Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 226
  • 713
  •   1
Отговори
# 195
Ники, гади ли ти се още?
Не знам какво да кажа по въпроса. Всъщност откак почнах работа-т.е. вчера и днес...и се чувствам доста по-добре. В кабинета гледам да не прегладнявам,ям каквото намеря...даже взех на сладко да налитам. Днес открих едни вафлички и набързо заминаха... За утре имам пък някакви бисквитки с шоколадова глазура. Свинска работа,ама си имам оправдание. Хубавото е,че за сега на работното място се чувствам добре,което значи,че имам реалния шанс да не изкукуригвам вкъщи в идните месеци...
 Миличкият Вики,много ми е сладък!!! Да го нацелуваш от мен! Знаех си,че няма нищо страшно!
 Кой е тоз Тони,заради който страда Рони?????

Бори-анче,на теб казаха ли ти вече пола/ако си споменала вече ме извини,ама не помня,а не ми се рови назад.
 Рени ми се губи, не е минавала на отчет да каже как е малкия Фил???!!!??!!
 Ейнджълче,кога ще ходиш за сърчице? Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
 И Ани-Бани ми се губи newsm78

Гууушшш Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 23:22 от KikiNiki

# 196
  • Виена
 Hug Hug Hug
Утре ще ви драсна, че сьм без кирилица  #Cussing out
Цун и гуш !!!  Heart Eyes

# 197
  • София
Светле, хич няма да се разсърдя, ама ще си имам едно на ум.  Mr. Green
Рони, съболезнования за Сопранов, той определено ще липсва. Сега ще има тема по въпроса
 "Е ли е виновен Сопранов за нещо , и къде вирее туй чудо?  Mr. Green
Ники, папкай мила, че мома ще си отглеждате с туй сладко на което налиташ ... .  Laughing
Меги, чакам те аз с нетърпение. Искам да раздвижа малко списъка, ама вие не ми давате поводи нещо,
та се чудя това ли беше за този месец, или ще имаме и още попадения  EFP такВиЗ?

# 198
  • морето и сините вълни :)
здравейте момичета...тука съм ,тука съм

ами аз 6те да раждам по другата седмица Mr. Green Mr. Green
вчера бях на доктор ,бебето пак е с увита пъпна връв на вратлето,голямо е и при това и доктора каза да си пия хапчетата (който ги пия от 3 месеца за контракциите) до 19-ти.На 2О да отида на преглед и от 21 до 26-ти да си мисля дата за секцио..и сега чакам мъжо ми да се прибере от плаване тез дни за 2 дена да измислим датата...
Моя мъж после пак заминава на плаване и ще с еприбере на 22-ри..на мен тази дата  ми харесва..и може за добре дошъл да е станал татко Hug Hug Hug

ами дадох РАПОРТ...сег апочнах да сънувам кошмари за секциото-че никога не са ме оперирали а малко си ми е шубе да ви кажа Sick Sick

Кики-Ники ти пиши как си...имаш ли от гадните симптоми на бременност.(повръщане гадене и т.н) Sick

# 199
  • Стара Загора
Rose_mader снощи в 22.30 ч. е родила момченце Иван, 2460 кг, 47 см и много красив  Heart Eyes
Урааааааааааа!!!!!!!!!!!!!! Да им е живо и здраво момченцето

А снощи аз бях на една среща в същата болница и как съм я пропуснала незнам Mr. Green
Ронка Тончо си ревеше за бан отдавна. Да те черпя едно маврудче да се успокоиш  Mr. Green

# 200
  • София
Да и е жив и здрав малкия мъж на Rose_mader, само щастие да носи на мама и на тате с хубавата си усмивка     bouquet  bouquet  bouquet
Ето ми я изненадата. Точно почнах да се оплаквам, че никой не ни радва още с хубави новини,
и взе че се появи такава. Ще коригирам списъка после.  Grinning

# 201
  • морето и сините вълни :)
ихааа има БЕБЕ Hug Hug

да е жив и здрав Малкия ИВАН...само радост на мама и тате да носи Hug Hug Hug

# 202
Страхотна новина туй за бебето. Честито на Rosse_mader много здраве, щастие и усмивки за Иван и всички вкъщи.

Аз пък като прочетох за бебе реших, че _MEGI_ е родила. Айде живот и здраве и тя да ни зарадва другата седмица, че после на Ани Бани идва ред.

# 203
Здравейте и от мен.

Наминавам само да ви се обадя, че и следващите 2 седмици ще имам много работа(в службата сме в камерен състав).

Чета ви и гледам не сте много активни напоследък.

ЧЕСТИТ СИН НА Rose_mader а са живи, здрави и щастливи цялото семейство. smile3501 smile3501 smile3501 newsm07 newsm07  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Аз да ви се похваля,че все още не ми се гади, не ми се яде много, но затова пък вече шкембето почва да ми се издува.
Чудя се докога ли ще мога да опазя тайната в работата?
 newsm78 newsm78 newsm78
Не ми се искаше да казвам по-рано от 12 г.с.
 Миналия път клиентите почнаха да ме забелязват много рано,някъде към средата на 2-рия месец и се  наложи да уведомя колегите и ръководството за да не ме изпревари някой клюкар.

Това от мен засега.Споделих страховете,и се надявам да не съм ви досадила.
Ще продължавам да ви следя..........

Чао и приятен ден на всички

# 204
  • София
SLADKA MAMA, сега са много актуални широки разкроени блузи, приличат много на бремелинести одежди. За известно време би могла да се поскриеш, но не крий дълго, за да не те издаде някой клюкар наистина. Hug

# 205
Настъхнах като за добро утро от хубавата новина. Мале как се радвам!!! Честито синче на Роуз, да е много здрав и само радост да носи на мама и тате! Ето още една мама-герой!!! Такива новини ми вдъхват надежда да гледам напред малко по-ведро.

Отчетоха се липсващите. Сега е ред Веселата да се покаже,че и тя нещо ми се губи... Класната, я внеси малко ред в редиците,моля те!

А пък вчера няколко от пациентите ми обясниха колко съм била отслабнала:) и аз тайничко се захилих Mr. Green Mr. Green За сега си седа на 60 кила,независимо,че се чувствам надебеляла...явно е от голямото плюскане:))

Ритке, тоя месец тамън започна. Аз лично очаквам още изненади от сорта EFP. Понеже този месец ще се родят доста бебета и редиците на бременните ще оредеят, смятам,че в това отношение се очакват нови попълнения. Разбирай намека ми,това И за тебе се отнася:)

Хубав ден на всички!

# 206
Честито бебе на мама Rose_mader! Жив и здрав да е малкият Иван!   

Херка, а ти що се подвизаваш из болниците?  Добре ли сте всички?  И що черпиш само Рони,а? И ние пийваме. Mr. Green

Рита, знаех си аз, че ще си съгласна да спя при теб и мъжа ти!         

# 207
  • София
Херка, а ти що се подвизаваш из болниците?  Добре ли сте всички?  И що черпиш само Рони,а? И ние пийваме. Mr. Green

Рита, знаех си аз, че ще си съгласна да спя при теб и мъжа ти!         

Черпи я , защото и е "дебелост"  Mr. Green . Ний с к'во сме заслужили?! Crossing Arms
Редно е мила да питаме и мъжо ми  Mr. Green . Търсим втора за тройка, ама ...

Ники, ако ми е ред, ще изненадам, ама знае ли се. Мисля да спирам секса вече,
така поне като дойде време за месечно неразположение, няма да мЪ е яд, чак толкУз.  Mr. Green

# 208
Страхотно начало на деня!
Rose_mader, да ти е живо и здраво мъничето Иван! Да расте здрав, лъчезарен и щур!
На теб бързо възстановянане ти желая!   bouquet

И чакаме щастливи снимки.  Hug

Херко, спомена ти за маФрудец и ми мина. То нали не е и топло времето за ЖинТониК. Mr. Green
Ко рече, че си правила в тази болница?  Laughing
И кой те яхна отново на метлата?  Mr. Green

Ани-бани, не се шашкай за секциото. Вярно, че е операция, но щом се налага, значи така трябва. Ще мине и ще замине. Единственото лошо на секциото е, че клъцнатото място боли, когато се смееш.  Hug  

Рит-Зит, от теб по-бърза няма. Веднага намести списъка.  Mr. Green

# 209
  • София
ЧЕСТИТ СИН, РОУЗ МЕЙДЪР!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!!!
А аз сънувах форумски сън и една от вас забременя с близнаци. Ха, да видим сега дали предсказват сънищата. ША стана врачка после Laughing

Общи условия

Активация на акаунт