Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 254
  • 713
  •   1
Отговори
# 450
Меги, слънце, всичко ще е наред. Стискаме ти палци дружно, а нашето стискане рявно няма. Винаги резултатът е отличен. Peace

Мери, добре дошла, милинка. Само не мога да разбера защо ще разваляш ефектът от почивката с чисетне. Че нали пак ще се изцапа. Какъв е смисълът? Недей така, милинка. Ще вземе да влезне тук Митко, ще прочете, чедругите жени чистят и ще реши, че може би така се прави.  И току-виж му хрумнало и аз да чистя. ooooh! ooooh! ooooh!

# 451
Ясна, Честит празник. Пожелавам ти много много здраве, щастие и дечурлига.

При мен нищо ново. Утре съм на доктор и се надявам (трябва) да видя малкото човече. Надявам се татенцето на успее да се класира за "срещата".
После ще докладвам.

Надявам се някои липсващи хорица скоро да се обадят, че и с някоя двойно-подчертана новина да ни зарадват.

Успешна седмица на всички.

Аз се паркирам, че изкарахме хубав, но леко уморителен уикенд.

# 452
Меги,нали знаеш  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.Всичко ще е наред и ще мине много бързо.Съвсем скоро ще гушкаш едно малко съкровище и ще си забравила за сегашните си притеснения.И да не забравиш да пратиш смс като се появи принцесата.Прегръщам те силно  Hug и ти пращам цялата си положителна енергия. Hug Hug Hug
Светле,дръж Митко далеч от компютъра,че тез мацки какво са се разчистили и разготвили ще вземат да ти спретнат кофти номер. Mr. Green
Аничка,и на теб стискам палци за срещата с малкия човек.Кажи му ,че го чакаме с нетърпение и да те слуша  Laughing
Нещо пак сме в намален състав.
Ники днес ми липсва,но и е простено,сигурно се излежава и мързелува. Hug

# 453
Добро утро, кукли! Желая лека и успешна седмичка на всички. А на бременните мами - глезете се и се грижете са себе си и бебоците.

Меги, имам приятно предчувствие за теб и момата. Simple Smile

На мен ми мъчно за тази история с кака Здравка. Sad

# 454
  • Пловдив
Благодаря ви момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesСлед малко тръгвам-ако ме върнат ще пиша преди всички да се събудите.Много ви Обичкам!

# 455
Меги, стискам палци!!!

Момичета, целувки на всички!

# 456
  • София
Меги , имаш силно стиснати палци! Heart Eyes

# 457
  • морето и сините вълни :)
Меги-стискам палци
 Praynig Praynig Praynig Praynig

Момичета аз вчера до късни доби бяхх в болницата на преглед.доки като ме чу че имам контракции и ме привика набързо,че беше и дежурен таман.Ами секциото ми се поотлага,засега каза че тази седмица е рано,и като дата става най рано 27-ми Peace
В сряда съм пак на преглед и каза че ако  има нещо обезпокойтелно в петък ама НАЙ-рано по изключение ще ме среже

инъче плацентата ми била свежа,шийката на матката ми е скъсена,бебо е надолу слязал.
бяха му увеличени тоновете на 160 но аз така се бях притеснила че направо горкичкото заради мене страда Rolling Eyes
После ме пуснаха на апарат за тонове и правихйме запис 30 мин,аз се поуспокойх малко и тоновете станаха бомба..Нормални и идеални.
Но тои като ме видя доктора колко съм притеснена...направо се хвана за главата Sick Sick

Биха ми инжекция с кортизон и още 3 дена 6те си ги бия.за да се разгърнели белите дробчета на бебето,евентуално вземат превантивна мярка ако в петък тръгне да ме реже

и топ новината е за кг-те на бебето.Изкара го по ехограф 3740кг #Crazy ама понеже сме имали малко по голяма глава доки каза да е някъде бебока към 3500кг Shocked
Голямо тюленче си отглеждам а Joy Joy

лек ден на всички
и продължавам със стиснатите палци Praynig

# 458
Меги,успех мила.Стискам палци и чакам с нетърпение. HugМарти ти праща много целувки и той също ти стиска палци. Heart Eyes
Ани-бани,спокойно.Не шашкай бебока,още малко остана.Знам,че накрая е много трудно,но ти ще издържиш.Заслужава си.Отдай се на почивка и се пригови за най-хубавата среща,която ти предстои.Скоро ще да е. Hug

# 459
Меги още не се е появила да пише,сигурно са я приели...  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Ани,а за твоето бебе как се вълнувам,все едно е мое...И на теб пак ти стискам палци-дръж се още малко,но при всяко съмнение тичай при доктора- по-добре фалшива тревога,отколкото толкова стрес за теб и така да му влияеш зле на човечето...  не знам тоя д-р защо не вземе да те вкара в болницата.та да те наблюдават по-често,няма ли да ти е по-спокойно???

Берни,вчера хич не съм мързелувала...След палачинките сутринта трудовия ентусиазъм не ме напусна и следобяд продължих с друго готвене... Тоя път направих един голям гювеч...то аз обичам да готвя,ама все не мога да преценя количествата и сега имаме храна за цялата седмица вкъщи... А на всичко отгоре,моя мъж ми се обади вчера за малко и ми обясни как са ги качили с един лифт някъде из Алпите и колко било красиво, имало и кравички,и сърнички и въобще идилия... искам и аз да съм там,що не е взеха пъъъъъъъък newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Хайде лека ви седмица,аз трябва да излизам,че имам куп задачки да свърша преди работа...
Ще надзъртам за новини от Мегито

Hug Hug Hug

# 460
Ани и Меги, още мъничко. Ани-Бани, учестетните  тонова май са били по-скоро твоят страх. Много скоро ще нагуши малко пуфкаво човече и вече други притеснения ще те гонят. Наистина, защо не поискаш да влезеш в болница за оставащата 1 седмица. Водиш се патология все пак.
Ейндълс, как беше на концерта?
Ники, никакви такива.
Аз снощи успях да сваля 1.5 кг благодарение на устройство.   Mr. Green След зверско ядене на какво ли не, водена от идеята да изчистя застрашените видове от хладилника.

За Кака Здравка няма да повярвам на анонимен информатор. Вече веднъж повярвах на историята около Нана. Преживях го доста болезнено.  Confused

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 20:49 от рони

# 461
Ани, не се притеснявай! всичко ще бъде ОК!!!

стискам палци

# 462
  • морето и сините вълни :)
охх ами да ви кажа май ще ми е по добре да съм си вкъщи,мъжо ми се прибира от плаване сега в сряда аз и тогава съм на лекар и ще видим какво ще каже тогава доктора Peace
сега само ще гледам да съм спокойна и да си мисля смао хубави неща..благодаря ви за подкрепата момичета Hug Hug

А Меги сигурно са я оставили найстина..не писа Rolling Eyes Rolling Eyes
дано всичко е наред..продължавам да стискам кълки и палци

# 463
Ани-бани, представям си колко ти е напрегнато. Опитай да се успокоиш и събирай сили, че след някой друг ден като се появи малкото диваче ще имаш нужда. Хубаво е, че с татито ще сте заедно за великия момент. Ти само бъди спокойна, нали знаеш, че и всички ние сме с теб. Лично аз, дори и да не пиша, всеки ден те търся тук или в отчетни и те проверявам как си.   Hug

Меги  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 464
  • София
Ами екстра беше концерта,много хубаво си изкарах.Продължи до 12 вечерта и сега едвам гледам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт