ДЕКЕМВРИ бързо наближава,скоро мама на бебчо ще се наслаждава!

• 17 173
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
още не сме излезнали, че мъжо ми мие колата на двора и се забавлява и хвърлих един поглед. аз не съм с огромни гърди, преди бях 75 Б, а сега май съм 85 Б или 80 С, зависи май от модела. исках да си взема такъв, на който се махат презразмките, че имам потници да нося сега, но май няма шанс. преливат оттук оттам, щото тия сутиени са и с по - твърди чашки, за да могат да се държат. ще погледна тия за кърмачките, но ми се струват много големи за мен все още
баба тонке, ще предам на мъжа ми, че може и да не ми спаднат толкова като родя и след като кърмя. той се вълнува, защото сега му отговарят чудесно на стандарта изглежда Simple Smile и аз го майтапя, че трябва да ме поддръжа все бременна

# 121
Добро утро! Аз да ви питам някой има ли в къщи хамстер или друг гризач? Синът ми ме моли отдавна за домашен любимец и вчера предложиха да ни подарят един хамстер, сега ще отидем да го вземем. Боя се да не се отрази по някакъв начин на бебето чрез мен и се надявам и големият да не развие някаква алергия.
Ние си имаме хамстер и заек. Заека го гледаме от 3 години, много е сладък, почти колкото е луд. А хамстера ни е от половин година. Кротко и спокойно животинче. Проблеми с алергии не сме имали. Дано попаднете на добра гадинка.

# 122
Казаха, че е много кротък, но захапа майка ми, потече и капка кръв. Дали защото не е свикнал на новото място, а тя го изважда синът ми да го погали и това не му хареса, не знам. А и ми казаха, че 2/3 от деня спи, а у нас не е спал, синът ми не го оставя на спокойствие. Иначе е от малките хамстерчета и наистина е много сладък.

# 123
здравейте мами,
ми да ви кажа че от една инжекция определено почувствах подобрение...ще ги бием 4 дни по три пъти на ден и дано с това се размине...за хапчетата - папаверин моята приятелка ми каза, че били гадни, т.е. можело от тях да ми се догади, някакво ей такова неприятно усещане, та за това решихме направо на инжекции. Иначе в ремонта участието ми се свежда до гледане и контрол Wink а и мъжа ми само се следи да не взема да направя нещо Naughty, не че съм тръгнала де, но...за всеки случай.

# 124
Да, наистина се догажда от хапчетата, но пък мен още ме болят при натиск местата, където са ме инжектирали, два месеца и половина след това.

# 125
Anaise, наистина не бива да седиш без работа, само ти се пълни главата с притеснения. При мен предната бременност се наложи последните три месеца да ги изкарам затворена вкъщи и най-накрая бях готова ако ще змей да е - ама да излезе и да се приключва тая драма. Но тогава имах много работа, още не си бях завършила следването и затова си мързелувах със страхотно удоволоствие. Сега имам истински много работа и нямам търпение да си я свърша, за да имам не-чак-толкова-жизненоважна-работа, за да си мързелувам на воля. А и предната бременност започнах един гоблен с една фрегата на него и вече 5та година си седи незвършен.
Не знам дали си чела Джером Джером, но в един от най-любимите ми разкази се казва следното:
"Не можеш да се наслаждаваш истински на безделието, ако нямаш достатъчно много работа. Човек не е в състояние да изпита някакво удоволствие от това, че не върши нищо, ако изобщо няма какво да върши. В такъв случай прахосването на време се превръща просто в занимание, и то много уморително."
Така че всичко е в твоите ръце (и въображение).
Vencho, ако случайно ти попадне някой изключително голям сутиен, имай едно наум за мен. Това ми е ужасна драма. От тинейджър - с големи цици. Или поне аз така си мислех. Като забременях станаха огромни и след туй изобщо не спаднаха. Сега пак растат. Страшно нещо е ви казвам. А най-голямата ми драма е, че всъщност гръдната ми обиколка (под чашката) изобщо не е голяма и всички сутиени с по-малка гръдна обиколка са и с по-малка чашка. А никъде не мога да намеря някой да ми ги шие по поръчка. Мъко моя...  Sob Sob Sob
Айде стига съм писала, отивам на пазар, че напоследък имам голям ищах за готвене. Купих си даже и точилка и съм обещала да правя кифлички:)
А това за циците все едно аз съм го писала.До преди да родя дъщеря си бяха големи и стегнати.След като родих станаха като франзели,а след като кърмих "леко" поувиснаха.Драмата със сутиените ми е до болка позната,не мога да си намеря и това е.
Контракции имам и аз.Доки ми каза,че не са нормални контракции още от 5 месец.И аз съм на но шпа,но пак се разповръщах и то почти винаги,когато си глътна хапчето.Мойте контракций са си от притеснения и тревоги,нещата с баща ми не вървят добре.Операцията бе успешна,но заболяването му е лошо,но няма да ви товаря с това.

# 126
за контракции се пие магнезии задължително  Peace
кофти е че докато минат тези 9 месеца бременност само притеснения и такива неща - ама после човек забравя всичко. така де трябва да избутаме още 4 месеца.
с циците нямам проблем - преди бях с идеални размери, циците също - 75 Б. Сега съм 80 С  Shocked нося си още старите сутиени ама защото след първото раждане минах на горния размер и не съм ги сменяла.
ивалинаи наистина с инжекции е най добре, по силни са. аз пих папаверин 1 ден и не ми беше лошо като че ли.
обаче ме боли отзад опашната кост - сякаш е натъртена - защо ли?
е сега мислех да пазарувам а то как вали - а съм гладнааааааа  Grinning хич не ме интересува колко ще кача ще си хапвам здраво, но признавам си не мога да бия рекорда по ядене на Амадис  Wink

# 127
Здравейте и от мен.Контракции имам и аз,по 2-3 на ден но ако съм в колата е начесто.Мисля да избягвам излизания с кола доколкото мога.Взех си картона от моята лекарка и на 13-ти имам час във Вита-ще се местя там.Не го бях палнирала толкова да чакам докато се преместя,но като отидох на консултация при моята пред мен имаше 10-тина жени а лекарката никаква я нямаше и аз и без това се изнервям от много дълго висене,до мен седеше една жена, бременна с детенце което нервничеше и тя сподели че от 3.00 е дошла а часът беше 5.30 и още не е влязла та аз се изнервих и си взех картона и кой откъде е.Дотогава да чукам на дърво...
Имаме си и нов куч но за жалост живее само навън зад ограда:

# 128
  • София
Здравейте, момичета!

Ей, Anaise, Иве, стягайте се - стига контракции и страхове! Не искам да чувам за никакви проблеми! Naughty

Аз, да ви призная, срам-несрам, купувам си сега евтини сутиени, китайски, от по 3-4 лева. Бабешки са малко, ама мога да спя с тях. Втълпила съм си, че ако спя със сутиен, няма да ми увиснат гърдите. И наистина, миналия път не мръднаха, дано и сега е така! Crazy

# 129
Здравейте момичета! Сега ви четох и виждам че пишете доста за контракциите. Наистина има подготвителни контракции, но това дали са такива или не се преценява от гинеколог. Те са безболезнени и се чувстват като частично втвърдяване на корема. За тях има хубава статия тук във форума, мисля че написана от лекар.
Иначе съвети от "компетентни" е лесно да се дават, но мисля, че само хора с медицинско образование и професионален опит могат да дават съвети и мнения за лечения и изследвания. В противен случай "компетентните" само могат да вредят и объркват бременните за първи път или тези с други професии и образование.

# 130
Клер, обещавам че няма да издавам фронта newsm10...за сутиените и аз съм така, няма смисъл от скъпи и после да ги хвърля...гледам само да са памучни отвътре на чашката, че иначе ме дразни...
лека вечер от мен и спокойна нощ!

# 131
  • София
mamaYanni, важно е, че операцията е минала добре. За самото заболяване - не знам какво точно е, но човек трябва да има вяра. Моята майка от години е с мнооого тежка астма. След като лекарствата не помогнаха, жената се обърна към алтернативната медицина и след години упорита борба става все по-добре. Но преди 3 години при една от кризите й казаха, че има белодробен емфизем, който не се лекува, а само може да се влоши. Нейният специално бил толкова ужасен, че й оставали още 3 месеца живот най-много и направо да влиза в болница, откъдето няма да излезе.
Жената още си е жива (и почти здрава) да чукам на дърво и още дълги години да ми е жива и здрава. Просто трябва да имаш вяра и ако мога с нещо да помогна - насреща съм. Hug

# 132
добро утро майчета,
какъв дъжд вали навън и е студеничко, сякаш е ноември месец newsm78, но поне ще ни разхлади за няколко дни Thinking
Оряхово го дават измежду градовете, където се очакват пороища, схотни на потопни, но добре че града е на склон и всичко се оттича много бързо и рядко стават пакости...
отивам да ми бият поредната доза папаверин...
на вас желая спокоен и хубав ден  bouquet

# 133
добро утро мами
аз вчера по препоръка на zhaygarova наистина си купих ситуени за кърмачки - 2 бр., не бяха евтини, но за с/ка на това много удобни и се надявам да ги нося 1 година. тук са открили и магазина на debenhams в единия от моловете и от там си взех един некърмачески, но много хубав и ми ставаше чудесно. но той е с банел. ще си го слагам при специални случаи Simple Smile
бях в премаман и имаше супер намаления, направо се изкушавам да накупя някакви дрешки на малкия, имаше такива сладки плюшени пижамки...повечето неща са летни, но има и такива, които веднага може да ги облече. сториха ми се нормални цени, но не съм сигурна, че съм много наясно с цените. досега все съм купувала подаръци и не съм обръщала внимание на цената. но сега като трябва да купя в количества Simple Smile
тук още е слънчево и много приятно подухва. ние ще водим кучето на една операциика обаче и ми се е свило сърцето. май ще трябва да му ударим и пълна упойка, че с локална той вижда какво се случва и се страхува и дърпа и мъжа ми не може да го удържи. но ще трябва и аз да ида. сега се подготвям психически. отивам да му хвърлям топката, за да се умори
приятен ден

# 134
vencho каква операцийка ще има куч?

Общи условия

Активация на акаунт