Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 235
  • 713
  •   1
Отговори
# 225
Честита радост на Роуз. Много щастие на цялото семейство пожелавам.

Във Варна вали  Mr. Green

# 226
  • София
Меги, не се притеснявай, каквото ще е най-безопасно за теб и за бебчо, важното накрая да сте заедно Hug

И аз пожелавам на всеки, каквото иска, това да е. Само да ги има, и да са живички и здравички Praynig
Светле, поръчваааааам! Heart Eyes

# 227
  • Виена
Между другото в съня си бях на гости на теб  Grinning
Ми хайде, де! Ама в случай, че доведеш и Лъчко, не поемам отговорност за действията си, да знаеш!
Шерче, а Вики като я видя с тая зелена шапка и ми идва да изям монитора. Не че се удържам при вида на Мия, на Гретка и на Марти  Heart Eyes Гледам, гледам и по-хубави от бебетата от тези в нашия форум няма! Да са ни живи и здрави! Поотрасналите ни дечица - също! Господ да ни ги пази, че ние май масово сме кукувици тука и имаме реален шанс да ги побъркаме с притесненията си.
Светленце, ти още ли се чудиш дали ще имаш близнета? Няма какво да се маеш, мила! С Ритката ще ви се радваме заедно на късметчетата!  Hug
Аничка, дано да ви се оправи времето за морска почивка!
Филип днеска цял ден е на гърдата ми! Глад мОри добитъка! Ама мляко има, не е като да не пуска! Щом го оставя в креватчето - писва. От сутринта ми е едно супер напрегнато и нервно и явно и на него му го предавам с млякото...  Sad И вие ми говорите, че сте лоши майки!Какво да каже Филип тогава...  ooooh!

# 228
  • Варна
Здравейте и от мен!
Днес бях при личната си лекарка, исках й направление за изследванията, които са ми назначили, но нито едно не може да мине през здравната каса, така че ще си ги плащам. Все пак държа да си ги направя. Поне я накарах да ми пусне ПКК и урина и всичко беше наред. В събота ще си правя в частна лаборатория останалите и ако всичко е наред, чакам августовската овулация Simple Smile. Между другото и аз имам двурога матка и аз нямам нищо против да си имам близнаци  Grinning. Но левия рог е по-малък от десния и незнам дали ще побере бебе, така, че и на едно бих се радвала стига да го има.
Утре се надявам да се срещнем с Аничка, обещавам веднага да има снимки Simple Smile
Чао ви и приятна вечер!  Hug Hug Hug

# 229
 ЧЕСТИТО НА НОВАТА МАМА!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ МЪЖ!Много щастие и усмивки й желая.

Така момичета,най -накрая написах тъпата дипломна работа.УРАААА. Снощи цяла вечер не спах,днес си легнах в 1 на обяд,станах в 7  вечерта,та до сега.....
Но поне няма да ми се влачи на главата и мога спокойно да отидя на моренцето,което  чакам с огромно нетърпение.

Благодаря на всички за помощта,която ми оказахте /знаех,че мога да разчитам на  Hugвас.

Успех и прегръдки на всички ви Hug
P,S: Светле,не можах да ти пратя текста на пощата,но утре като се наспя ще свърша тази работа

Отивам да спяяяяя,че умрях за сън

# 230
Добро ви утро! Heart Eyes

Аз днес съм се замислила, че есента ще имам първокласник. А пък нямам списък с необходимите за пазаруване неща. Ама четох разни нещица във в-к.Труд. Тетрадки от 5 до 12 лв., защото били с брокат. Лелееее. Sick Силиконови линийки- 10лв. Тез хора са луди. Аз като съм учила с пластмасова линийка, обикновена тетрадка и острилка от 20ст./щото сега актуални  били "магическите" острилки - 10лв/ и пак се поизучих.    На всичкото тогоре отрочето реши, че иска и мобилен, щото още в  предучилищната някои от децата имаха. Изгъзица. Ама се чудя дали идеята за мобилен телефон няма и своите преимущества. newsm78 Искам вашето мнение по въпроса!   

Аги и Рени, на вас разчитам да ме уредите с близнаци.       

# 231
Мобилен, чак след абитуриентския бал.  Mr. Green
Светле в "Нашите деца" няма ли първолачески теми? И после в най-близкия "офис 1". (те имат и мобилници, ако опре кокаллът до ножа  Mr. Green)

# 232
Мобилен, чак след абитуриентския бал.  Mr. Green
Светле в "Нашите деца" няма ли първолачески теми?

Има, ама те касят други въпроси, нямаше списък, а тъй като аз преподавам само в горни курсове, нямам си и  идея какво ни трябва. Сещам се за разни неща, ама не искам да пропусна нещо.

# 233
Може една надуваема какичка с големи ..., ако другарката е много дъсчеста.  Laughing
За начало това се сещам  Mr. Green

# 234
Може една надуваема какичка с големи ..., ако другарката е много дъсчеста.  Laughing
За начало това се сещам  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ей, това е - като му излезе на човек име, върви доказвай, че нямаш сестра. Mr. Green

# 235
Първо да кажа и аз Честито на Роуз! Да й е жив и здрав малкия лъв Иван!

И вече за мен, вчера си видях бебо. Огледахме го обстойно и всичко му е ОК. Купих му първата шапчица, нека ни е за късмет. Беше просто прекрасен ден! Единственото, което ме притеснява е ниската плацента, но има време да се вдигне. Явно това е причината да не мога да стоя седнала дълго време.

Ники, Светлето за пореден път позна, момче ще е.
Ани, 22.08. наистина е хубав ден. Рождения ден на моята дъщеря.
Светле, Поля е с мобилен от трети клас. Когато си купих нов, й дадох стария ми. Удобно е да знаеш, че можеш да чуеш детето си по всяко време, дори и по пътя от у-ще до вкъщи. Сега агитирам баща й да й вземем нещо новичко като подарък за РД, ама той не е много навит, че тя е една разсеяна пуберка.

Хубав ден на всички  Hug

# 236
  • София
4U, да видим дали съня ти ще се сбъдне. Разкажи ми го на лични ако не те притеснява, че ми стана още по-любопитно.  Hug
Светле, подари му кака Ралица бе, к'во го мислиш толкова?

# 237
Докато прочета Рита и вече се прекръстила на НЕГРИТА.  Mr. Green
Чакай да ме ухапеш малко.

# 238
  • София
Не съм аз Негрита мила, ама мислех да го споделя че някой ми е взел другия ник , който ти ми измисли  Crossing Arms
Дано не стане някаква грешка , с тези ни названия.

# 239
Верно, че не си ти.  Thinking
Щяха да ти се прекръстят всички мнения.
Аре в чата.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт