Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 295
  • 713
  •   1
Отговори
# 360
Тя и Ани-Бани е на летящия старт. А ми се губи напоследък.  Thinking

# 361
Честит празник на всички именници! Живи и здрави да са ни!  bouquet
Нека Богородичка се грижи над нас, бди над дечицата ни и позволи да се сбъднат най-съкровените ни желания! Praynig

# 362
  • София

angels_zg кога ти е термина?

Ами не са ми казали още,не че съм и питала де.Според ехографа в неделя бебчо беше 8 седмици и 2 дни,което според сайтовете с лентички значи термин 22-ри март.Но ще видим следващият път ще питам.
 Електра,много гадно това със свекърите ти,не ти стига напрежението покрай класиранията,ами и те те тормозят. Close

# 363
  • Виена
Честит празник, милички!
Честит имен ден на именниците! Да им се слави името! Честит рожден ден и на съкровището на desykv!

angels_zg, то всички ти се изредихме със съвети... Ама аз пък мисля, че ако докторите дават, какво толкова, че ще пътуваш! Аз бих го направила, стига всичко да е ОК. И... нали знаеш - този път бебе ще има!  Hug
Ники, радвам се за хубавите новини около бебочето. Само с такива да ни се отчиташ до края!   bouquet Дано мама се оправи по-бързо, че да не ти е така напрегнато!  Hug
Меги, дръж се, миличко! То не остана! После ще се чудиш как да се наспинкаш  Mr. Green
Електра, ти още ли не си направила сбирка на един куп приятелки, докато свекърите ти са си "у дома"? Момичета, я си направете там едно бирено парти, да им покажете на тия хора кого тормозят! #Cussing out И вместо да им ревеш, следващия път вземи се обади най-демонстративно на някоя приятелка по телефона пред тях и разкажи случката от Мармарис с бармана!  Whistling Ако искаш само ми дай знак и аз ще ти се обадя, пък ти само ще ми отговаряш!  hahaha Ама че дърти вампири! Намерили едно добро човече и аре - тормоз!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Рони, дай едно рамо да спасим това дете!

# 364
Рони, дай едно рамо да спасим това дете!
Имам огромно желание, но това е задължение на синчето на свекърите. Той ТРЯБВА да ги постави на местата им. Или да намери начин да плаща наем, за да не са в положението на робска зависимост. Убедена съм, че в отношенията с роднини човек не трябва да е добър, защото така се поставя сам в позицията на губещ. Аре нема нужда. Ако искат да продават апартамента, да го продават. Цял живот ли си мислят, че ще минават с този номер.    Close

# 365
  • Виена
Eлектра, ти другия път като каже "германеца", че ще маха стълбата, що не извикаш някоя сговорна дружина да му помогнат по-бързо да я демонтира  Mr. Green Или поне невинно му предложи тази безценна помощ!  Flutter Ако се пречупиш веднъж да се държиш нагло, ще забравят да те тъпчат. За такива като тях важи поговорката "На зло куче - зъл прът!"

# 366
  • Sofia
Черпя ви виртуално с тортичка и сокче, защото синът ми днес стана на 3 годинки!  Heart Eyes

# 367
На днеШният празник,Мегита роди така дьлгоо4акваната си рожба Валентин 3,700
Да са живи и здрави Hug Hug Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 20:52 от Рожбо

# 368
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ, МЕГИ!

Влезнах да видя има ли новини. Много здраве на цялото семейство и на малкия герой.

Ники,  супер новини. Продължавай в същия дух.

Електра, мисля че някой трябва да види острите ти зъбки (кеф ти любимия, кеф ти свекъра). Тъй де..... ама ха...... Ядосах се.

Деси, честит ти рожденик. Много здраве за него всички около него (да има кой да радва).

Да не пропусна именниците. Честит празник!

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 20:56 от Anichka

# 369
  • София
бравооо,Честито на новата мама,да и е жив и здрав големият мъж и само радост да и носи!

# 370
  • Пловдив
Честито бебе на Мегита!!!  bouquet

# 371
Днес ми се стори, че видях ника на Мегита. И понеже забравих да я разпитам кога-как, вестителят донесе.  Grinning
Жив, здрав и буден да расте малкият-голям мъж!
Бързо възстановяване на Мегита.   bouquet

# 372
Честито на Мегита! Да й е жив и здрав малкия мъж!

# 373
Честито на мама Мегита и малкия Валентин , много здраве и щастливо детство му желая, а на мама бързо възстановяване   bouquet

# 374
Здравейте и от мен.
Нахранихме се с Марти и сега той спинка сладко пък аз седнах да ви видяя какви ги вършите.
Три дне нямах интернет и вече много взе да ми писва,при малко дъжд и край.
Пък ние ставаме все по-диви.Няма спане направо съм се видяла в чудо.днес е спал не повече от 3 часа,през останалото време иска да се носим на ръце и да се забавляваме.Голямо пеене на песни пада.А аз съм една певица,горкото дете,но явно му харесва.
Ники,радвам се че бебо е добре и расте с пълна сила.Ако можеш махни всички гадни мисли и мисли положително,защото ти предстои най-прекрасното среща през март.Дано мама се оправи по-скоро и да нямаш повече проблеми. Hug
Меги,стискай зъби мила малко остана.Знам колко е трудно накрая и какви чудеса ти се въртят из главата,но ще се справиш,ние сме с теб и чакаме с нетърпение малката принцеса.
Ейнджъл,аз не знам какъв съвет да ти дам,защото мен много ме беше страх да пътувам,но пък аз бях с постоянни контракции.Ако се чувстваш добре и доктора ти разрешава,пътувай.Сигурна съм,че ще тази почивка ще те зареди с много положително енергия.
Електра,много е гадно това със свекърите.Не мога да ти дам съвет,защото си мисля,че това е работа която трябва мъж ти да свърши.Не мога да ги разбера обаче тия дъртаци какъв им е проблема.Тия хора явно си нямат емоции в живото щом са тръгнали да си създават скандали.Не се нервирай и не плачи.По написаното от теб разбирам,че това са хора,които не заслужават и една сълза да пророниш в тяхна чест.Гледай си живота.Предстоят ти сам хубави моменти. Hug
Мимич,къде се загуби?И на мен ми липсваш.Целуни прекрасната Грета и се появявай по-често  Heart Eyes
Честит празник на всички именници и рожденници.
Честито на мама Мегита.Да и е жив и здрав малкия Валентин.Да расте здрав и да носи много радост на мама и тате.
Аз май се поразписах много,но ето това прави липсата на интернет с хората.
Гушкам ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт