Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 284
  • 713
  •   1
Отговори
# 330
Ники, слънчо,  не се меся, ама бебчо има нужда от спокойна и щастлива мама. Не позволявай на свеки да  те натоварва! Заради мъничкото човече. А Ники е много готин мъж и съм убедена, че при всички ситуации, ще е на твоята позиция.
Рени, ПОЗДРАВЛЕНИЯ, милинка!!! Щом мъжо е измил дупето - голям напредък!Ако можеше и кърменето да поеме, грешка нямаше да има! Mr. Green
Електра, браво! Аз ти казах - първо студентка, после мама-студентка! Разсмя ме ти с тези "ревниви случки"!  hahaha
Ламче, как е беба? Намачкай я силно от мен! И като решиш, че имаш нугда от почивка - натвари я на влака и ми я изпрати. Grinning

А на мама rose_madder - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 331
ЧРД на Rose_madder! Бъди здрава и щастлива с порасналото си семейство. smile3525

Ето ме и мен. Откакто съм на работа нещо не ми остават време и сили да се обърна. През уикенда бяхме в подножието на Пирин и беше много приятно, но бързо свърши.

Стискам палци но когото за каквото трябва - да не изброявам, че ще изпусна някого.

Зори, много се радвам, че си се срещнала със сърчицето на бебчо. Пожелавам ти само такива новини до финала Hug.

Ники, изпусни малко парата, че така тормозиш и бебка. Дано нещата да се наредят. Hug

Аничка, така много ми харесваш. Ще взема да ти досаждам веднъж седмично, за да ми предавам по малко оптимизъм Simple Smile.

Рени, браво! Ще стане добър "дресьор" от теб.  Mr. Green

Нещо за срещичка чета  - дайте малко по-конкретно за да преценя дали ще успея да се довлека .

Гушкам ви всичките и отивам да посвърша нещичко преди работа, защото като се прибера съм труп.  Hug Hug Hug

# 332
Честит рожден ден, Rose_madder! Желая ти здраве, късмет и обич! Подаръкът вече си го имаш.    bouquet
Eлектра, добре си се завърнала.  Hug Археология ми звучи много атрактивно и забавно. Но не знам дали ще те пускат по разкопки. Ти си била голям оптимист относно милото ти щом чак сега си разбрала, че човекът си те иска само за него си.  Hug (И с право, щото си голямо бонбонче. Wink)
Оооо, Весе  Heart Eyes

# 333
  • София
Честито рожден ден Rose_madder,да си здрава,обичана и много щастлива!
 Електра,не се притеснявай за правото - имаш шанс другата година да се прехвърлиш.Какво като ще загубиш една година,важното е да изпълниш мечтата си. Grinning
 От една фармацевтична фирма ,пращат мен и още една колежка на безплатна почивка в Кушадасъ за 1 седмица през септември.Много ми се ходи,но ме притеснява малко пътя,защото си е доста с автобус.

# 334
  • Виена
Rose_madder, честит рожден ден! Желая ти дълги и щастливи дни с това сладурче Иван! Той да те слушка, тати да те глезоти!   bouquet
Електра, браво! Археологията става много популярна в България. Така че, ти само печелиш от ситуацията! Тъкмо ще познаваш тоя-оня и от тия среди. Правото няма да ти избяга! А за ревността какво да напиша...  newsm78 Ти огледало нямаш ли, та му се чудиш на мъжа ти що така реагира?  Mr. Green
Аз да продължа да се хваля с постижения.  Grinning Няма само да ви се жалвам, я! Снощи така зверски ме болеше главата, че едвам гледах. И Краси изкъпа, масажира и спретна Филип за спане, само ми го връчи да го накърмя. После ме масажира дълго и продължително с цел да ми мине главоболието.  Heart Eyes Детето пък спа спокойно цялата нощ само с две кратки пробуждания за цокане и тая сутрин се чувствам определено отпочинала и нов човек. Можело значи! Ама що трябва да си скъса човек нервите най-напред, за да се оправят нещата. Не може ли всичко да си е мирно и спокойно и да не си вдигаме взаимно кръвното, чудя се...  Thinking
Оооо, Весе  Heart Eyes Много ми се губиш напоследък, а доклади трябва да има редовно!  Grinning
Гуш за всички!  Hug

# 335
Честит Рожден Ден, Rose_madder! Да си здрава и щастлива, а усмивката щастлива нищо да не я изтрива! Целувки на сладура Иван.

Да ви се похваля, в неделя любимия ме води за риба. С бебо имахме страшен късмет и събрахме погледите  Joy Изкарахме си прекрасно, много съм доволна и искам пак. Само трябва да си намеря кой да чисти и да пържи рибката после.

# 336

От една фармацевтична фирма ,пращат мен и още една колежка на безплатна почивка в Кушадасъ за 1 седмица през септември.Много ми се ходи,но ме притеснява малко пътя,защото си е доста с автобус.

Я кажи тогава коя седмица ще си горе-долу. Аз в 6-тия месец с Петър пътувах до там с автобус (но имаше къде да си кача краката и поради това че бяхме 10 туристи на кръст, шофьорите и екскурзоводката се съобразяваха с мен). Ама предполагам, че въпросната екскурзия ще е доста натоварена.

Аз лично бих пуснала гаджето на колежката да пътува вместо мен (ако няма да съм минала 12-14 та седмица), пък пари за екскурзия се изкарват. Вярвам, че следващия път тя ще те прати с любимия.

Роуз, честит празник! Много здраве и колкото се може повече хубави неща.

# 337
Ейнджъл,
аз пътувах също, когато бях бременна, но със самолет - до Москва и до Истамбул. С автобус наистина е доста дълъг пътя! Най-добре ще бъде да се консултираш с наблюдаващия те гинеколог.

Рени, целувам те! много се радвам, че си си починала

# 338
  • София
13-та седмица.Според лекарката ми няма проблем за сега,но преди да тръгна(ако отида) така или иначе ще ходя на ФМ и ще питам пак.А колежката не може да заведе гаджето си,защото сме си дали паспортите от преди повече от месец и не може да има промени-питахме.

# 339
Ейнджълс, аз бих си останала в София. Турските пътища не са най-хуманното нещо. Поне тези, по които аз съм минавала.  Hug

# 340
Kуку! Как сте днес? Аз приключих работния ден за днес и за десерт извърших една стоматологична манипулация върху мама в домашни условия. Вместо да я разкарвам чааак до кабинета...тя е много трудно подвижна.
 Зори,много крива работа... не знам дали би рискувала... Пътят не е хич малко, рейса спира когато си иска...едва ли ще спрат специално за теб,ако искаш да идеш до ОО-то... Има да те тресе почти 15ина часа...От друга страна обаче,там сигурно ще се чувстваш много добре... Но далеч от доктор... знам ли.  Преди година и половина сигурно не бих се замислила изобщо,ама сега с тия страхове...може би не бих посмяла. А иначе познавам много мами,които са пътували на дълги растояния с рейс по време на бременност и нищо им няма...

За среща казвайте кога ви е по-удобно-четвъртък или петък следобеда. На мен ми е все едно. И за час ми е все едно, стига да е след 15ч.
 Честит рожден ден на Rose_madder!!! Много щастие с най-прекрасния подарък,който получи дни преди рождения си ден!!!

Борянче,голяма си ни рибаркаSmile)) Ще има да водите младежа после на рибаSmile)
 Електра, достойно си се представила на кандидат-студентските изпити.  Моите поздравления!!! Археология ми звучи много интересно...обаче е доста далече от правото,да не кажа,че май нямат допирни точки... А може като почнеш археологията да се запалиш и да си останеш там, знае ли човек...
 Утре сутрин съм на д-р...Нали си знаете:))
 Поздрав на всички и хубав ден!
 Hug Hug Hug

# 341
  • София
дааа ,ще стискам палци силно Ники! Grinning
 Не знам и аз -имам 1 месец да го мисля.Просто ми е писнало да се лишавам от всичко и накрая пак да нямам нищо.Предишните пъти гледах да не ходя никаде,да не ям салами,топени и сини сирена,майонези ..... и на края пак бебе нямаше.
 Моя приятелка в 13-та седмица обиколи Италия с автобус.А моята лекарка каза,че ако е на мое място-ще отиде.Абе ще го мисля,като наближи-дано с бебо всичко е наред,пък ще видим.

# 342
 Ники  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Heart Eyes

През час -два надничам за новини от Меги  Laughing утре имам доста работа и има да те мисля  Hug и аз съм за дата 15.08

Ани честит рожден ден   bouquet едва ли има по хубав подарък за теб от малкия Иван , да ти носи много радост и да те направи щастлива и горда майка   bouquet

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 22:10 от dari76

# 343
Пиша от новото бюрце. Щ има да свиквам ...
Ники, ако си сигурна кога Ники ще пътува, нека според това да направим биропиенето.  Hug
Ритата пак я отняма, а уж била за малко.  Thinking

# 344
Никчо, стискам палци за утре  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.

Общи условия

Активация на акаунт