Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 198
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
Зори,то и аз не съм наясно с термина. Направих го да е така,както ми пише на последните ехографски снимки-като за 19.03. Обаче по моите сметки термина ми трябва да е 24.03. Ама карай,това едва ли има някакво значение...и без това мен ще ме резнат поне 10ина дни по-рано /дай боже да стигнем до там/.
Моето село е Долни Окол,обаче там никога не е имало такава кметица. Сигурна съм,понеже кмет на селото от как се помня,винаги е бил на баща ми на сестра му мъжа.  Имам чувство,че е бил кмет през целия си съзнателен живот,а сега е над 70те... Въпросната жена може да е била кметица на Горни Окол,обаче по този въпрос трябва да се обърнеш към Весето,понеже нейния татко е от там:))
 Браво,Весе,че се престраши и ти. Дано да ни е на късмет Flowers Four Leaf Clover

# 616
  • София
ами не знам,може да съм се объркала.Иначе тези села са по пътя за Самоков нали.
 Отивам да си търся лентичка,понеже детелинките ми вече са заети от Весето.  bouquet Grinning

# 617
Ех, ама как ми изпълвате сърцето вие тричките.  Heart Eyes Зори, твоята лентичка трябва да е смесена от на тези двечките - значи детелинки и по тях да пълзи гъсеничка. Mr. Green
Много ми е хубаво да ви чета. Гушшшшш! И да хапвате прилично, ей! /Нема само аз да съм слон/
В тази връзка - най-официално предоставям целия си зимник със все сладка, конфитюри и мармалади/все лично производство bowuu/на ваше разположение. А, да, и на бебета ви.
П.С. Само да кажа как цялата къща вече се е ошашавила с моите сладка. Пристига отдева Вики и ми казва:"Мамо, имам изненада за теб. Горски плодове". И като вади от джобовете си зърна на бъз.  Joy Ай познайте сега това дали се пере. ooooh! Въпросът е, че  и детето иска да участва дейно в приготовлението на зимнината. Laughing

# 618
  • София
Ани Честита рожбичка!

# 619
Е,появихте се най-накрая.Оставихте ме днес да си кукувам цял ден сама.Срам нямате. Mr. Green
Светле, с тия сладка и контифюри ме караш да се замисля дали на връщане от морето да не мина да ти обера зимнината. JoyА и Марти ще е доволен и без това постоянно е гладен.Добре ще му се отразят.И да не съм те чула да се оплакваш от Вики,виж как се грижи за зимнината детето. Joy
Много ви се радвам на тикерчетата.Време беше да ги сложите.Чак ми домъчня за мойто,ама след някоя година пак.
Рони ми липсва нещо.
Айде гуш от мен  Hug

# 620
Честита Мария на _MEGI_!

Честит Владимир и на Ани-Бани!

Да са живи и здрави и много послушни бебета за радост на мама и тати!

# 621
Малеее,Снежии,че то и при тебе не останало!!! Нали ще ни уведомиш,когато те споходи щастието!!!???!!! как си? подготвяш ли се вече? Hug Hug Hug

# 622
  • София
аз нещо не мога да си сложа лентичка Sad,като я създам и не иска да се копира.Пробвам да се регистрирам и не мога.Ники , ти регистрира ли се в този сайт?

# 623
аз нещо не мога да си сложа лентичка Sad,като я създам и не иска да се копира.Пробвам да се регистрирам и не мога.Ники , ти регистрира ли се в този сайт?
Може би не може да се побере в подписа и трябва да изтриеш нещо от там. В подписа се побират определен брой символи , махни си графиката и пробвай пак. Незнам на Ники как са се побрали  Simple Smile но при мен беше трудно да си сложа любимото парче за сезона  Joy е успях де.

# 624
  • Виена
Ей, Снежи, то наистина не останало брене при тебе! Чакаме те с нетърпение!   Hug
Бременните, как сте? Ники и Весето, много ме изкефиха тикерчетата! Ех какви бебоци сладки ще гушкате през март, пък ние ще им се радваме на снимките...  Heart Eyes Аничка, някакъв напредък по въпроса с изчисленията?
Да ви се похваля малко... Днес е 40-тият ден от раждането на Филип и го заведох в църквата да ни прочетат молитвичка. Той огладня, щото го събудих неправомерно, за да го вкараме в църквата и опища храма  Laughing  Та се хранихме в църквата, де...  Mr. Green Вече имаме цяла колекция, която можем да озаглавим: "Филип цока в ... " - то не са градинки, магазини, кафенета, лекарски кабинети, дори в местната служба за гражданска регистрация, откадето му издадоха акта за раждане, яде  Mr. Green Ма да ми е жив и здрав и дано, както казва Светлето, скоро се отърве от тия колики.  Аз малко посмених менюто, та като че ли се чувства по-добре, ма не смея да се похваля... Берни, как е Марти? Тука е пълно с новородени и само обменяме опит с тия колики...  Crazy Казаха ми за някакви възглавнички със черешови костилки. Имало било ефект. Не знам дали ги има в България... Също похвалиха чая на Хип. Аз вече не слагам свещички и даже съжалявам, че го мъчих от ония дни. Те само временно го облекчават като подтискат газовете му. А сега като го оставихме да си се изпръцква, детето е по-спокойно. Не смея да давам вече капки, защото ще го пренаситя с лекарства. Взела съм му хомеопатичното и ако много го напънат, ще давам от него вече.   ooooh!
Светланке, та к'во викаш за твойте сладка?  Mr. Green И да нацелуваш помагача! Той е мамина отмяна!  Joy Joy Joy
Рони и аз я мисля...  newsm78 Изглежда има някакви проблеми. Надявам се да ги реши възможно най-скоро и, естествено, успешно за нея.  Praynig
Приятна неделна вечер на всички!  Hug

# 625
Аз ми се иска да си чакам Септември. Някак не съм готова психически за раждане през август, ма то не се знае. Като тръгне няма да го връщаме, я. Наистина не е останало, чак не ми се вярва, че почти мина. Иначе чантата за болницата съм я приготвила отпреди седмица и чакаме момента. За бебето нищо не съм купувала, само правя списъци и разчитам, че татито ще се справи като дойде момента. Ей така от суеверие решихме, че няма да се подготвяме предварително, че преди 2 г. спретнахме всичко и после ми беше мъчно да прибирам...

При мен ехографът показва по-мъничко бебе, ма както вече казахме там изчисленията не са достатъчно достоверни. То пък и аз не съм голяма де, та тъкмо по-лесно ще се напъна на вагинално раждане.

Renny честито Въведение на Филип! Предполагам, че е било вълнуващо въпреки плача на малкия мъж.

# 626
Ами Ренка, ти що не издадеш един наръчник за кърмене на публични места? Joy Филип ще е съавтор. Peace
Снежи, колко мъничко останало! Hug

А аз да се похваля - познайте кой форумски красив мъж и кака му ще ми идват на гости. Grinning Е да де, с мама и татко? Който отгатне, печели бурканче мармалад. Peace

Рони, мисля те и ти изпращам много положителни мисли и енергия.

# 627
А аз да се похваля - познайте кой форумски красив мъж и кака му ще ми идват на гости. Grinning Е да де, с мама и татко? Който отгатне, печели бурканче мармалад. Peace

Като се замисля,освен за Лъчко-Зарко и Мони,за други не се сещам... Познах ли или да продължавам да гадая. А доколкото си спомням,през Август щеше да идва към София един друг красив форумски мъж,или поне неговата майка...а пък Август скоро приключва,та...

И аз я мисля Рони и ми липсва тука...И дано всичко е наред... Praynig Praynig Praynig

А пък моя мъж ме изненада и си дойде още на обяд вчера:)) И около 1 час ми показваше снимки,какви красоти лелеее...

Хубава седмица ви желая на всички!
 Hug Hug Hug

# 628
Честито момченце на АНИ!!! Нека да расте щастлив, обичан, умен и красив!!!
Много се радвам!

Рони, стискам палци! Пожелавам ти да стане каквото си си наумила!

Вече сме в София - ще пиша повече, само зверчето да заспи

# 629
  • София
Като се замисля,освен за Лъчко-Зарко и Мони,за други не се сещам...

и аз за тях се сещам,ама и за посещението на Светлето у наше село се сещам,пък още не ни е посетила. Grinning
 Днес като за първи работен ден от седмицата,хич не ми е работно.А и тъкмо се бях кротнала с гаденето и хоп днес повръщах за първи път.Ама то за мене угодия няма,като ми е лошо - кофти;като не ми е лошо и шаш и паника що не ми е. CrazyПоне успях да си сложа лентичка най-накрая. Grinning

Ронка,мисля си за теб! Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт