мами в ГЪРЦИЯ - 6

• 18 576
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Здравей, pontes! Благодаря ти, че ни писа. На никой тук не му е лесно и вярвам, че всички се молим това зло да свърши и да не се повтаря никога вече. Прегръщам те! Целувки и на твоето мъниче!

# 151
Честит имен ден  на Алекс на det!
Да е жив и здрав и много да слуша мама!

# 152
  • Гърция
Честит имен ден, Алекс!
det, да ви е жив и здрав юнака!

# 153
  • В подножието на планината
Благодаря за честитките за именния ден на Алекс.Признавам си- разбрах доста късно,че  има имен ден Embarassed
Teopr наближава термина ти.Как си?Сигурно нямаш търпение да видиш как ще изглежда малкото човече.Още малко Hug
Лилянчо и без зъбки понякога ме побърква-особено когато реши,че нощите не са за спане,а за игра.Вече хапваме пюре от моркови.Картофите не ги хареса.

# 154
Браво, det! Не е пък задължително да яде картоф. След време можеш да добавиш мъничко към моркова и да свикне. Аз съм насреща за всичко, което ти дойде на ум.  Hug

# 155
  • Гърция
det , наближава, вярно е. Лятото мина, сега се отправяме към Солун. Вчера обикаляхме магазини, подреждаме, въобще лудница. Другата седмица влизам в 9 мес и ще си стегна сакчето Wink

# 156
Тeo, с теб сме  newsm18
Чакаме малката принцеса с нетърпение!  Flowers Bouquet
Да се пазиш!   remybussi

# 157
[Първо да ви честитя нова тема!!! Искам да се обърна към всички мами които са правили сватба в Гърция и със съпруг грък за да ми разяснят повече за традициите и всичко което трябва да знам и да подготвя тъй като тук не успявам да получа пълна и изчерпателна информация!!! Това което получавам е оскъдно и противоречиво, а до сватбата не остава много време!!!! Не че съпругът ми не ми помага, но знаете как е - жена на жена да обясни!!! Благодаря предварително на тези които ще се отзоват в помощ и искам да ви помоля, ако имате възможност за по изчерпателна информация / може и на лични съобщения/ за да мога да се ориентирам по - добре!!!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 158
  • загубено
Здравейте момичета!
Да се извиня на Дет че не успях да честитя на малкият юнак.Със закъснение да ви е жив и здрав.4естит имен ден!
 newsm51 newsm51 newsm51
Теопр-стискам палци.Хайде бързо да идва добрата вест.Леко и безпроблемно раждане!
Ние се прибрахме и сега се опитвам да изчистя саждите.Мажо имал неблагоразумието да остави отворени прозорци.Кой да предполага че ще се получи това нещастие.Сега имаме прах и чернилка навсякъде.Даже цветята ми не са издържали изобщо.Хем че им бях наслагала шишета с вода.Може би е от саждите.Някои са изахнали,някои може и да ги бъди.
Хайде лека седмица на всички.

# 159
Здравейте и честит празник!  bg
Голяма пустош е настанала тук! Времето вече е хладно, дано настроението все още да е лятно!

# 160
  • Гърция
Честит празник bg!

На мен също ми направи впечатление, че много утихна темата. Лятото свършва, да се надяваме, че работещите момичета ще започнат да се включват.

# 161
Тeopr, сменила си аватара според сезона!  Grinning

# 162
  • Гърция
Да, лятото свърши, време е да се настроим есенно Wink.

# 163
  • загубено
Честит празник и от мен моми4ета! bg

# 164

Общи условия

Активация на акаунт