Първо ритниче в корема на мама - от Януарски мъж или Януарска дама!

• 16 895
  • 278
  •   1
Отговори
# 180
Добре дошла при нас Ирина!   bouquet
Честити малки розови кукли на biko i nikitali !!!!!!

# 181
  • София
Благодаря ви! Simple Smile
Тия дни трябва да ходя на лекар и се надяваме да имаме някакви известия за пола - поне таткото много иска де! Simple Smile
Това с венците аз засега го нямам , искрено се надявам и да не ми се появява! Звучи доста неприятно! Но нослето си кърви ча-пат! Simple Smile

# 182
  • до една звездичка
ThinkingСега си мерих кръвното-177/117 пулс 63....Обадих се на док и тя каза да пия лексотан,а може и Нифедипил да взема.Безопасно ли е според вас?Аз наистина съм мнооого ядосана и всеки момент чакам да ми потече кръв от носа....
 Уф,и свят ми се вие....Лека вечер за сега Simple Smile
newsm09 newsm09 newsm09
как лексотан?!?!?! не мога да повярвам, че лекар може да изпише такова лекарство на бременна!!!!!
Направо съм изумена! Защо се ядосваш толкова? Каквото и да се е случило, опитай се да го превъзмогнеш без лекаства - пази се за двама.
Знам, че не е лесно - аз също имах повод да пия дори по-силни от лексотан лекарства през 2-рия месец, но успях да се справя и без тях - заради бебето!
Стискам ти палци и ти пожелавам от сърце да успееш да се справиш Praynig

# 183
И аз  да се запиша в тези мрачни и дъждовни дни Simple Smile

Честито на мамите с розовите гащета Simple Smile

Бях малко на почивка на Ботевград, на една приказна вила с басейн и всички екстри, но уви, времето спъна мерака ми за басейн.

В четвъртък съм при доки, месечния преглед, да видим какви неща ще ми прави този път. Нещо много не съм доволна от моята лекарка, но не ми се занимава да я сменям.  Stop

Поздрави и прегръдки от мен  Crazy

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 11:15 от lusesita

# 184
  • София
Здравейте и от мен  Hug!

Включам се на бързо, че мнооого работа ми се е събрала  Confused.
Благодаря за честитките за колата  Blush, обещавам че ще караме внимателно.
Добре дошли на всички нови Януарки  Hug!
Честито на разбралите вече пол!
Тук времето е ужасно - мрачно и дъждовно и аз съм бясна, защото не мога да си обуя новия бременски панталон (тъкмо си го купих и не съм го обувалааааа  smile3514).
За венците и кървенето - за сега съм се разминала с тази екстра, дано и така да остане Praynig .
Да се отчета - вчера бях на ЖК. Качила съм 3 килограма  Shocked  (възмутих се от себе си, уж беше само 1 кг, ама карай, важно е бебчо да е добре). Та викат ме отново на 20ти, за да ми пуснат изследвания и док да огледа бебчо подробно на ехограф, та вчера само ме премериха и претеглиха.
Оф, аз още не съм усетила бебока (или поне не съм разбрала, че е то), но се успокоявам с това, че все ми е за пръв път, а и съм по-закръглена  Embarassed.
Целувки на коремчетата и се пазете  Hug !
P.S. И не се ядосвайте  Heart Eyes!

# 185
Здравейте на всички,
някой сподели, че взима лексотан - аз съм чела, че е допустимо да се взимат успокоителни, НО не е много хубаво - няма нулев риск, и е редно  да се прецени кое е по - рисковано  . Най - важното е майката да е спокойна .
Аз също скоро бях кълбо от нерви и говорих с доки и ме посъветваха да си мисля хубави неща и да правя това  , което ми харесва , за да се чувствам добре .

Ще ви споделя, че намерих един шивашки цех тук в Пловдив - днес ходих да си поръчам дънки . Те шият дрехи за бременни за износ за Испания и цените в цеха са много ниски, а стоката ми харесва много . Изглежда качествена .
Ако някой се интересува - да ми пише на лични .

# 186
Честити МОМИЧЕШКИ новинки от biko и nikitali!  Heart Eyes Тъкмо се бях притеснила, че само мъжки ще е отборът, ноооо и дамите се появяват вече  thumbsup .Аз не знам още какъв е полът, но в онзи полезен сайт, който ни пусна Vania_84 (за което благодаря), имаше доста забавни начини за определяне на пола на бебче babyuu .

# 187
irina: Добре дошла при нас  Hug Леко бременеене и сладко бебче накрая  Grinning

Хейййй, честити розови щъркелчета на biko и nikitali Вече се изравняват като брой момиченцата и момченцата  Joy
biko: ного се радвам, че резултатите са отлични мила  Hug Сега само усмивки и хубави мисли  Peace

Ваня: Благодаря за сайта - много интересни нещица има в него  Joy

# 188
Здравейте момичета,
аз се поизгубих за една седмица, понеже бяхме на планина с децата, изкарахме много добре, починахме си.
Честито на бъдещите мами на МОМИЧЕНЦА-кокиченца!!!

Вчера бях на УЗ, бебето е с една седмица по-голямо, но не се видя пола. Имам и неприятна новина, че плацентата ми е на предната маточна стена върху цикатрикса от предишните ми цезарови сечения, което никак не е добре с оглед на следващото секцио, защото ще трябва да се реже през плацентата и кръвозагубата е голяма Cry. Сега си имам едно противопоказание за нормално раждане и едно за секцио. Докторът ми никак не беше доволен  Cry. Това е и противопоказание за амниоцентеза, каквато смятах да правя.
Днес дадох кръв за БХС, дано поне с бебето всичко да е наред.

ДесиТ, много ти благодаря за тел. на доц. Томова. Преди малко се свързах с нея, записа ме за 4 септ. в Св. Лазар. Там е по-скъпо, но за Цар Борис 3 имаше часове чак за 13 септември, когато ще съм в края на 21 седмица (а и бебето върви с една седмица напред).

Целувки на всички!!!!

# 189
Приказке, и на мен ми предложи час за 04.09. за там, но аз отказах и ме вмъкна в последния час за 05.09. Радвам се ако съм успяла да помогна  Hug  И не се притеснявай за мястото на плацентата - ще видиш, че като дойде време за раждане всичко ще мине идеално Нещата винаги се нареждат  Peace

# 190
  Наистина се опитвам да съм позитивно настроена,да не се шашкам много(то това става повече защото забравям и като се сетя за нещо,направо ми прилошава),обаче вчера се върна бащата на сина ми...и се оказа,че даже и след близо 2год. все още може да ме разтрепери и да ми падне пердето...Много е лошо,и аз се надявах д асъм ги преодоляла тези моменти,но уви... Sad
  Ама,като ви чета как сте добре и особено за бъдещите мами на момиченца...ми става по-добре Simple SmileДнес ходя по адвокати и пак не ми е особен тонус това занимание,обаче ще ида да си взема и талон от доки и да ходя да се запиша най-накрая някъде за следене на таз бременност Wink
 До довечера,добре че поне не вали вече  Peace

# 191
  • на плажа
Честито на мамите, които чакат малки принцески. Много се радвам. Така ми се иска вече и аз да знам какво ще е моето.
Да споделя - много ми е притеснено - зачетох се в Здравния в темата за ваксинациите и сега съм  Thinking. Не ми се нрави на новородено - на моето новородено малко мишле да поставят жива ваксина срещу евентуална болест, която е била смътноносна преди много време. Имате ли мнение по въпроса и изобщо мислили ли сте? Аз до сега не бях, защото за сега се вълнувам от това как се развива бебчо в утробата, но си дадох сметка, че от сега нататък отговорността и проблемите ще са в пъти повече.

# 192
  • София
iramira дай линк към темата! Коя жива ваксина имаш предвид? Аз доколкото си спомням на новородените слагат БЦЖ и Хепатит Б, но не знам някоя от тях дали е жива. Знам за гадната полиомелитна, която се слага 2,3, и 4 -ти месец, но много педиатри я избягват, ако имаш възможност да си закупиш западния еквивалент, който не е по здравна каса.

Честито на розовите мами. Ама ако щерките им са като моята хич да не се надяват да връзват панделки  Mr. Green Нито дава панделки, нито диадеми да и се сложат, нито рокли иска да облича, нито разрешава да я галят, а само да вика "горе ръцете"! Да-а-а така си и останах без "кукличка" с която да си поиграя  Grinning

# 193
Миа,много ме разсмя с поста си Grinning,и аз се надявам за панделки,ама може и автомати да са Mr. Green

# 194
И мойта щерка беше доста по-бойна от сина ми като малка!!! Но сега, вече към 6-годишна възраст, започна да се застоява пред огледалото, да се харесва с рокли и да разрешава панделки  Laughing Така че - търпение!!!

Общи условия

Активация на акаунт