsm78 А за готвене и манджи тука вече не пишем,че някои мами се разсърдиха,метни око в готварския форум,аз съм редовна там почти.

# 229
da Sladurka .termi na mi e za 5 noemvri.az skoro se rigistrirax i mi e interesno da 4eta za kakvo si pi6ete momi4eta.az imam edno pritesnenie malko sam darti4ka-na33,no tova mai nqma zna4enie vajnoto e da imame zdravi i 6tastlivi beb4ovci

# 230
Здравейте, сладурчета Hug
От вас за първи път чувам за този магазин Пигис хаус. Има ли някоя, която е на ясно за работното време, че днес имам ходенка на там и ако мога да съчетая нещата...

# 231
Лили,как ще си "дъртичка",я моля те без такива! Стига да се чувстваш добре нищо друго няма значение,аз като почнах 27 год и след няколко години да се пенсионирам ли LaughingИначе  welcome пиши повече,ама ако може на кирилица,че така е много неприятно.

# 232
  • Разград
Neti, погледни http://www.piggyshouse.com/ за адреса, има карта.
Благодаря Ви за подкрепата момичета! Наистина в момента съм в някакво странно настроение и се притеснявам да не се отрази на бебо. Но сте прави, че каквото и да става, важното е да родя здраво бебе и да си го гледам, а работа ще намеря, ако не намеря разбиране. А все пак шефката ми знае, а от нея зависи всичко според мен.
Някой реши ли да ходи на посещението в Майчин дом на 9.08? Аз мисля да отида, че ми е интересно какво ще видя. А и не съм ходила никъде до сега...

# 233
До съвсем скоро искахме сгъваема, лека и удобна кошарка, но видях детето на моя близка (на 10 месеца) как се изправя в легълцето си като се държи за решетките - това ще е невъзможно май с кошарка newsm78

Възможно е, само че се набира по плата на кошарата и не може да се удари, ако падне - както и да падне. Нито може да изпадне навън, защото преградата е висока. Но аз съм пристрастна, де  Mr. Green

# 234
Картата е ясна GrinningРаботното време ме интересува и по-точно до колко работи

# 235
момичета,помогнете ми .немога да си слойа такава линиика на бременоста.парвата бременост я карах на 26-беше много по лека.сега ужасно ми тежи. Simple Smile
Sladurka опитвам да пи6а на бг. ,но ми е трудно.изжинете ме за гре6ките,но те са от керилизациата.искам да жи питам не6то мами?

# 236
  • Разград
Neti, съжалявам, но не знам до колко часа. Предполагам поне до 19.30ч. Аз съм ходила в неделя и не знам.
Лили, какво искаш да ни питаш? Не се притеснявай за грешките, то си е нормално в началото.
юл4е, видях, че едното ти мъниче се казва Илиян.Ние сме решили да кръстим нашето така, но се чудя как ще му викаме галено? Много тъп въпрос, но моля те кажи ми как викате на вашето!

# 237
Мерси GrinningОтивам.Стискайте палци да го хвана Grinning

# 238
Нети, а ще погледнеш ли за тази количка, за която молех? Wink

# 239
момичета,утре ще ви питам.сега ставам,за да обарна внимание на моето сакровище.4ао.

Общи условия

Активация на акаунт