Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 217
  • 622
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
ей това с калция май не съм го купувала newsm10

# 226
Към обяд купих 10 млека Култура от пазара. Момчето на сергията каза, че било продало 5 каси и ме попита, какво става Simple Smile))
От както го опитах това мляко-друго не съм хапвала.

# 227
Aз винаги него (Верея) диря заради грамажа.
Но напоследъксъм го зарязала в полза на Активията.

Да ви кажа как си убивам глада за шоколад - 1 желатин разтворен в 100 мл вода, Верея калций от 300 гр, МНОГО натурално какао (2 големи чаени лъжици с връх), потсладител.
Става ТОЛКОВА ШОКОЛАДОВО, че после не мога и да помисля за шоколад.

# 228
  • Пловдив
Ами ако имах възможност щях да си купувам нискомаслено, 1-2 пъти съм си вземала Култура и ми хареса. Но ... кой с каквото разполага  Embarassed Embarassed Embarassed Но тъй като вие така или иначе го купувате, може би е добре да е с по-ниската масленост.
А може ли да ми кажете нещо за сиренето с нисък холестерол? Преди няколко дена питах при Рицарките и Мимка ми каза да го хвърлям в коша, но аз придвидливо вече си го бях омахала с една шопска салата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 229
  • Бургас
Незнам защо, но тази вечер май съм доста гладна, че като ми пишете за вкусното мляко култура(и аз искам) и за шоколадовите изкушения било то и режимни, преглъщам ли преглъщам май е време да пия една вода че ще ми приседне Laughing

# 230
  • Пловдив
Ето, намерих мястото за шоколада. Мадамата обяснява как се справя, когато и се яде шоколад. Преписвам го буквално:

" С шоколада нямам проблем. За щастие той прилича на лайно. Поне на цвят. Всеки път като видя шоколад, започвам да си внушавам, че е направен от лайна. Блокче от лайна, сос от разтопени лайна, глазура от лайна..."

# 231
  • Бургас
Ау Вещи откъде пък го извади това? rotfImbo

# 232
Вещи,
ти не коментира ли книгата при Рицарките  Crazy, или и тук  newsm78?

# 233
Simple Smile)) Вещи......... обичам лайна.... значи

# 234
  • София
Вещи, купувала съм сирене без холестерол за майка ми, но се оказа, че има повече мазнини от обезмасленото на Маджаров. В критични случаи - като не е имало друго - съм яла Талия, но по-ми харесва Маджаров. Както и от пресните най-ми харесва на Май дей. Защо ли не са всичките от един производител newsm78 направо щях да се абонирам за седмични доставки.
Това с шоколада е гадничко,добре, че сега не ми се яде.
А по време на целия разговор за сирена огладнях и режимно си изядох един домат с малко сиренце...

# 235
Незнам къде бях прочела в началото, че става какаото за режима и си купих. После обаче се установи, че не е за режима ни.
Кри! А къде го купуваш това Талия и как изглежда?

# 236
В Пикадили имат доставка по домовете. Замислям се вече, че от ралота неостава време за пазаруване.

# 237
Сиренето на Маджаров е 1,5%.
Някой по-долу беше писал за списък на дюканките в началото, като при Рицарките. Хубаво би било. Аз съм сложила тези три ленти, за да съм наясно, какво ме чака. Дано не ви дрязнят. А и доста място отнемат.

# 238
  • София
Кри! А къде го купуваш това Талия и как изглежда?
Нямам в момента, иначе бих го снимала - съвсем малка бяла опаковка по 150-200 гр.
Все се каня да опитам да поръчам от Пикадили, че не ми е много удобно да ходя, ама не стигам до там. Имат супер пресни риби, често и хубаво телешко.

# 239
  • София
Бачи, хич не ме дразнят лентите ти, радвам им се  Laughing Laughing
Ама със списък и без, знаем си се ... Който е сериозен, остава за дълго и се опознаваме  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт