Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 239
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Честито на Тарталетка!!! Много любов, късмет и здраве!!!

Фивърче, хубавото е, че гадината може да се изтреби! лечимо е! погледни от добрата страна - намерили са го и ще се излекуваш!
Аз винаги гледам позитивно, иначе щях да изкукуригам напълно

Чакам новини от Меги!!!

# 481
божеее какво стана с Меги бе newsm78 newsm78 newsm78
Много я мисля  Praynig Praynig Praynig
И аз така,цял ден влизам да видя новини.Дано всичко да  е наред  Praynig Praynig Praynig

# 482
  • Виена
Честит празник на Тарталета и от мен! Много щастие от тук насетне ти желая!   bouquet
Мацки, всеки ден следя какви ги пишете, но Филип спи в ръцете ми и трудно мога да пиша... Хванаха го и него коликите и пада едно гушкане сега... Но нощем спи почти непробудно. Размрънква се само по два пъти и след 5-минутно цокане пак заспива. Аз победих във войната с помпите  Mr. Green Купих си електрическа и вече се изцеждам успешно. Не е досадно, нито уморително, но само където предпочитам Филип да суче. Много по-приятно е  Heart Eyes
Светле, да споделиш челен опит с Електра как се турга у ред свеки! И да не забравиш да нахъскаш Вики следващото колело, което му купи дядо му, да го подари например на някое дете  Mr. Green . Ей, нямат акъл тия хора! Егати и ламарините, егати и чудото! Ама нали на малчо нищо му няма, слава Богу!
Рони, ти знаеш ли к'ов си пич?
Много я мисля тази Меги и аз. Никой ли няма телефона й?
Сега изчезвам, че с Филип имаме работа  Wink

П.С. О, Ники, щях да забравя:
 smile3532 - ти нали си знаеш защо. От толкова емотикончета, как едно не сложиха, дет' копа newsm47 Ми липсва ми в някои моменти пък!  Crossing Arms А uebrigens Ники да не е родината на Киндердорф?
Айде - гушкаци на всички!

# 483
Алоу, Пловдивската задруга да се включва с новини от Меги или някой да ми изпрати нейното джисеме номер.  Praynig

# 484
Рени, толкова ви се радвам!!!

пу-пу!!!

Светле, да цункаш Вики специално от нас с дребната ламя!

Рони, имам грях към теб - ще ти пусна на лични едни телефони, ама чакам Марио да се появи! не го виждам често напоследък! прости ми, не се сърди!  Embarassed

# 485
  • Варна
Светле изследванията си ги правих във Варна, в една лаборатория, която моя гинеколог ми препоръча. Прочетох тази информация: TORCH-комплекс /наличие на антитела в кръвта/. Само количествен анализ с титър ще позволи за се открият антитела към рубеола, токсоплазмоза, херпес, цитомегаловирус /ЦМВ/, хламидии. Наличието на антителата IgG показва имунитет към тези инфекции, можете спокойно да планирате бременност. Наличието на IgM означава остър стадий на заболяването, отложете мисълта за дете до оздравяването ви. Ако към рубеола няма антитела IgG, необходимо е да се ваксинира жената и след нея да се предпазва още 3 месеца. И не е нужно да се питат родителите дали е прекарана рубеола. Точно да се знае това е невъзможно - болестта нерядко протича под маската на ОРЗ, и обратно. Точна информация може да даде само анализът.
Предполагам, че наистина съм ги прекарала вече, но инфекцията най-вероятно е в латентно състояние в мен. В четвъртък имам консултация с лекаря ми да видим той какво ще каже.
angels_zg благодаря ти за успокоителните думи  Hug
Чакаме хубави новини от Меги.

# 486
Рони, имам грях към теб - ще ти пусна на лични едни телефони, ама чакам Марио да се появи! не го виждам често напоследък! прости ми, не се сърди!  Embarassed
Сърдя се и още как  Crossing Arms. Не съм те виждала от сто години. Малката Ламя ще проходи вече, а ти с работа ще ми се измъкваш. Naughty
И на Весето ще й се карам, но на нея няма да й се сърдя заради положението й. А за Ритата, да не говорим хич-въобще-изобщо.  Crossing Arms

# 487
Момичета...
....EFP...от тази сутрин...
Ужасно много ме е страх. В понеделник отивам да вися на главата на личния лекар да го пише по-бързо това направление за специалист (тук нали мнооого тежки го раздават - от една седмица го тормозя, нещо си предчувствах аз). Ох, стискайте палци за всичко...

Отивам пак да спя.

P.S. Айде, Пловдив да не мълчи...и отвъд океана те мислят, Меги. Чакаме хубави новини.

# 488
Хей, Мечунка!  Hug
Ще ти стискаме палци и каквото друго ни е под ръка.  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 489
  • София
polar_bear  , браво на теб!Стискам силно палци!

# 490
  • Виена
Момичета...
....EFP...от тази сутрин...
Ама че хубава новина! Heart Eyes Хайде,  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed И само споко!  Hug

# 491
Най-отговорно обещавам да пробвам. Много е хубаво, че ви има....да знаете!

# 492
polar_bear,прекрасна новина.От тук до края ти пожелавам само да си спокойна и се настрой за хубав финал.Всичко ще е наред. Hug
Кво стана с тази Меги,бе?Никой ли и няма телефона?

# 493
polar_bear  стискаме палци яко  Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Аничка ,радвам се за вас. И ние така растем , док вчера ми каза че съм в 25 седмица по размери на бебока и потвърди ,че си имаме пишка  Laughing

Абе това Меги какво направи, хем знае че я мислим всички.

# 494
аууууууууу
полярна мецо!!! пу-пу-пу!!!
Стискам палци мнооого силно!!!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт