Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 375
  • 622
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Точно от дир-а съм, и да, Дори е добре.

# 121
  • Пловдив
9 човека в ложата горе, 1 скрит, 1 гост и никой не пише  #2gunfire

# 122
  • София
 Grinning
Да попитам нещо... пилешки сърца? какво мислите? Много ми се ядяха дробчета вчера, но нямаше и купих малък пакет сърца, които почистих, сварих с малко сол под налягане и се чудя какво друго да ги направя и въобще дали ще станат за мен?
Ама пък защо да не станат newsm78
Идеи за правенето им?   chef

# 123
Сърца - във фурна/микровълнова, в йенски съд с вода + бульон + стар лук и моркови (за смесените дни).

# 124
  • София
Бо, с малки изменения това е и историята на моя живот, а и не само на моя Wink
И на моя + още 2 бремености и операция със залежаване. Всички сме така, щом сме тук! Важно е желанието да се променим, а като се подкрепяме, ще успеем! Ето вече 12 год от живота ми минаха в диети, мъки и обличане в дрехи не каквито си харесвам, а каквито има на размер!
Сноу  Hug, видя ли!  newsm51 smile3501 А ти така се беше притеснила! Дюки така действа на моменти.
Виви, 5 ударни ти стигат, започвай от утре смесените. Може малко да задържиш, или дори да качиш, но всичко ще си дойде на мястото със следващите протеинови дни   bouquet
Я, Вещи опоскала и Дир-а. Браво, Вещи! Нещо интересно от там?
Дори, добре дошла   bouquet Пожелавам ти успех в дюканстването, много свалени килограми и сантиметри!

# 125
  • София
Сноу, сърцата са абсолютно разрешени, само че нямам идея как биха могли да се приготвят, опитай както Дени казва. Не знам в книгата дали няма някаква рецепта newsm78

# 126
  • Пловдив

Я, Вещи опоскала и Дир-а. Браво, Вещи! Нещо интересно от там?

Ми ... Аз отдавна съм регната там, но не бях влизала поне година. И тъй като излезе 7-ят "Хари Потър" , а аз съм върла фенка и там го превеждат от няколко дни дебна коя глава е готова, за да я прочета. И реших да надникна в Диетите естествено. Видях мераклии за отслабване и не можах да се стърпя и да не препоръчам чичко Дюки.  Та така стават нещата понякога  Joy

# 127
  • Варна
Сноу, сърцата са абсолютно разрешени, само че нямам идея как биха могли да се приготвят, опитай както Дени казва.
И аз много ги обичам - запичаш във фурна с кашкавал. Аз си имам обезмаслен на Маджаров. Става и за дните на чисти протеини. За смесените дни - добавяш лук.

# 128
  • Пловдив
Сноу, сърцата са абсолютно разрешени, само че нямам идея как биха могли да се приготвят, опитай както Дени казва.
И аз много ги обичам - запичаш във фурна с кашкавал. Аз си имам обезмаслен на Маджаров. Става и за дните на чисти протеини. За смесените дни - добавяш лук.

Малко лук като подправка мисля че може и през протеиновите. Peace

# 129
  • София
Кажи ми моля те откъде купувате на Маджаров обезмаслените сирена и кашкавали?
Аз до момента не съм виждала, а напоследък гледам. Поне в нашият магазин Еврапа няма  Sad
Но ако е от Била или Фантастико, или Метро - мога да отида   running

Кри,  newsm51

# 130
  • Варна
Честно казано, предпочитам да не рискувам с лука. Даже и с лимоновия сок много внимавам.

# 131
  • София
Честно казано, предпочитам да не рискувам с лука. Даже и с лимоновия сок много внимавам.
Защо с лимоновия сок?  Shocked или с оцет?  newsm78

# 132
  • Варна
Кажи ми моля те откъде купувате на Маджаров обезмаслените сирена и кашкавали?
Във Варна съм, има ги в Пикадили - сирене, кашкавал, извара, прясно и кисело мляко - в разстояние от 2 метра по щандовете.

# 133
  • Варна
Защо с лимоновия сок?  Shocked или с оцет?  newsm78

Щото лимона си е плод, а и запича, с извинение.

# 134
  • София
Момичета, може ли да се хапват кренвирши?
А, открих лесен и не гаден начин за триците - само ми кажете моля, дали може така - с малко прясно мляко - като сокче?

Общи условия

Активация на акаунт