Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 329
  • 622
  •   2
Отговори
# 135
  • Пловдив
Момичета, може ли да се хапват кренвирши?
А, открих лесен и не гаден начин за триците - само ми кажете моля, дали може така - с малко прясно мляко - като сокче?

Кренвирши - не  Naughty не се знае какво има вътре в тях  Joy За триците предполагам че може  Peace

# 136
Момичета, може ли да се хапват кренвирши?
А, открих лесен и не гаден начин за триците - само ми кажете моля, дали може така - с малко прясно мляко - като сокче?
Не .Кремвиршите не влизат в този режим на хранене, поне доколкото съм запозната аз-ако греша моля някоя ветеранка да ме поправи.

# 137
  • Бургас
Здравейте мили мои,
Аз като почна да чета и така много време и кафенцето ми е по-хубаво да си пия с вас а бе направо супер.Добре дошли на всички нови Дюканки Hug.Поздрави за всички свалили Heart Eyes.
Аз днес продължавам с протеиновите дни а менюто ми вчера беше:
Закуска-1/2кисело мляко верея0,1 %+ 2с.л. овесени трици,кафенце без захар
Обяд- пилешко бутче печено без кожата
След обяд- риба тон в собствен сос консерва от Метро 1лв бройката на Аро
Вечеря-печена скумрия(замръзена от Метро) и към 2,5л мин вода
Да ви кажа че минус имам, само че разкарвам стар плюс и няма да се с хваля с намаление, но пък ще ви пожелая лек и мноооооого отслабващ ден  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 138
Привет на момичетата! колко много сте изписали, а аз се трудя и не мога да влизам честичко, та винаги се заплесвам по 10 минути, докато ви изчета! Сноу, забележителен резултат! Hug Аз днес съм в лека депресия- кантарът не е мръднал, заковал ми е на 70 и няма оправия. Не зная да си мърдам ли лентичката или не..Пфу!
Шести протеинов ден, утре минавам на смесен и довечера ще изчета рецептите. Дюки нали пише, че трябват 10 дни , ако имаме много килца за смъкване? Моите бяха почти 20 излишни, та си мислех да направя 10 дена на ударен, но ето , че няма резултат последните два дена.
Мечтая си за домати и сирене...

# 139
Здравейте, здравейте! newsm51
Вчера от многото тичане, нямах време да ям, ама днес ще се поправя. Иначе съм в граница - 55,100 кила.
Кри, за световната конспирация си права. Всички българки сме на Дюкан, квито сме красиви, ся и като заслабнем , отвяхме холивудските красавици. А конкуренцията не спи. Спря ни триците, вдига ни месото. #2gunfire
Вещи, голяма си виртуозка, направо ти се чудя как смогваш. Като гледам куклата на аватара, много кротичка ще да е , щом имаш време да тъчеш на сто стана. Hug
Сноу  newsm10,  много се радвам за теб.
Мише, кремвирши май не може. newsm78
Дори, добре дошла при нас и успех в борбата.
Прегръдки на всички. Днес ще съм сюриозна. smile3525

# 140
  • Пловдив
Ал, няма смисъл от толкова, вчера го коментирахме, хвърли едно око Simple Smile

# 141
Здравейте Дюканк нови и с опит.Голямо четене беше докато изчета всичко ,което сте написали през двете седмици дето ме нямаше.Всички сте супер.Разказите за това кой как е качил килограмите са почти идентични.Какво гадже бях педи да забременея.-Къси поли;тесни потничета.Сега основно ме вълнува какво ям и да сведа прегрешенията до минимум.Според мен прегрешенията са ''нормално''нещо стига да не прекаляваме.Все пак е трудно ,когато трябва да се готви в къщи за другите.Пък аз съм като алкохолиците -без едно мога ,но с едно немога.Но вече се научих да готвя без да опитвам .Понякога обаче ......!Следващите десет дни за мен нещата ще са по-розови.Дъщеря ми е на лагер и с мъжо ми по-лесно се справям.Той не претендира за готвено ,пък и се съобразява с мен,защото вижда резултатите.И да не забравя да се похваля :Досега си копувах дрехи ,които бяха свободни.Вчера си купих потник,който е по мен.Много съм доволна .До скоро нямаше и да го погледна това потниче.По въпроса за презрамките-Аз избирам винаги потници с по-широки презрамки и така не се притеснявам от това ,което се разлива от сутиена към мишниците.Пиша разхвърлено ,но мисълта ми отскача дето четах всичко навднъж.
Да свършвам ,че се унесах.УСПЕШЕН И ОТСЛАБВАЩ ДЕН МОМИЧЕТА  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
  • Пловдив
Тани, ти прочете моите мисли. Но май не само моите   bouquet

# 143
Тани, ти прочете моите мисли. Но май не само моите   bouquet
bowuu bowuu

# 144
  • София
Ох, нямам време да отговаря, отивам да спортувам бутане на количка и търчане подир малкия. Като се върна - пак ще намина, целувам ви и симпатичен ден! Laughing

# 145
  • София
Аз днес съм в лека депресия- кантарът не е мръднал, заковал ми е на 70 и няма оправия. Не зная да си мърдам ли лентичката или не..Пфу!
Шести протеинов ден, утре минавам на смесен и довечера ще изчета рецептите. Дюки нали пише, че трябват 10 дни , ако имаме много килца за смъкване? Моите бяха почти 20 излишни, та си мислех да направя 10 дена на ударен, но ето , че няма резултат последните два дена.
Алгона, няма да си в депресия! Погледни повечето резултати - не става с вълшебна пръчка. Първите няколко кг са вода!
Ама не съм казала, че тази нощ - без да съм пила нищо на вечеря ставах до 00 - сигурно 5 пъти! Тези ми 2 кг са главно вода. А и цял месец си стоях така и не помръдвах лентичката. Просто, нещата стават - но бавно!
Няма да се отчайваш!   bouquet
Благодаря на всички, които ме подкрепяте! smile3525

# 146
Побутвам темичката, хайде напишете нещо.
За потничетата, аз си купих потниче за първи път от ...................20 години. Embarassed, с дабели презрамки, ама потниче.
Установих, че освен отслабването, режимът действа и оформящо тялото. Намалих и номера  на обувките. Joy
Вие забелязвате ли нещо такова.?

# 147
Здравейте, момичета,

Аз чак сега си пристигам в офиса-бях по задачи.

Тази сутрин кантарчето ме отчете 79.900, а вчера-80.500-много съм доволна, да не говорим, че съм в м.ц. и сигурно след ден-два ще се видят големи резултати, е друго си беше с онова лъжливо механично кантарче- сега щеше да показва 74-75 Flutter, ама вече знам, че само ме е баламосвало Laughing

Успешен ден ви пожелавам и много прегръдки от мен Hug Hug Hug

# 148
Намалих и номера  на обувките. Joy

ха!! верно ли? Shocked

# 149
Ми, къ мислиш, верно е. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт