Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 175
  • 622
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро, Бачи, Вещи, Ванче  Hug Hug Hug

# 256
добро утро и на теб, Кри. Hug

# 257
  • Пловдив
Не знам коя е Феникс, Ванче, но е някоя или от тук или от Продавалника може би, защото и там ми казват Вещи  Laughing Сега ви изоставям, отивам на шествието за кърменето  bowuu

# 258

Сега ви изоставям, отивам на шествието за кърменето  bowuu

хубав ден ти желая.

# 259
  • София
Ванче, аз май само съм ги варила, дробчетата. Евентуално да ги смелиш и с подправки, като пастетче newsm78
Тя Бачи е майстор-готвачка, току измисли нещо. Аз си отчитам като грешка, че гледам да ям сухоежбинка, особено в протеиновите дни. Ама не мога да готвя  и на малкия, и на другите, че и за себе си. Оправдания! Трябва да се хапва готвено, за стомаха е добре, пък и не се различава от нормалния начин на хранене.

# 260
  • Пловдив
добро утро девойки
тези дни нямам време да пиша. влизам, бързичко ви изчитам да не изоставам хахах и бягам. сега съм в отпуск и ще пътувам за плевен а там не знам къде има зали за да ви пиша. нямам време и ленти4ката да си сменя. за тези които си спомнят, започнах на 13.07.2007 на най ударния 10, 5/5. резултат /пресен от тази сутрин/ - 7 кг. newsm10 newsm44 newsm44
Моля някоя плевен4анка да ми каже интернет зала, защото знаете при мама 4овек се отпуска и ще ми трябвате мнооого подкрепа и съратници.
и ужас помъкнала съм си дори оребрения тефлонов тиган, тиците и книгата!
ако някой ми види багажа може да пукне...
чакам бърз отговор за залата, защото след обяд пътувам.

# 261
  • София
до сега се рових в Дира в Дюканските теми.Страхотни резултати !И коя е Феникс?Знаеш ли? newsm78
Освен да ги поканим на обмяна на опит  Laughing
Ванче, тъкмо правех палачинки за семейството, направих едно омлетче като твойто и за себе си. Сложих в изварата копър, лук, магданоз и настъргана чушка ( аз съм сега ПЗ), изглежда вкусно.

# 262
Момичета, отдавна искам да ви пиша за потсладителя.
Виждам, че много от вас го приемат под някаква форма (хапчета, степ, кола лайт и т.н.) и ми се искаше да споделя негативните му страни не само върху здравето, но и върху диетата.
Чела съм доста неща по темата, но ми се искаше да напиша есенцията с думи кратки и ясни без да ви препращам към дълги линкове за четене, но все ме мързеше да напиша няколкото изречения есенция.
За щастие в една друга тема за отслабване (ЗА ОТСЛАБВАЩИ И ОТСЛАБНАЛИ) попадах на точните думи (как потсладителят влияе зле на диетата) и затова ще копирам и тук:

Цитат от Виви
"Мимивал, може ли да ти кажа нещо, но обещай ми да не се сърдиш -
замени подсладителя или със кафява захар или с мед. Даже по-добре е дори и с бяла захар. Ще се обоснова /макар че не съм вещо лице, но с думи прости/
Инсулинът, когато не е използван да разгради захарта се натрупва под формата на мастни клетки. И тъй като ти приемаш сладко /под формата на подсладител/, панкреаса отделя инсулин, който търси да разгради захарта. Съответно не намира такава, защото подсладителя не е захар и не съдържа захар, се трансформира в мазнини и се натрупва. Това е.
Просто така си вкарваш автогол един вид.

А за любителите на четенето ето все пак линк:
"Сладкият убиец" http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=2042

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 10:06 от Denichkata

# 263
  • София
Здрасти , Нинкис! Честити минуси  smile3501 newsm51 Все ще намериш зала някъде, да се обаждаш! Весело изкарване на отпуската и малко прегрешения при мама, че такъв хубав резултат...

# 264
до сега се рових в Дира в Дюканските теми.Страхотни резултати !И коя е Феникс?Знаеш ли? newsm78
Освен да ги поканим на обмяна на опит  Laughing
Ванче, тъкмо правех палачинки за семейството, направих едно омлетче като твойто и за себе си. Сложих в изварата копър, лук, магданоз и настъргана чушка ( аз съм сега ПЗ), изглежда вкусно.

Хареса ли ти омлета?Аз си хапнах с удоволствие и даже ми дойде в повечко.Доста засищащо.
сега ще търся рецепта за дробчетат,ако не, ще се прежаля с няколко капки мазнина....

Браво на Нинкис.

Деничке,мислех да си купувам подсладител,но вече не съм толкова сигурна дали искам...

# 265
  • София
Момичета, отдавна искам да ви пиша за потсладителя.
Виждам, че много от вас го приемат под някаква форма (хапчета, степ, кола лайт и т.н.) и ми се искаше да споделя негативните му страни не само върху здравето, но и върху диетата.
Чела съм доста неща по темата, но ми се искаше да напиша есенцията с думи кратки и ясни без да ви препращам към дълги линкове за четене, но все ме мързеше да напиша няколкото изречения есенция.
За щастие в една друга тема за отслабване (ЗА ОТСЛАБВАЩИ И ОТСЛАБНАЛИ) попадах на точните думи (как потсладителят влияе зле на диетата) и затова ще копирам и тук:

Цитат от Виви
"Мимивал, може ли да ти кажа нещо, но обещай ми да не се сърдиш -
замени подсладителя или със кафява захар или с мед. Даже по-добре е дори и с бяла захар. Ще се обоснова /макар че не съм вещо лице, но с думи прости/
Инсулинът, когато не е използван да разгради захарта се натрупва под формата на мастни клетки. И тъй като ти приемаш сладко /под формата на подсладител/, панкреаса отделя инсулин, който търси да разгради захарта. Съответно не намира такава, защото подсладителя не е захар и не съдържа захар, се трансформира в мазнини и се натрупва. Това е.
Просто така си вкарваш автогол един вид.

А за любителите на четенето вто все пак линк:
"Сладкият убиец" http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=2042
Деничка, мерси за инфото!
Лично аз съм избрала за себе си - по-добре 1 кола лайт, отколкото 1 шоколад или 1 вафла. И без това организма ни се подлага на стрес по време на режима, колата лайт ми помага да издържа в моменти на желание за сладко. Освен това ако си наруша режима с лъжица захар, не се знае дали ще продължа веднага или ще се отдам на кулинарни изкушения  #Crazy не съм с толкова силна воля. От друга страна - ако трябва да се храня като светица само със  здравословна храна, то май ще трябва да не ям нищо - всичко е пълно с подобрители, добавки и не знам още какво. Дори и  храните, които се рекламират като здравословни са пълни с разни неща, човек може да полудее  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 266
Ванче,
не си купувай - голям праз, че няма калории щом тялото реагира на потсладител все едно си ял захар, само дето потсладителят е вредна химия, за която се говори, че причинява куп болести, между които рак.
Чела съм за 2 вида добър потсладител - Стевиа, но го има само в Америка и никъде в Европа и Спленда, но и него в БГ доколкото знам го няма. Но него го има из Европата и ако има кой да ви донесе - натоварете го с тази задача  Wink!

# 267
  • София
Ванче, стана супер, ама и на мен дойде много - оставих си около 1/3 за късна закуска  Laughing
Деничка, освен това сега задача номер 1 за мен е да отслабна, и всичко останало минава на заден план. Като отсабна, сигурно ще се замисля за по-здравословна посока на хранене  Laughing

# 268
Избрах си това от рецептурника,ще си спестя обаче майонезата и кис.краставички.

Дали ще стане на тиган?

Дробчета на фурна
Дробчетата се смесват с нарязан лук- ситно, на шайби, както ви харесва. няколко кис. краставички на ленти, малко майонеза и малко сметана / може и без тях/ се смесват с повечко кис. мляко , сол, черен пипер, червен пипер, всичко това се разбърква и се изсипва в тавичка- пече се и става мозък. 

Деничке Hug,ще се откажа от подсладителя,по-добре да си взема месо с тези пари.

# 269
Крикри,
и аз разсъждавах като теб по едно време и си ма'ах потсладител, но после се замислих - ок, всичко в днешно време е вредно, ама защо да ям най-вредното от тях  Laughing..
За мен потсладителят е малко като цигарите - ако не е назрял моментът да го спреш каквато и информация да ти наливат в главата - все тая.
Така че оставям моментът да назреe за всяка една от вас  Grinning!
Само исках да предоставя малко инфо, току виж моментът взел да назрява по-рано  Crazy!

Общи условия

Активация на акаунт