мами в ГЪРЦИЯ - 6

• 18 597
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Мила nioto, прости, че не сме погледнали днес рожденните дни!  Embarassed

Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, много любов и щастие! Нека зло да те забрави!

# 121
и от мен  newsm59 на ниото!
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!
Весело празнуване!

След размслите и мненията относно торенти...
ами ти как подмина темата,нали право учеше Wink

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 18:21 от pepelja6ka

# 122
  • Гърция
Честит рожден ден, nioto!
Да си здрава и много щастлива!

# 123
   Здравейте момичета,
понеже не съм влизала отдавна поздрави на всички, които имат повод   bouquet.
Влизам главно да ви питам какво мислите за млякото Фризолак и има ли някой впечатления от Аптамила  - дали въобще го има в Гърция.
Ще бъда много благодарна за всяка информация защото имаме сериозни проблеми със стомахчето.

# 124
  • Гърция
marrygbg, сестра ми даваше Фризолак и на двете си деца, беше доволна. Аптамил съм виждала тук по аптеките.
Влез във форума Хранене с адаптирано мляко ще намериш доста информация.
Успех и дано всичко с бебето се оправи  bouquet!

# 125
Благодаря Ви за хубавите пожелания!
Да сте здрави и много обичани !Целувки от нас! newsm51

# 126
marrygbg, по съвет на мамите от тази тема сме на Новалак и проблема със стомахчето вече го няма.

# 127
Мили момичета, моля за малко помощ. Мои близки заминават утре за Тасос за 3 дни. Какво да си поръчам да ми донесат, какво си заслужава? Благодаря ви предварително  bouquet

# 128
Честито, Ниото! Бъди здрава и щастлива   bouquet   bouquet   bouquet

# 129
   Здравейте момичета,
понеже не съм влизала отдавна поздрави на всички, които имат повод   bouquet.
Влизам главно да ви питам какво мислите за млякото Фризолак и има ли някой впечатления от Аптамила  - дали въобще го има в Гърция.
Ще бъда много благодарна за всяка информация защото имаме сериозни проблеми със стомахчето.

Дъщеря ми в началото пиеше Алмирон.
Но по едно време имаше и тя  проблем със стомахчето /запек имам предвид:)/ и педиатърката препоръча Фризолак.
Като на върши 6 месеца премина на  Фризомел, а сега тъй като вече е голяма пие Фризогроу.
Съвсем наред си е млякото.
Има и Аптамил тук- сега видях ,търсейки инфо.
Ама не мисля ,че е кой знае по-добро или по-лошо от повечето млека.
Избери си едно мляко и ако бебчето го приема добре не го сменяй.
Всичките горе-долу са едни и същи. И не гледай реклами:))

# 130
   Blagodaria mnogo momicheta ,
shte probvam Frizolaka na purvo vreme, che se namira nai-lesno, i shte dokladvam.
Hubav den na vsichki  Grinning

P.S. Prostete za latinicata, no ne sum na moia komp.

# 131
Здравейте Hug
Отдавна не съм писала,но редовно ви чета Wink
Мария и ние сме на Фризолак HA,че много повръщаще от алмирона,за сега нямам опплаквания.
Лилянчо стана ли ти косата?
Аз днес бях на изследвания-бременността ми докара тромбоцитопения,малко са ми паднали показателите,дано да не падат повече,че ще се налага операция.Sory,че ви занимавам с мойте проблеми,но ми се искаше да споделя.Сега се чудя как да кажа на майка ми без да се притеснява,все пак не е близо до мен Sad
а сега нещо ведро-другата седмица ще заминаваме на море-тук наблизо http://www.calamosbeach.gr/
Аз съм от Варна и много ми липсва морето(тук живея на планина)
Е това от мен,много умивки  Hug

Последна редакция: чт, 23 авг 2007, 15:49 от mery_79

# 132
  • Гърция
mery_79, виждам, че си фенка на Хадзиянис Wink, а също.
По време на бременността ли ти паднаха тромбоцитите? Дано се оправиш бързо Praynig. Аз ако съм на теб ще кажа на родителите си само ако се стигне до операция.
Успех

# 133
mery_79, здравей! Съжалявам за резултатите ти и се моля да не се стига до операция, ние сме с теб. Аз също бих постъпила така, както каза Тeopr. За косата - с тана, но са ми тъмни корените, не стана както аз исках. Мисля да сменям цвета, но само мисля и не го сменям. Пожелавам ти здраве!  Hug
Днес ходих за първи път на гръцки зъболекар. По спешност беше - събудих се рано с болки. Игра си този човек час и половина с зъба ми и го излекува. За 50 евро. Бях чувала, че е много скъпо, но за сравнение - в Русе ми правиха пак един зъб със същите манипулации за 80 лева, но ходих 4 пъти. Много модерна техника имаше. Чак за час и половина Свилен и баща му поспали във фоайето.  Grinning

# 134
  • Гърция
Като каза зъболекар, миналата година мъжът ми лекува един зъб и му сложиха корона, излезе 350 евро Shocked. Казах му, че за толкова пари в Бг ще му извадят всички зъби и ще му сложат модерно чене Joy Joy Joy. Майтапа на страна, наистина е скъпо. До сега и аз не съм ходила тук, посещавам си моя зъболекар в София, два пъти в годината и си плащам нормални цени.

Общи условия

Активация на акаунт