Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 200
  • 622
  •   1
Отговори
# 240
Лека нощ на всички! Hug
И утре всички да се похвалят с минуси в килата.Аз утре ще си хапвам и зеленчуци,заредих се хубаво.

# 241
  • Бургас
Май взе да ми пада клепача хайде лека и отслабваща нощ мили мои и много минуси за утре newsm46

# 242
Кри! Какво телешко купуваш? Бон филето е доста скъпо. Аз взимам само шол. ПРепоръчай нещо!!!

Simple Smile)) Какво да направя, за лентичките... немога да се разделя нито с мечо, нито с калинката , камо ли с жабките Simple Smile))
Лека  на заспиващите-то и аз натам отивам Simple Smile)

# 243
  • София
Все забравям да споделя, че напоследък ходя по кафенета, като си нося прясното мляко с мен  Joy сигурно съм луда, ама как иначе спокойно да пия фрапенце?
Бачи, обикновено шол, понякога за награда бон филе или контра филе ( и слава богу си го ям сама, моите не са много месоядни). Но най-често шол и го меля на кайма, да не е толкова тричаво Laughing
Баева, Бачи, Ани и ако има други останали, лека и отслабваща нощ!  newsm46
Вещи, приятно  afwitch и още веднъж честит ти юбилей baloni

# 244
  • Пловдив
Вещи,
ти не коментира ли книгата при Рицарките  Crazy, или и тук  newsm78?

Ми то старост-нерадост - склерозата вече ме е фанала яко. А нали и Баева спомена за шоколад, та аз се втурнах. Сега ще си копна поста при рицарките и ще го просна тук, че ме мързи пак да пиша, а и почва тура ми по табла след 5 минути  Mr. Green

# 245
  • Пловдив
Ето го, цитирам сама себе си  bowuu

Момичета, има една американска комерсиална писателка - Джудит Кранц. По-така на възраст които са като мен може да помнят сериалите по нейните книги "Дъщерята на Мистрал", "Ще завладея Манхатън", "От утрото на новата ни среща", "Принцеса Дейзи", "Скрупулу", книгата е преведена като "Любов и омраза в Бевърли Хилс". Много си я харесвам. Там главната героиня е дебела и отслабва много за една година, докато гостува в Париж. Винаги, когато започвам някаква диета (а повярвайте ми съм го правила много пъти  Joy  )си я прочитам за стимул. Та сега стигнах до същественото, тя дава едно обяснение за шоколада, сега ще изнамеря книгата и чест на Пуки ще ви го препиша  Mr. Green Може да не е много скоро, защото не помня точно дали във първа или втора част на книгата беше, но ще гледам да се справя бързо  Peace

# 246
  • София
почва тура ми по табла след 5 минути  Mr. Green
И тая вечер да го биеш румънеца   341uu

# 247
  • Пловдив
почва тура ми по табла след 5 минути  Mr. Green
И тая вечер да го биеш румънеца   341uu

Може да не е румънец, а и за да спечеля тура трябва да бия 9 пъти, така че мога да ги изредя различни народности  Party

# 248
 smile3524 Хайде-лека и до скоро Simple Smile)
Успех Вещито!

# 249
  • Пловдив
Уж лека, ама сте строени в ложата Wink

# 250
Здрасти вещи, май само ти си още будна.
Аз много отдавна не съм писала, но още съм режимна, не съм се предала.
Отвреме-навреме само наминавам да видя как сте и да заредя батериите.
Нещо много трудно върви напоследък тоя дюки. Кантара не помръдва от седмици, само панталоните провисват все повече.
Случвало ли ви се е да се чувставате като раздути, корема стърчи, а няма нито ову нито МЦ?

# 251
  • Пловдив
А, не съм само аз тук, виж горе на балкона Wink Иначе не може само да се сваля, нали, просто понякога има задържане. Гадно си е , но е неизбежно и естествено. След това отново се тръгва надолу, само човек да издържи, да не губи кураж и да не се предава  Peace

# 252
Добро утро!

След П/1 отново губя грамчета Simple Smile)

# 253
  • Пловдив
Добро утро и от мен!  afwitch Пак ме събудиха по телефона  smile3507

# 254
добро утро,Вещи! Hug

до сега се рових в Дира в Дюканските теми.Страхотни резултати !И коя е Феникс?Знаеш ли? newsm78

днес и утре съм на протеини.закусих омлет от 2 яйца и 100 мл пр.мляко,сложих извара отгоре и завих на палачинка.много вкусно.
за обяд и вечеря ще хапвам дробчета.Дайте идеи!освен с малко лук в тефлоновия тиган,има ли друг начин за приготвяне?помагайте!
благодаря ви.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт