мами в ГЪРЦИЯ - 6

• 18 561
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
здравейте всички.АЗ ЖИВЕЯ ОТ 9 ГОДИНИ В АТИНА,НО СЕ ВЪРНАХ В РУСЕ ЗА ДА РОДЯ МОЕТО МОМИЧЕНЦЕ-СОФИЯ,КОЯТО НА 1.09 СТАНА НА 7 МЕСЕЦА.СЕГА ДВЕТЕ С НЕЯ ЧАКАМЕ ТАТИ ДА НАМЕРИ НОВА КВАРТИРА ЗА ДА СЕ ВЪРНЕМ

# 166
Здравей, NADIA I SOFIA! Аз също съм в Атина и родих в Русе детето си ден преди твоето! Добре дошла при нас! Регистрирай се, по-удобно ще е за всички!
Татито българин ли е? Толкова ли е трудно да намери квартира?

# 167
МНОГО МИ Е ТРУДНО ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ,ОПИТВАХ ,НО НЕ УСПЯВАМ

# 168
ТАТИ Е БЪЛГАРИН.ТРУДНО МУ Е,ЗАЩОТО РАБОТИ ПО 14 ЧАСА

# 169
Съжалявам, дано намери време и намери квартира. Не вярвам да е толкова трудно да се регистрираш, но... едва ли лъжеш. Спокойна нощ!

# 170
  • Гърция
Добре дошла, NADIA I SOFIA  bouquet!

Успех и дано си от активните Wink.

# 171
ЗДРАВЕЙТЕ,УСПЯХ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ

# 172
ВЧЕРА БЯХ КАТО ГОСТ-NADIA I SOFIA

# 173
  • Гърция
Здравей, отново, henzel !

Надявам се бързо да намерите квартира и да заминете при таткото.

П.С Пиши с малки букви, че големите се приемат за викне Wink.

# 174
благодаря за съвета,не ми се сърдете сега за 1-ви път влизам във форум.най късно до ноември ще се приберем

# 175
и 2-та родители сме със документи,но София я родих в Б-Я,лесно ли ще я легализирам и по какъв начин ще стане?

# 176
henzel, добре дошла официално!
Трябва да отидеш до ХЕИ-то (до Болницата, от към Дунава) и да ти издадат имунизационна справка на детето, тя трябва да се преведе и легализира, тук ще издадат синя здравна книжка (Βιβλιαριο Υγειας Παιδιου) и в нея вписват имунизациите на детето, след което можете да се запишете при педиатър. А за здравните осигуровки, бащата или майката трябва да впишат детето към тяхната осигуровка, на нас за ТАТТА ни искаха акт за раждане, брачното свидетелство (него пък не знам защо) и документа от болницата, в която е родено детето - на който пише епикризата, килограми (всичките документи с превод и легализация). Не знам за ИКА как е.

# 177
Благодаря ти Лилянчо,утре тръгвам по задачите,за да успея да подготвя всичко до излизането на паспорта на малката,който ще е готов на 04.10.Лека и спокойна нощ   smile3503

# 178
Здравейте !

Икам да ви попитам - разбрах, че имате по ефикасно гелче за никнене на зъби. Много ще съм ви благодарна ако някой ми напише как се казва Praynig

Много ви благодаря!

# 179
Здравейте !

Икам да ви попитам - разбрах, че имате по ефикасно гелче за никнене на зъби. Много ще съм ви благодарна ако някой ми напише как се казва Praynig

Много ви благодаря!

Здравей! Казва се Mundisal - розова опаковка със син надпис, цената е около 2 евро. 

Общи условия

Активация на акаунт