20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 528
  • 339
  •   1
Отговори
# 255
Ейййй да се похваля че снимките дето ги пратих на нашите в БГ са пристигнали вчера,след месец  и половина -ама нищо де ,значи все още има надежда тази държавица. Peace
Бистре значи няма да ти ползвам услугите  ,благодаря все пак Hug.

Незнам кой се оплака че пътуването до БГ се е провалило заради закъснял US паспорт. Аз моя си го получих преди седмица , като подавах ми казаха да го чакам от 8 до 12 седмици но го получих точно на 6та седмица.Много се изненадах колко бързо го направиха при положение че сега наплива е огромен.Да допълня само че новите паспорти са страхотни,много красиво направени,направо като книжка с илюстрации - чак Дан ми завидя Laughing .

Аз съм случила с име ,слава богу са ме нацелили с интернационално име и нямам проблем,а сега с фамилията на мъжа ми никога не могат да се светнат от къде съм Mr. Green

# 256
В повечето случаи е наистина Албина, макар че като се усетят, се поправят и си го казват Албена. Аз им казвам, че и да не е много наред прозиношението на името ми, не го приемам лично, но те искат да го изговарят както е правилно.
Т.е., хората, с които се виждам на редовни начала, ми казват Албена. За една колежка продължавам да съм Албения, но ми е все тая. Чувала съм се също като Албана.  Crazy

Аз мисля, че си зависи и от самите хора. Има такива, които се стараят и никога не ми бъркат името.  Особено приятели и познати, с които често контактувам. А това че непознати ще произнесат спелваното Е като И (аз имам две Е та в името), въобще не ми пука. Има и тук доста по-сложно спелвани имена, които не знаеш как точно да произнесеш. Но аз се старая и винаги питам как се произнася и се старая да бъда точна.

# 257
Незнам кой се оплака че пътуването до БГ се е провалило заради закъснял US паспорт. Аз моя си го получих преди седмица , като подавах ми казаха да го чакам от 8 до 12 седмици но го получих точно на 6та седмица.Много се изненадах колко бързо го направиха при положение че сега наплива е огромен.Да допълня само че новите паспорти са страхотни,много красиво направени,направо като книжка с илюстрации - чак Дан ми завидя Laughing .

Ще поживеем, ще видим.  Simple Smile Ние сме от чакащите. На единия от синовете му подадох документи за паспорт точно в средата на месец май, сега е почти средата на август, но нищо не сме получили. Явно е според натовареността на паспортния център, нашите паспорти ги събират по пощи и кметства и ги пращат за изработка във Филаделфия. Но на нас не ни се очертава скорошно пътуване извън страната. Аз просто искам винаги децата да имат валидни паспорти на разположение, всичко се случва.
victoria, ползвайте го с кеф!
А ако някой е отлагал пътуване до България, наистина съжалявам. Бях останала с впечатление обаче, че като отидеш до паспортния център, където правят паспорта, почакаш на многочасова опашка, доплатиш за ескпресна услуга и представиш билет за пътуване, за да докажеш, че наистина ти трябва паспорта, нещата се оправят на място.

# 258

Наистина са разкошни новите паспорти  #Crazy и аз се изумих от тази направо книжка с картинки, както и аз я нарекох. На сина ми дойде също навреме, аз очаквах големи перипетии. Не е толкоз трагично, или може би е до късмет и местоположение.

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 19:50 от Джи

# 259
Да не говорим за второто ми име - да не си мислите че започва със З? С Ж започва! Желева (Zheleva) на право ги уморява..........

Обаче прекрасно произнасят и четат Божана (със з в средата). Много хубаво звучи.

И едно малко момиченце американче Gretta познавам  Simple Smile

# 260
Мдам, а моето име, дето уж е популярно донякъде тука (Елена), все ме именоват ЕлАна  #Cussing out - ама толкова ми е грозно това име, че имам и баш шефове дето така са ме назовавали, и аз само през зъби съм изсъсквала, че не се казвам така...
За Панера, аз казвам Елена, те каквото чуят - вариации ВСЕВЪЗМОЖНИ.
Недоумявам какво сложно има е едно име с ПЕТ букви, ТРИ ГЛАСНИ, които се редуват на всичкото отгоре... че и името не е нечувано да кажеш... ама идиоти са тези хора... идиотииии...  #2gunfire

Каталогът на ВС е адресиран пък до ЕлеМАНА, и още един получавам, той е адресиран до ЕлАна...

Тандури, тандури, знаеш ли какво причини на дъщеря си с това име... научи я сега от малка да свиква...  Laughing

# 261
В Панера аз се представям като Джейн и това е!  Crossing Arms

Сериозно? Joy И аз така, само че в Старбъкс. Само дето мине не мине и ме пишат Джийн (Jean)  hahaha. Мъжът ми доскоро обясняваше, че е Тиъдър, като Рузвелт. Но откакто веднъж търсихме една поръчка и се оказа, че са я писали на Рузвелт, мина на Тед. За моето име не се оплаквам, че не го оправят - то си е сложно за англоговорящи.

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 20:55 от Juturna

# 262

Цитат
Но откакто веднъж търсихме една поръчка и се оказа, че са я писали на Рузвелт, мина на Тед. За моето име не се оплаквам, че не го оправят - то си е сложно за англоговорящи.

Разби ме  Joy Що бе, мен един път ми казаха Залатка и то прозвуча като салатка  Joy

# 263
Момичета, да си похваля свекито! Чула, че имаме вече стая за бебето и  веднага се сетила( нали има много деца и внуци), че ще ми трябва baby монитор. Днес получих колета. Голяма изненада! Наистина съм случила! Hug

За имената не ми се почва, че всичкитe ни бъркат. А.J заради начина на изписване(желание на БМ), аз вече ясно, че съм Айва Crossing Arms, а мъжо пък е със шведско име та и него рядко го казват правилно ooooh!...Мани-мани

# 264
Незнам кой се оплака че пътуването до БГ се е провалило заради закъснял US паспорт.
И аз незнам, но за малко и ние да хартисаме заради това #Crazy на децата ми паспортите бяха издадени няколко часа преди да излети самолета. Направо косите ми побеляха да се ядосвам с тия паспорти. И ако не им бях отишла на крака в passport agency барабар с двете деца, сигурно още щях да си чакам за паспорти  #2gunfire Дано нямате подобни проблеми Hug

# 265
Момичета, да си похваля свекито! Чула, че имаме вече стая за бебето и  веднага се сетила( нали има много деца и внуци), че ще ми трябва baby монитор. Днес получих колета. Голяма изненада! Наистина съм случила! Hug

За имената не ми се почва, че всичкитe ни бъркат. А.J заради начина на изписване(желание на БМ), аз вече ясно, че съм Айва Crossing Arms, а мъжо пък е със шведско име та и него рядко го казват правилно ooooh!...Мани-мани

Пробвай да се пишеш Eva, но пак си остават документите, където си Iva.

# 266
  • usa
Хехехе, явно това е навик на много хора, аз от самото начало се представям като Зора по заведения и опашки.
За мъжа ми да не говорим, по триста различни начина му пишат и казват името, последната вариация е Валдемор. Ходи после обяснявай на децата, че се казва Владимир.

ха, ето един вариант, който не сме чували Simple Smile). моят мъж отдавна се е съкратил на влад, ама и с това имат затруднения. по ресторанти даваме името на силвия, най-лесно и бързо става, пък и го помним, че ако измислим някое специално за целта, току виж не сме разпознали, че нас викат.

# 267
.......отдавна се каня да ви споделя..към родителите на деца около 15 м и нагоре-голям успех у нас има един тубус с малки пластмасови гадини(от динозаври,през джунгла,до океано-обитатели). Стефан им е голям фен,много си играе с тях,но вече не лапа (има малки и може да им отхапят някоя част и да се задавят..)..сестра му не пада по-долу-сортират ги по вид,броят,битки им организират..много успешна играчка,само дето се пилеят и после се насъпват..
тип

http://img.alibaba.com/photo/10277723/16_Different_Kinds_Of_Wild … Animal_Figure.jpg

нашите са като истинки докарани,много ме кефят...

# 268
Ейййй да се похваля че снимките дето ги пратих на нашите в БГ са пристигнали вчера,след месец  и половина -ама нищо де ,значи все още има надежда тази държавица. Peace

Мацки, да ви кажа, братовчедка ми откри нов начин да пращаме снимки в България, и е много удобно. Качвате си снимките на www.snimkitevi.com, поръчвате онлайн, казвате от кой от магазините им ще се вземат (има и опция за доставка от куриер), те ви пращат искане за потвърждение и след един ден снимките са готови. Единствения недостатък е, че се плащат при взимането от фотото, т.е. плаща ги получателя. Плюсът е, че цената е много изгодна (15 ст. за размер 10 на 15) и доста под тази в останалите места. Аз сега съм поръчала на майка ми снимки, че тя все се оплаква, че снимки не вижда откакто е дошла дигиталната ера.  Grinning

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 03:52 от Зора

# 269
Ауууу Зора иде ми да те нацелувам     love001
Много много благодаря за инфото-точно такова място търсех,много по добре е отколкото да ги пращам и то само по 2-3 снимки че ме е страх да не ги откраднат ако са повече.
Веднага ще пробвам  Hug Hug Hug

anette1104...мерси и  за твоето инфо,винаги търся нови идеи  за играчки.

Елла пък се влюби в това ЦЪК
играе си доста от 3 дена вече.

Общи условия

Активация на акаунт