Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 299
  • 622
  •   1
Отговори
# 210
Хахахахахаха нищо чудно, а пък те и мръвки произвеждат, ако не върла - то поне е най-добре снабдената и улеснена Дюканка.

# 211
  • В полето, под тепето.
Вещи  аз  основно купевам от Сани. сиренце винаги има. Днес половин час стоях пред щанда да гледам за кашкавалчето #Crazy ама няма.
Denichkata - страшна си.   bouquet
Не знаех , че има и крема сирене версия. Ама то и на какво ли ще го мажа newsm78 , освен на някоя мръвка Joy
Бачи- ще ме умориш rotfImbo rotfImao Тя дюканка ама отпуска са София , а тук няма....

# 212
Tиси,
Винаги има как да хапнеш малко крем сирене
- намазано на на хапки варено яйце
- намазано на на омлет
- намазано на на яйце на око
- може да си го разбъркаш с варено яйце, намачкано с вилица и мръвка нарязана на ситно
- "сандвич" от парче филе/шунка, намазано отгоре крем сирене и най-отгоре яйце на око
- може да си направиш сосче за пържола от кисело мляко, крем сирене и чесън/копър.

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 21:49 от Denichkata

# 213
# 214
  • Бургас
това с крема сиренето толко вкусно ми звучи чак ми потекаха лигите като си го представям newsm22

# 215
Кое от всичките  Laughing?

# 216
  • Бургас
ами всичките Laughing

# 217
  • София
Добър вечер, момичета!
Тъкмо се прибирам от кино - водихме челядта на Хари Потър в Арена Младост. На връщане  минахме през Хит, основно за пюрета за дребния, и видях нова придобивка - айрян на Бор-Чвор, Култура, 0,1%. Не е зле, естествено веднага дегусирах, а е страшно удобно за работа, защото е в шишенце.
Чудно защо не съм виждала никъде обезмаслено крема-сирене и кътък newsm78
Да кажа, че и там имаше лайт сирене и кашкавал на Маджаров.
Вчера май Непукистка препоръча на Ангиа да яде 2% кисело мляко, защото в 0,1% имало повече въглехидрати и други добавки. Това доста ме смути (върл фен съм на Култура, според мен - най-вкусното мляко на пазара, не само сред нискомаслените и обезмаслените). Така че ходих да записвам съставки и калории.
0,1% - М-0,1; Б- 3,2; В - 4,3; калории - 30 на 100 гр.
2% - М - 2; Б - 3,3; В - 4,2; калории - 48 на 100 гр.
4,5% - М - 4,5; Б - 3,2; В - 4,3; калории 69 на 100 гр.
Наистина има 0,1 въглехидрати повече, но това няма да ме спре, мисля, че не е толкова съществено.

# 218
  • София
Виждам говорите тук за моя любим кашкавал,та се сетих да питам и за сиренето.Аз си купувам свежо сирене,ама не ми харесва много.Има ли друга алтернатива?
Вера, свежото сирене е с намалено количество мазнини, но е по-мазно от сиренето лайт на Маджаров, преди време някой го беше изследвал във форума. Освен това наистина е гадничко.

# 219
  • София
Вещи я няма, сигурно празнува   bigdance2  bigdance2

# 220
  • Бургас
Аз досега не бях се замисляла за киселите млека просто си купувах 0,1%, а пък се оказва че тя разликата между 0,1% и 2% не е съществена newsm78

# 221
Аз по принцип съм на високомазнинен режим и трябва да ям пълномаслени млека, но въпреки това ям Верея 0.1%, защото е най-малката кофичка на пазара.
При мен проблем е, че не мога да изям половин кофичка, докато не ми е празна, не се спирам.
А и е много вкусно.
По принцип много уважавам киселите и пресни млека на Верея - имат вкус на истинско.

http://www.umc.bg/id-93/Vereia_calcium.html

# 222
  • София
Деничка, а опитвала ли си Култура? (За всеки случай да призная, че не съм на % в Бор-Чвор  Laughing)
А по въпроса за маслеността - наистина май не е много от значение, ето Вещи кара на мазни млека (домашни) и пак отслабва успешно.

# 223
  • Бургас
Denichka не мога да разбера как е най-малка, аз мисля че всички са стандартни 400гр или има и по-малка разфасофка?
На мен лично не ми харесва киселото мляко на верея0,1%, ама като при нас няма друго много не се замислям какво ям. Hug

# 224
jbaeva,
Верея 0.1% с калций е 300 гр  Laughing!

krikri,
ами не знам дали в Русе има Култура, ще се поразтърся тези дни в супермаркетите.

Общи условия

Активация на акаунт