Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако бебето се движи и се свива, хваща пъпната връв и я стиска по време на запис на сърдечни тонове?
Как се вари зехтин?
Как правилно да застеля бебешката количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако бебето се движи и се свива, хваща пъпната връв и я стиска по време на запис на сърдечни тонове?
-
Как се вари зехтин?
-
Как правилно да застеля бебешката количка?
-
Какво може да се постави в количката на бебето?
-
Какви са предимствата на сгъваемите кошари за бебета?

Много здраве, щастие и най-хубавия подарък през септември 

Иди че ги разбери.
), да ми се обадите! Ще има разни там брошурки и екстри, награди от Мустела май за някакви въпросчета които едни диджеи ще задават на публиката (вий сте много подготвени по тях), балони, музики, веселби за децата и т.н. Аре, ходенето е полезно, ще се оглеждам за тумбаланки

Ангажирала съм колегите да препращат мейли да не съм в информационна мъгла няколко месеца.
Аз вече официално съм в майчинство и вече си получавам парички. Само че като забременях бях на временен трудов договор, който нямаше как да бъде продължен, така че като изляза от майчинството нямам работа, която да ме чака

И като каза топла вода, нашата в Русе има вероятност да я пуснат на 15-16 август. Ох, дано да е вярно, че без топла вода си е направо ужас!!!
Те по принцип нямат право, ама си намериха начин да се измъкнат в последния момент. Но мисълта ми беше че ако имах постоянна работа в момента на забременяването както е с повечето бременни, щях да си бъда спокойна сега, да си гледам бебчо 1 година като същевременно си получавам достатъчно парички, а след една година да си отида на работа. Ама и сега не се оплаквам, защото тези 2 проекта са много хубави и ще ми отворят много врати след майчинството. Това е положението - първо не съм първа младост и това няма как да не се види в СВ-то (от датата на завършването на образованието ми в бг), второ специалността ми по принцип не е търсена и има голяма конкуренция в тази област и трето, абе може и да си намеря и с тази дупка в СВ-то, ама през цялото време ще бъда неспокойна. Затова сега предпочитам малко повече да се юркам.