20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 591
  • 339
  •   1
Отговори
# 195
Девойки трогната съм от пожеланията ви,благодаря от сърце на всички ,страхотни сте  bouquet

We had a blast yesterday!От сутринта се почна с подаръците-уж се разбрахме за по семпли подаръци тази година но Дан надмина очакванията ми,освен саморъчно направената му картичка ,букета цветя и балони човека закупил почивка на Jamaica за седем дена и не само това ами уредил бабата и дядото да дойдат да гледат Елла и куче.....е няма как публично да не го похваля тоя човек.
Та такааа хапнахме 3мцата в http://fogodechao.com/ може би някои от вас са запознати с ресторанта тъй като е верига ,кифличка както винаги се държа на супер ниво и седя редом с нас грейнала от щастие. Най страхотното преживяване обаче беше след ресторанта като заведохме Елла на едни фонтани в центъра на Атланта и там правиха шоу със музика и светлини но преди това е свободен достъп за деца,на снимките може да я видите точно в началото все още сухичка ,за съжаление батерията ми свърши иначе щяхте да я видите точно 5 мин след това как приличаше на едно малко мокро плъхче Laughing ,направо отиде под фонтаните и такава игра падна че аз лично не съм се смяла така от години.
В този контекст искам да кажа че съм изумена от още едно майчино чувство,неверочтно усещане е да видиш детето си толкова щастливо,аз лично имах чувството че ще полетя като я гледах какво тотално блаженство изпитваше тя под фонтаните с другите деца,дотолкова беше щастлива че дойде на 2 пъти тя самата да ме целуне и баща си също.
Ето малко снимки http://good-times.webshots.com/photo/2646398020101140571weXbOU?vhost=good-times

# 196

ей го нашето столче -доволна съм ,сгъва се бързо и лесно,и за нас е супер щото си го носиме с нас като пътуваме.

Дженна аз преди съм споменавала но и аз си я гледах с Елла с Angel монитор- много съм доволна ,все още си го ползваме но само за звук.Много си сладка на снимките,да ти кажа разбирам те и аз се чувствах слонче ,въпреки че околните все ми казваха обратното-факт е че тялото натежава и наистина се чувстваш като меца - но после бързо се свалят наистина а и като гушнеш мъничко сладко бебче вече нищо няма значение.

Мисис Джи...професионала си е професионал-няма какво да добавя- имаш вкус трепач направо!

Джи...това ми е болната тема,има едно реване да пада и при нас - дано бързо во премине първоначалния шок от разделите.

За името - Елла е на баба си Даниела защото аз така исках а второто име Катрин е на другата баба -аз лично обичам да има някаква история с името.Пък на майка ми Даниела цял живот са и викали Ели та почти имаме 1 към 1 попадение.

# 197
Благодаря на препоръчалите филма "Амели". Много ми хареса!

# 198
Аз бях блажка  Wink,радвам се Peace

# 199
Виктория, няма какво да се лъжем, вие сте като излязли от каталог семейство ПУ ПУ да не ви е уроки - хубави, млади, усмихнати и щастливи.

Доскоро си мислех, че щерка ти хубавите гени ги е взела от тебе, ама и таткото хииич не е за изхвърляне (да си кажа аз компетентното женско мнениеsmile3521

# 200
Аз бях блажка  Wink,радвам се Peace
Аз пък се радвам, че се обади, да знам на кого да благодаря пак.   bouquet Много ми е свежо и хубаво след този филм.  Simple Smile

# 201
Джена ме е изпреварила...и аз да кажа пу-пу не само за малката Елла ,ами и за родителите Simple Smile
Блажка,аз Амели(откакто го гледах преди години),си го взимам като еликсир поне по 3 пъти на година(подарих си го за една Коледа).Много сладко филмче."Ганди " гледали ли сте? Снощи го започнах-обещаващ е.

# 202
Браво на вас, че така супер сте си изкарали Вики! Естествено да похвалим и таткото за досетливостта и усилията! ( и да се присъединя към Джена и Тина Wink с коментарите Simple Smile )
Малката си личи колко е нахилена по снимките пред фонтаните  Laughing  Много добре ми е познато това чувство на преливащо щастие като видиш малките щастливи, направо е незаменимо!!!!  bouquet

# 203
Виктория и аз да се присъединя - една много симпатична двойка (тройка) сте! Приятно прекарване на Ямайка!

Елла е сладурана голяма, последно кой сега си я заплю нея? Айде нашето момче си го предлагаме отново Mr. Green

# 204
Bistraz и Jenna, мерси за предложенията. Ще разгледам оnline всичките и ще реша. То и аз съм параноя голяма, бебето спи ама аз ставам поне 2 пъти на нощ да го проверя Rolling Eyes.

Виктория, страхотни снимки и сладко семейство! После да разкажеш и за Jamaica!

ТинаХрис, аз съм гледала "Ганди", на мен лично ми харесва.

# 205
  • Boston, MA
Джи, големи прегръдки за малкия герой! И нас ни чака това през октомври, дори и сега с баба му сърцето ми се свива всяка сутрин като се хване за крачола ми сърцераздирателно, но пък на чужд човек като го оставя... уфффффф.  Cry

Вики, честита годишнина (със закъснение)! Много хубави снимки, да сте все така грейнали и щастливи и тримата!

Бенсън, и аз имам Ейнджъл монитор, но не го използвам, дори хич. В нашия малък апартамент никаква нужда нямаше (а и джуджето все още спи при нас). Но е надежден, де.

Питах в месечната тема, но и вас да ви запитам - за пътуване в България с 15-16 месечно - какво си носехте оттук и какво си купувахте на място?

Уикенда гледах детски филми - Over the Hedge, Wallace & Gromit.  Laughing

# 206
Питах в месечната тема, но и вас да ви запитам - за пътуване в България с 15-16 месечно - какво си носехте оттук и какво си купувахте на място
носих каша оризова  и дайпери/кърпи за път само; дрехи; ъмбрела стролър, кошара за спане
в Сф купих още дайпери и кърпи(безобразно скъпи!), пюретата ми се видяха безбожни и си яде човешка храна; пи мляко и вода на място Simple Smile

# 207
Благодаря отново за комплиментите,много сте мили всички.  Hug Hug Hug

То и аз съм параноя голяма, бебето спи ама аз ставам поне 2 пъти на нощ да го проверя Rolling Eyes.
Бенсон бягай да купуваш Angel -моля те -същата бях и аз,даже много по зле ,аз пък изобщо не спях ,такъв вамп бях станала от страх от SIDS,за съжаление монитора го купихме  2 седмици след като родих,до тогава не бях на себе си просто.Незнам защо бях такава паника но  е факт и само този монитор ме спаси.

Във връзка със ваканцията ни ,никой ли не е ходил в Ямайка?! -търся препоръки и коментари от всякакъв вид.

# 208
Мацки, аз лоши новини нося, та ме пропуснете, ако не ви се чете, че гледам за ваканции говорите.

Биопсията потвърди аденокарцинома, тоест рак. Трябва да започне химиотерапия с две лекарства, едното от които е към 5000 лв. (не разбрахме на доза или общо) и НЗОК не го купува. Купува само второто, Гемзар, но ще чакаме одобрение от МЗ един месец... Къде ми е сега онази пуйка, която ми обясняваше колко било хубаво здравеопазването в България?! Та сега ще търсим пациент, който си има не само дози за един месец, но и над това, да ни заеме малко, пък ние ще му ги върнем като ни ги отпусне МЗ... Онколожката е готина на пръв поглед, да видим утре джи пито дали ще ми се опъне за талон номер 7.

# 209
Мацки, аз лоши новини нося, та ме пропуснете, ако не ви се чете, че гледам за ваканции говорите.

Биопсията потвърди аденокарцинома, тоест рак. Трябва да започне химиотерапия с две лекарства, едното от които е към 5000 лв. (не разбрахме на доза или общо) и НЗОК не го купува. Купува само второто, Гемзар, но ще чакаме одобрение от МЗ един месец... Къде ми е сега онази пуйка, която ми обясняваше колко било хубаво здравеопазването в България?! Та сега ще търсим пациент, който си има не само дози за един месец, но и над това, да ни заеме малко, пък ние ще му ги върнем като ни ги отпусне МЗ... Онколожката е готина на пръв поглед, да видим утре джи пито дали ще ми се опъне за талон номер 7.
Hear Again, тъжно ми е да го чуя. Преди време някой беше питал за внос на лекарство на Новартис от САЩ, необходимо беше за болен от рак. Моят съпруг беше работил преди време по техен проект, и от него знам, че ако се свържеш с PR отдела на Новартис и лекарството не е в процес на клинично изследване, могат да ти го продадат, стига да има лекарска рецепта, дори тази рецепта да е от България.
Това е единственото "практично" нещо, което мога да ти кажа. Кураж.

Общи условия

Активация на акаунт