Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 025
  • 622
  •   1
Отговори
# 90
Вещи! Ти как си с гимнастиката? Само с малката ли тренираш?
Вещи тренира табла  Joy а аз и това не

И покер  lalalala

Joy Joy Joy..... 

# 91
  • София
ами,малко повече съм,със 300 грама отгоре,ама ще ги разкарам скоро.
Извинявай, мислех че си кило надолу  Embarassed явно съм сгрешила, нали не наминаваш често  Wink
Танита, радваме се, че си пак с нас  Hug
Бачи, и от такива дни човек има нужда. Аз като минах в 3 фаза няколко дни карах на зеленчуци, без да искам, но се усетих, че съм все гладна, не засищат като месото.

# 92
Да така е. Кри! Ти какво мислиш за сиренето лайт? Пише, че е 1,5%.

# 93
Кри,ами висока съм 161см. и искам да си се върна на 49 кг.,колкото бях преди 2-3 години.С бременноста качих 17кг. и бавничко ги махам.

# 94
  • София
Танита, кило и половина за 2 седмици на почивка  smile3501 newsm51
Ти какво мислиш за сиренето лайт? Пише, че е 1,5%.
Да ти кажа честно, хапвам си от него. Но не често и не по много. Ям го в смесените дни на шопска, иначе свикнах да замествам сиренето с извара, като сложа и подправки...свиква се. Това го правя заради многото кила за сваляне, ако имах до 10, щях да си хапвам по-редовно и да не го замествам с извара.
Ще ги свалиш, Ани   newsm10

# 95
ами,малко повече съм,със 300 грама отгоре,ама ще ги разкарам скоро.
Извинявай, мислех че си кило надолу  Embarassed явно съм сгрешила, нали не наминаваш често  Wink

еее,нищо де!аз тъкмо се зарадвах,че и на мен честитят за свалени килограми...не ми отнемай радостта. Blush

# 96
  • София
Ванче  Hug

# 97
Благодаря момичета  Grinning

# 98

кри,взаимно е . Hug
и много харесвам всички Дюканки,начело с него.  bouquet

ох, това пилешко...дано не стане с някаква безумна цена,чеее...яйца,мляко-тези хора какво правят? Shocked

лека нощ от мен. Hug

# 99
Aз тази вечер ядох сладолед(кисело мляко с Фрути,замразено) и ми беше много вкусен.Бях го сложила в неподходяща чаша и се борихме 1 час.

# 100
Aз тази вечер ядох сладолед(кисело мляко с Фрути,замразено) и ми беше много вкусен.Бях го сложила в неподходяща чаша и се борихме 1 час.
Тъкмо си потренирала борба  jump

# 101
  • София
подозирам световна конспирация против нашия режим, увеличават само нашите манджи  #2gunfire И без това ни е скъпичък режима...
В търсене на какви упражнения да правя, попаднах на това http://www.bb-team.org/workout/1388
Не всички упражнения стават за мен (имам разни проблеми), но може някоя дюканка да си хареса програмата  Laughing

# 102
Тъкмо си потренирала борба  jump
Joy Joy Joy

# 103
Кри! Не се притеснявай. Всичко се увеличава. Минералната вода, хляба... Но ние няма да се даваме.

# 104
  • София
Хайде до утре! Лека, прохладна и отслабваща нощ!  55

Общи условия

Активация на акаунт