Режим на Пиер Дюкан - 16 част

• 26 186
  • 622
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
И при мен все така става Sad И тъй като сега от два дена нямаме домати съм минала на протеини  Mr. Green

# 346
  • В.Търново
Лека нощ  и от мен. Определям ви среща утре на кафенце Simple Smile А сега Нани - нани - на Simple Smile Сладки сънища на всички.

# 347
Лека нощ и от мен.

# 348
Здравейте, момичета!   bouquet   bouquet   bouquet
  Вече не си спомням от кога не съм писала, но нямах никакво време, но вече съм в отпуска и ще мога спокойно да ви изчета. То такова оживление е настанало, че ми трябва цял ден да мога да изчета всичко.
  На всички свалили честито
  Аз май я карам повече на смесени дни, уж започвам протеинов ден, но все го завършвам със салата, но от утре съм решила (опа от днес) съм решила твърдо да направя няколко протеинови дни. В неделя на 12.08. заминаваме на море и малко трябва да се постегна.
  За сега чао, лека нощ и утре ще пиша повече.

# 349
Добро утро,момичета.

От моите изтормозени  пилешки дробчета имаше файда-днес съм със 600 гр по-малко! Hug

Хайде на кафе,с мляко,както много го обичам. Crazy

# 350
Добро утро,

мерси за кафето, Ванче, и поздравления за резултата   bouquet  bouquet  bouquet.

# 351
Добро утро,

мерси за кафето, Ванче, и поздравления за резултата   bouquet  bouquet  bouquet.

благодаря,Маша. bouquet 

# 352
  • София
Добро утро и от мен!
Ванче, мерси за кафето, тъкмо си го пийвам на компа, с мнооого мляко, за да може да се каже, че е закуска!
Поздравления за намалението  smile3501 newsm51 хайде днес пак на дробчета, че да сменяш линийката  Laughing
Русалка, отдавна не си наминавала, да не ни забравиш пак!
Маша  Hug

# 353
  • София
Ванче, изчезнала ти е линийката, на Вещи също  newsm78

# 354
Ванче, изчезнала ти е линийката, на Вещи също  newsm78

Аз си я виждам,Кри,и на Вещи също.Защо не ги виждаш,незнам! newsm78

# 355
  • София
  goodscale  #Crazy goodscale  newsm44
Невероятно, но факт: - 2 кг, абсолютно неочаквано  newsm78 newsm78 newsm78

# 356
  goodscale  #Crazy goodscale  newsm44
Невероятно, но факт: - 2 кг, абсолютно неочаквано  newsm78 newsm78 newsm78

олелелелеее,Кри!как 2 килограма?Браво!

Яяяя,кажи кво хапва вчера?

# 357
  • София
Толкова ме шокира кантара, че се теглих поне 10 пъти. Преглеждах си записките, да установя откъде идва това намаление, и естествено всичко се изясни. Нали се тегля веднъж седмично, не съм се теглила от миналата неделя. А тогава не се бях теглила 3 седмици, защото ми се развали кантара на вилата. А в неделя вечерта ми дойде МЦ, та сигурно тия 2 кила са от мазния Дюкан на вилата, но съм се била подула преди МЦ. Обикновено наистина варирам с 2 кила преди и след. Така че никаква мистерия.

# 358
  • В.Търново
Добро утро Simple Smile Много хубаво кафенце сте направили.

krikri
, браво от закуската ще да е това намаление Simple Smile

# 359
  • София
Яяяя,кажи кво хапва вчера?
Ванче, не е от вчерашното хапване, иначе от 6 юли карам временно 3 фаза, с всички придобивки.
Линийките ви се появиха.

Общи условия

Активация на акаунт