Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако бебето се движи и се свива, хваща пъпната връв и я стиска по време на запис на сърдечни тонове?
Как се вари зехтин?
Как правилно да застеля бебешката количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако бебето се движи и се свива, хваща пъпната връв и я стиска по време на запис на сърдечни тонове?
-
Как се вари зехтин?
-
Как правилно да застеля бебешката количка?
-
Какво може да се постави в количката на бебето?
-
Какви са предимствата на сгъваемите кошари за бебета?

но много работа и като свърша, то всичко затворено... мисля си поне най-необходимото да вземем сега, а другото май като се роди бебка, ще имам повече свободно време за пазаруване
- Мацко, Тиара, Хекси, Брейви, Анири, Лейче, Ади и аз
И пак се възмутих как човек хем си плаща, хем навсякъде чака и го мачкат. 
Та като се изправи някаква жена да агитира как трябва да се кърми с години, реших, че съм чула достатъчно и мога да си ходя да си страдам сама вкъщи, на тишина и легнала. Това като отчет от мен за кърмаческата лекция. Ако останалите са правили нещо интересно след това, непременно да разкажат.
. Сега в понеделник само чакаме последните мебели и може да заприлича на къщичка новия ни дом
.
.
ама не да карам ми ей така за стол да го ползвам. Ама седях бая време и после като станах така се бях схванала и изтръпнала че в първия момент си помислих че почвам да раждам ( не знам защо ама си представих че такова е усещането ) а имаше някви майстори тук... и аз една паника
...
Само да попитам освен направленията, които ми дава гинеколога за самите изследвания, друго направление трябва ли да носи?
най-сетне!
. Мен предпоследния път доктора като ме тегли и от 65 бях качила на 67, после 67,5, а вчера ми вика 68 и се чудя що така не качвам килограми
, колкото е пътя от Русе до Тутракан, но всеки си решава.