Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 191
  • 713
  •   1
Отговори
# 630
Жив и здрав да расте Влади! Много хубаво име! И човечето да го прави все по-хубаво!

Браво на олентилите се! Със здраве да ви растат и когато му дойде времето да ги смените с броячите за растящи бебешори.  Heart Eyes Hug

Колкото и да ви се ще да ми стискате палци за бременност, не за това става въпрос. Все пак имам нужда от силната ви подкрепа.
 Hug

# 631
Честито на Ани-Бани!Да е жив и здрав Влади и да носи много радост на мама и тати!А на мама Ани-бързо възстановяване! newsm51 newsm51 newsm51

Берни,моите съболезнования..... Flowers Rose
Рони,стискам ти палци,мила! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Светленце,ти нали щеше да наминаваш на тук?....А иначе и аз за Лъчезарко и Мони се сещам! Wink
Ние бяхме при свеки два дни и снощи се върнахме.Всичко мина добре,като изключим че не спря да повтаря колко съм била напълняла(не че аз не си го знам де,ама да ми го казва постоянно ми дойде в повече) и не спря с нейните съвети как постоянно да чистя вкъщи... #Cussing out
Между другото ми закъсня с един ден,но аз веднага реших че съм бременна...Но днес сутринта се събудих с "приятна изненада"-лелката и такива болки,че цял ден не мога да стана от леглото...Пих аулин и съм малко по-добре,но такъв болезнен цикъл не съм имала...Направо не мога да си седя на краката,а мислех от днес да ходя на фитнесче... Cry

# 632
Здравейте,мацки
ние днес благополучно пристигнахме на морето.Пътувахме през нощта и Марти се държа много добре.През целия път спинка и се събуждаше само да папа.Преди малко го водихме и до плажа.
Сега отивам да му мия дупето и да папка по-късно ще съм пак тук
 Hug

# 633
  • Пловдив
Момичета благодаря ви за подкрепата.Цунки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ние вече сме си вкъщи по нататък ще изпратя снимки само да влезем малко в час.Много сме щастливи......
Ани Честито ти момченце!  bouquetДа ти е жив и здрав и само радост да ви носи!

# 634
Добре дошли на мама Меги и малката Мария! Бързо да влизате в час и скоро мама да разкаже и да покаже!
 Берни,браво на вас,все пак отидохте до морето:) Ти си махна тикерчето, кога ви беше годишнината, та да честитим?
 Рони, цял следобед си мисля за теб.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug
 Светле, май първа реших загадката... къде ми е мармаладчетооо/ в момента съм ужасно гладна,цялата къща мирише на храна и ще тичам към кухнятааа/.

Хубава вечер!
 Hug Hug Hug

# 635
пробвам дали мога да пиша

# 636
Ох, супер най сетне ми публикува моето мнение. А не празни неща

МЕГИ, Ани честито!!!
Много да Ви радват мъничките Ви бонбончета!

да са живи и здрави и само детски смях и усмивки да запълнят сърцето Ви!
Целувам Ви всички

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 637
Здравейте и от мен.  Hug

Ако сте се чудили къде се загубих - бях в отпуска и изобщо не съм се докосвала до нета. Много ми липсвахте и още вчера бях на линия ама нещо имаше проблем при мен и сайта не се отваряше  hit.  Та общо взето днес цяла сутрин в промеждутъците чета само хубави новини. Peace

Искам да честитя на новите ни мами Меги и Ани. Да са ви живи и здрави малките бебоци, а като пораснат много да ви слушат.   bouquet

Освен това искам да ви благодаря за милите пожелания. Е, моите благодарности са малко на патерица  Blush ама от сърце, както и вашите.  Hug

А пък на бъдещите ни мами, особено на сънуващите  Mr. Green - само  Kissing Heart Сега да ви информирам, че на Зори съня още не се е сбъднал, но ние с мъжо работим упорито по въпроса  luvbed luvbed luvbed и този месец съм зарязала всички термометри, температури и т.н. щото явно не ми действат много добре. То в края на краищата, бебетата не стават с термометър в Д-то  Crazy, нали ............... Mr. Green

Гушкам ви всички силно  Hug и много ви  txtloves

# 638
  • София
ЗДравейте, момичета! Simple Smile Аз се завърнах от морето, тази седмица съм тук, и после пак отплаваме, по чуждо.
Много ми е мъчно, че скоро лятото ще си отиде, но ще чакам с нетърпение другото,и тогава има да гуша нови и сладки бебоци. Laughing

# 639
Здравейте мацки,аз се завърнах.Много сте изписали не мога да ви изчета.

Честито на мама Ани  и мама Меги!

Берни , Hug моите съболезнования.

Рони имаш и моите стиснати палци.

Сега да ви разкажа за почивката.Първо да кажа че със сигурност не сме се върнали трима ,защото през цялата почивка бях неразположена.
Общо взето обикалях ме доста .Ходихме на Перперикон-голямо изкачване беше ,на Ягодинската пещера -голям студ и на Рилския манастир.Едната вечер спахме в Мелник и пихме мелнишко вино и предопреждавам тези от вас които обичат да пият вино ,доста е силничко ,аз от чаша и половина се позамаях доста ,абе направо си се напих.
Накрая се върнах и аз болна и все още я удържам болеста ,но да видим кой ще победи  аз или тя.

Светле в събота ходих на плаж на Каваци и се припознах за теб,бая загледах едно момиче като си мислех че си ти и я оглеждам аз обстойно да съм сигурна все пак ,а тя ме гледа кръвнишки и кво ли си вика "тая кво ма я заоглеждала",но аз упорито си я гледах докато се убедя че не си ти (за съжаление).

# 640
  • Пловдив
Да ви запозная с малката Мария(ниое и викаме Мия):   http://images19.snimka.bg/003827657-big.jpg

# 641
  • Разград-София
Да ви запозная с малката Мария(ниое и викаме Мия):   http://images19.snimka.bg/003827657-big.jpg

Разкошна е Меги! Heart Eyes Heart Eyes  Hug Малко сладко пухкаво човече. Да я нагушкаш и нацункаш от мене. Пу-пу да ни е уруки на сладураната малка!
А за теб и за всички много  Hug Hug   love001  love001 Heart Eyes

# 642
  • Виена
Леле колко сладка малка бебка си имаме!  Heart Eyes Меги, нагушкай я от мене много! Браво на мама как добре се е справила!  Hug А как папкате?

# 643
Много е сладка бебка! Heart Eyes  Hug
Меги,много гушки и за теб! Hug

# 644
  • Пловдив
Рени кърмим се на поискване.Имахме малко проблеми в началото дано се справим.Много ни харесва да се кърмим.

Общи условия

Активация на акаунт