Във всяко майчино сърце НОЕМВРИ радост ще внесе

• 12 457
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
В Шейново, мисля, пакетът услуги които предлагат за следенто на цялата бременност ,включва такова изследване.За цялата бременност цената е около 290-300лв.Но все пак си разпитайте,а и докторът при когото ходи зълва ти може чудесно да я насочи Peace

# 76
Zvezdy, честито! Много любов, здраве и разбирателство в семейството!
ladybebi, значи всичко е наред - браво  Peace

Като чета за цигарите и се радвам, че след пуберетета не съм пушила  Sick

# 77
Zvezdy,къв корем,кви 5 лв бе мацко?Та ти изглеждаш чудесно,поне на снимките едва ли някой би решил че си бременна Grinning

# 78
zdraveite mam4eta,az o4akvam moeto beb4e na 5 noemvri ,iskam avtorkata da me vpi6e v listata na mamite o4akva6ti bebeta prez tozi period ,na men tova mi e parva bremenost i sam na 25 god.Bebeto 6te e mom4e taka mi kazaha na pregleda na 3d ehografa.

# 79
Здравейте!
Не съм се включвала отдавна, но просто ме завъртя трудовото ежедневие, а в последните две седмици се отдадох на заслужена почивка. Успях да се насладя на слънцето и морето и да посъбера положителни емоции. Бяхме за две седмици на една вила в почивната зона на КК Албена. Разкош. Най-доволен от всички беше малкия, защото успя да се натича на воля, да поиграе с вода и пясък без никой да му прави каквито и да било забележки. Таткото най-много го отнесе, защото аз си лежах основно под чадъра на сянка, а той преследваше малкия терминатор на плажа. По едно време имах контракции и то доста силни, но лекарката ми предписа Магнерод и Папаверин, като й казах че смятам да пътувам и ми каза редовно да си ги пия. Така че като изключим това неразположение иначе всичко с мен и бебчо е наред. След две семици съм на контролен преглед и вярвам че всичко ще  бъде ОК, последния път лекарката каза че бебчето си се развива нормално.
Хайде лек следобяд от мен, че работата ме зове  #Crazy

# 80
Добре дошла Eliq!
Дес не си представям какво се е случило, че не сме проверили електромера още /това довечера ще го диря къде се намира, че наще са на общо табло и идея си нямам кой е/, ама да отчетен период от 15 дни тия са ни трупнали 190 лв  #Crazy  #Crazy И предния месец ми се видяха много 62 като за юни, ама викам си ремонт, включване на машини - айде може, обаче това сега е просто неземна сума, някакъв ад!! Те щом са ви приспадали от следваща сметка, това значили, че задължително трябва да я платя тая огромна сума?

# 81
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 82
Те щом са ви приспадали от следваща сметка, това значили, че задължително трябва да я платя тая огромна сума?
Ние я платихме,нашта беше 280 #Cussing out,ужас.Ама според мен се разправяте с тях,неможе това да е реално.Ти си знаеш по колко плащаш всеки месец,а пък къде 62,къде 190 #2gunfire Вижте си данните и говорете с този дето ги записва Peace

Аз още вчера гласувах за бебето Крис,надявам се че всички тук ще го направят Praynig

# 83
Здравейте,

Добре дошли на новите мами Eliq и Armaleta   bouquet С Армалета сме даже с един термин.

Честито на новата госпожа и на всички разбрали пола на бебето. 

Аз вече съм отпуска, гледаме се с малкия голям бяс и направо не знам как ще издържа до другия месец - той да тръгне на градина, а аз пак на работа. Нито мога да търча след него по градинките, нито колело и т.н. да нося, само тигели из пазара и магазините правим, но ми излиза доста солено.

# 84
Аз още снощи гласувах за Криско Гласувах и за Елвира и нейната история е
много тъжна дано господ помогне на всички който имат нужда 
Eliq добре дошла и честито ти момченце
Valenciq защо ти са книги каквото те интересува питай чичо Google той знае всичко

# 85
леле 280!? значи да се подготвям за убийство  #2gunfire или най-много себе си да гръмна
И аз гласувах за Крис  Peace
От моята отпуска са ми останали 10 дни, и ще си я взема пред майчинството, така че ми оствата още ехееее 2 месеца до евентуална почивка /поне от работата де/  Confused После ще започна да префасонирам мястото вкъщи за бебка, а и с ученика ще трябва да се разправям...
Момичета, някоя тот вас правила ли е онлайн поръчки от ЛаРедут? Харесах си толкова неща /най-вече за баткото дрешки/, а се оказа, че моята карта не става за разплащане  Sad

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 15:59 от caramelche

# 86
оп, извинете ме за двойния пост! опитах да го изтрия, но не става, затова го поправям  Embarassed
нещо стана със страничката, не ми даваше достъп, поле съвсем изчезна  Thinking

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 15:54 от caramelche

# 87

vi вече имаме първата Бебе двойка Heart Eyes

# 88
Тъкмо звъннах на докторката ми,че тва главоболия почна много а ме притеснява и се усилва,ужас ooooh! Каза ми,че много лошо положението - глава,липса на апетит........Казвах,че кръвното ми е добре,тя казва,че това с предшестващи симптоми на повишаването.Незабавно да почвам Магнерич и спешни изслевания на урината.Утре се изстрелвам при нея Sad,каза също че може и в болница да ме приеме,ако не се подобри съсътоянието ми.Рязкото покачване на килограми,втора бременност и предишна еклампсия или прееклампсия (незнам кое точно)по време на раждането съм получила това били причините.Накара ми се пак за теглото,казах и че от 3 дни не ям почти нищо което тя прие като симптом Confused.И въобще съм в ужасно положение,просто така съм се спекла.Дано поне главата ми мине,от какво ли newsm78 Магнерича не е болкоуспокояващо май Thinking

Оххх оплаках ви се,извинете и стискайте палци поне изследванията да са ми добри.В болница не влизам!!!!! Naughty Naughty Naughty

# 89
какви са тези работи Дес? Взимай всички мерки дето ти е казала док и се успокой. Ако трябва и при нея да те сложи малко под наблюдение, но всичко да се оправи. Стискам палци да е просто лятно неразположение, покрай рязкото движение на температурите нагоре-надолу  Hug

Общи условия

Активация на акаунт