ДЕКЕМВРИ бързо наближава,скоро мама на бебчо ще се наслаждава!

• 17 150
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Днес съм в 18,00 при Мазнейкова и ще видим какъв е резултата от БХС,направо не съм спала от едва седмица.

# 211
моите са в колата, ще ги видя по - късно. имам точно от 19та седмица
бабо тонке, много ми е готино като пишеш. д-р хаус ми е любимец. вечра викам на мъжа ми като гледахме една серия - "той по - лош от шефа ми бе" Simple Smile

ива мони, споко. тук много хора имаха притеснения и се оказаха напразни. и ти ще си от тях Simple Smile

# 212
благодаря за милите думи vencho
дано да е така,но нещо напоследък ме напусна оптимизма,честна дума не знам защо.
явно съм в някаква дупка или нещо такова без да има  видима причина,просто низ от събития и май ще трябва да се постегна малко.
Ужасен дъж заваля тук.И стана мрачно-направо ме убива това време.
Искам слънце-е не 40 градуса,но 30 може  Simple Smile

# 213
Привет момичета!
Много съм щастлива,че ви има.Винаги има човек какво ново да научи.
Д ви питам заболяват ли ви коремите след едночасова разходка.Имам чувството,че всичко вътре ми се разпъва.А нали трябва да се разхождаме.Не ми се иска да стана пак мама-слоница.Правя и някакви упражнения,но кантара все ми показва как килограмите се увеличават.Всъщност не точно килограмите ме притесняват,качила съм само 4 от началото,но ми е странно,че изглеждам бременна в 7мия месец.И постоянно се намират "добри"хора,които ми натякват колко съм пораснала и каква ли ще стана до края.Много се дразня.
Аз пък чак на 30.08 съм на ехограф,а така ми се иска да видя бебчо.Засега трябва да се задоволя само с ритниците,ама и на тях много съм доволна.
Поздрави от слънчев Лондон(да не повярва човек,че и тук пече слънце)

# 214
И аз съм голям фен на доктора Хаус.И все се надявам,някой ден да го засека някъде из Лондон.Сигурно ще припадна от кеф.Тук в момента вървят новите серии и да ви кажа много си е яко да му слушаш гласа(без накой да го дублира имам впредвид)

# 215
Това време май наистина се побърка-в Лондон слънце,тук студ и дъжд.
Поздрави на Лондон от мокра София Simple Smile Wear Umbrella
За корема -и мен ме наболява,не бих казала че е силна болка,но си я има,и наистина е след по-дълга разходка.

# 216
Корема и мен ме наболява, в събота ходихме до Несебър на разходка, наложи се да посядвам на няколко пъти, въпреки че вървяхме бавно и не сме бързали за никъде, но явно бебо започва да натежава.... Grinning

# 217
baba ТоНка,  аз като ходих в 16 г.с. при Мазнейкова всичките ми бяха в норма, обаче днес съм на ФМ при Марков и ме тресе страшно притеснение.
Това за размерите може да се обясни и с това, че едни бебета са по-големи, едни по- малки при раждане. Не мисля, че имаш поводи за притеснение. Моето второ момче все изоставаше с 2 седмици с размерите и просто се роди по - дребно, но напълно в ред. Тогава разбрах, че природата си знае работата- бях 55 кг при 172 ръст, след като наддадох 10 кг. По- голямо бебе нормално нямаше и да родя...

# 218
  • София
Мерси Венчо, точно тези съкращения ми трябваха. С таблиците в онзи сайт не се оправих много, ама ми помогна определено   bouquet  Hug

# 219
  • Варна
Момичета, да се отчета и аз накрая!
Днес ми беше така дългоочакваната фетална морфология при доц. Томова. Първо да похваля докторката - много беше мила, приятна, любезна, внимателна... абе всичко, което може да се каже за лекар, който те кара да се чувстваш спокоен бял човек! Прегледа трая около половин час, беше на 2Д и се сдобих с 13 снимки на дискета. Огледа внимателно всички органчета на бебето от пръстчетата на краката и ръцете до мозъка. Видяхме сърцето, дробчетата, бъбречетата, стомахчето, гръбначето... всичко е съвсем добре! Разгледахме личицето и вратлето - няма Даун или заешка уста, няма кисти в главичката - изобщо много съм щастлива - всичко си е наред!
И накрая да се похваля - ще си имаме принцеса! Joy Лекарката каза, че ще е с дълги бедра - размерът им изпреварвал статистиката с повече от седмица!
Tака че, Иве, много те моля да сложиш до името ми сладка розова количка!
Пожелавам на всички моето щастие Hug

# 220
Покрай ФМ и аз голямо ровене му ударих да разбера кое какво значи и да търся таблици с размерите за нормалност и просто щях да получа удар, когато погледнах, че на НС /обиколка на главата/ показателите са ми 14.61 при нормални за 19-та седмица 15.20 и нагоре. И от всичките показатели, които си отговаряха на седмицата +/- някакви дни, единствено този беше като за 17-а седмица. Просто полудях. Лекарката ми каза, че това е по-скоро добре, защото оттам се вадил показателя за нухалната еди-какво-си. Как са мерките при вас?
Moйте мерки са пресни от вчера, та обиколката на главата е 19,31 и отговаря на 21,4 г.с. тоест с една седмица напред,обиколката на корема е 16,49см. и пак отговаря на 21,4г.с. ,диаметъра на главата е 5,46см и пак е за 21,4г.с.,  но пък дължината на бедрената кост е 3,34см. което си е точно за 20,4г.с. и докторката каза че бебчо си е в норма ,но просто е по едър и 120% мъж  Laughing нормално е да има по-едри и по-дребни бебета. И ако младежа продължи да наедрява така до края ще ме срежат задължително, което не ме радва много ,но ще го преживея  Simple Smile
Dive честита ви принцеса  Hug

# 221
Честито и от мен! И аз ходих днес на лекар, но този път не ме гледаха на ултразвук просто защото след две седмици ще имат 4D и тогава ще ходя пак на 21-и. Включиха го само за малко, колкото да види лекарката в каква поза е беба /беше с главата надолу/. И нашите мерки са с по седмица напред, така бяха и при сина ми и той се роди 4 кг. Така, че различните мерки означават само, че и дечицата се раждат с различно тегло и дължина. А моите болки най-вероятно са от някакви леки сраствания при секциото, които сега се разпъват при растежа на матката. Аз си ги имам и през нощта, при пълен покой. Нямам и контракции, но ще продължа с магнезия. И много ми е приятно да чуя, че не съм единствената с по-голям корем.

# 222
  • София
Коя мацка беше с анемия и свръхнисък хемоглобин  newsm78

# 223
ще чета после какво сте писали
само набързо да кажа, получих си най - сетне резултатите от амнио-то (пълните)
в горната част на документа е днк-а анализа, които не изключва тризомия 18, а отдолу се мъдри едно изречение "нормален кариотип - 46, XY, мъжки кариотип без бройни нарушения"
ей, мами, първо си ревах, а после се усмихвах. не знаех дали това изречение изчерпва всички аномалии и проклетата тризомия 18. накрая се докопах до лабораторията и там ми обясниха, че ако е 46 - всичко е наред
така че, най-после мога да си поема дъх и да ида до премаман да купя пижамката  Laughing, в кръга на шегата

# 224
Много хубаво, честито! Аз да питам някоя от вас дали си е позволявала да изпуши една цигара /не по една на ден, просто една от дълго време/. Аз не съм пушила много отдавна, но напоследък ми се иска една цигара с кафето/и него рядко си позволявам, защото не ми се пие, и то без кофеин/, дори сънувах веднъж как пуша тайно, а после имам угризения, че си тровя детенцето.

Общи условия

Активация на акаунт