Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако бебето се движи и се свива, хваща пъпната връв и я стиска по време на запис на сърдечни тонове?
Как се вари зехтин?
Как правилно да застеля бебешката количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако бебето се движи и се свива, хваща пъпната връв и я стиска по време на запис на сърдечни тонове?
-
Как се вари зехтин?
-
Как правилно да застеля бебешката количка?
-
Какво може да се постави в количката на бебето?
-
Какви са предимствата на сгъваемите кошари за бебета?
Вярно, че в Канада е по-добре. Все повече познати казват, че в Канада било къде-къде по-добре от щатитие и то във всички отношения. Но както и да е. Изместваме темата на темата, но все пак да кажа, че ми беше интересно да разбреа как стоят нещата извън БГ
да тес си живи и здрави всички вкъщи и едно здраво и хубаво бебче през септември да си имате

но всеки ще се нагоди някак си ...
/наскоро миналата седмица моя позната се отказа, тъй като бебо ще е в кувьоз поне 20 или повече дни в интензивното и в АГ-то никой дори не се опитал да я разубеди
/но иначе брошурки за кърмене има нявсякъде разлепени и всички в АГ-то се ангажират как помагали на родилките
Ама пусто виж какви работи ни идват на ума, то си има отговор за всичко, ама ние само се шашкаме. Или поне аз съм така 
Аз съм се ориентирала към АГ-то (родилния дом). Въпреки мизерията, всички майки, с които съм говорила ми я препоръчват, защото за разлика от нея в частната няма нито специалисти, нито техника, ако се наложи нещо спешно да се реагира (не дай си Боже!). А ти беше ли на 31-ви на лекцията в Рига? Може да сме се засичали вече
и други работи
. Вчера брата на мъжа ми си дойде от Италия за малко, където живее и майка им и свекито го беше натоварила със страшно сладурски дрешки и порт бебе на Chicco и Prenatal, кошчето от количката на Chicco и помпата за кърма на Avent
. И жената си е играла да ми преведе цялото упътване за помпата, защото го има само на италиански, а тя не е много добре с едното око и си представям колко се е измъчила...Направо...нямам думи