20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 530
  • 339
  •   1
Отговори
# 240
Хиър, съжалявам за лошите новини! Ако позволиш съвет- намерете добри лекъри, най-добрите, един, двама, трима, вземете различно мнение.  Аз бих взела резултатите и бих отишла на частно на лекър и тук, ще ти струва $200-300. Ако не сте от София, отидете до София. В БГ е пълна Индия, съжалявам за изказването, но така смятам.

Надявам се майка ти да се оправи, вярвай че ще е така, всичко ще е наред! Желая ви много сили и успех!

# 241
  • usa
Joy Ша ми са чудят за шредването те! Joy Мия си тихо и кротко биберони ей сега и хвърлям разсеяно око към ТВ и какво чета: Poll question: --  Are you shredding all your documentation, paper, etc...
                 -- Yes - 69 %
                 --- No - 23 %
                 --- (не запомних тая опция, от типа - не ме интересува) - ....%

Ура! Не сме сами, миз!   #Silly

ши му съ нивиди макар! това ми беше последната надежда за уникалност #Cussing out!!!!

# 242
  • usa
Албена е много хубаво име, как се приема тук?

харесват го много, произнасят го албина, но тя се представя и е известна като бени и не и се налага да го спелва и обяснява непрекъснато.

# 243
Шредвам всичко с лична информация и адреси. Много е досадно, но ми е мир на душата.

# 244
Пак ли зашредвахте  ooooh!
 Джена,идвам и започвам да те скубя...торти ми яла...10 метрови...амахам Crossing Arms
Ах,Виктория,и аз как  съм се разкиснала откакто родих..да не отварям дума( че ми се дорева,хихик).
  Бистра,какво стана с обрива?Какво се оказа?
Джи,пиши си ти тук за влакове и прегазвания...а малкият потърква ръчички доволно :"ох,тази майка ми,добре,че най-сетне се нави да ме води при децата" .

# 245

харесват го много, произнасят го албина, но тя се представя и е известна като бени и не и се налага да го спелва и обяснява непрекъснато.
В повечето случаи е наистина Албина, макар че като се усетят, се поправят и си го казват Албена. Аз им казвам, че и да не е много наред прозиношението на името ми, не го приемам лично, но те искат да го изговарят както е правилно.
Т.е., хората, с които се виждам на редовни начала, ми казват Албена. За една колежка продължавам да съм Албения, но ми е все тая. Чувала съм се също като Албана.  Crazy
Най-интересно е в Панера Бред, там водя децата почти всяка седмица да ядат супа, и интерпретациите са безбройни. Но пък в Панера Бред сякаш ми пука, не искам някой да ни вземе манджите, защото не съм се разпознала. Май трябва за Панера Бред да използвам и аз стария български ник Бени и да си повъзвърна навика да му реагирам.

# 246
Но пък в Панера Бред сякаш ми пука, не искам някой да ни вземе манджите, защото не съм се разпознала.
по кръчми отдавна бащата на децата е Джон за да няма объркване:) аз си вървя с моето име,което според тях е  Е-на,ма нейсе..

# 247
Хехехе, явно това е навик на много хора, аз от самото начало се представям като Зора по заведения и опашки.
За мъжа ми да не говорим, по триста различни начина му пишат и казват името, последната вариация е Валдемор. Ходи после обяснявай на децата, че се казва Владимир.

# 248
  • Boston, MA
Хиър, съжалявам за новините! Кураж на двете ви!

# 249
Хиър, съжалявам за новините! Кураж на двете ви!

Мацки, благодаря! В семейството сме големи куражлии всичките, вярвам, че ще се справим!

На мен кошмар ми е само второто и фамилията, на мъжо също, първите ни имена са достъпни за американците без драматични промени. Сега с майка ми ще гледаме My Big Fat Greek Wedding (тя не го е гледала, на мен ще ми шестото гледане сигурно) с смехотерапия.

# 250
За мъжа ми да не говорим, по триста различни начина му пишат и казват името, последната вариация е Валдемор. Ходи после обяснявай на децата, че се казва Владимир.
Joy Joy Joy
Въобще и не бих се старала да им обяснявам, дано да не стигаш до моя извод, че Валдемор е по-изгодния за семейството вариант.

# 251
Здравейте мами! Знае ли някой 1.5 US размер за обувки /за момиченце, не infant/ на какъв Бг размер отговаря?

Намерих няколко convert линка, но европейските номера са различни, не знам кой е актуален за Бг.

Благодаря.

# 252

В повечето случаи е наистина Албина, макар че като се усетят, се поправят и си го казват Албена. Аз им казвам, че и да не е много наред прозиношението на името ми, не го приемам лично, но те искат да го изговарят както е правилно.
Т.е., хората, с които се виждам на редовни начала, ми казват Албена. За една колежка продължавам да съм Албения, но ми е все тая. Чувала съм се също като Албана.  Crazy
Най-интересно е в Панера Бред, там водя децата почти всяка седмица да ядат супа, и интерпретациите са безбройни. Но пък в Панера Бред сякаш ми пука, не искам някой да ни вземе манджите, защото не съм се разпознала. Май трябва за Панера Бред да използвам и аз стария български ник Бени и да си повъзвърна навика да му реагирам.

В Панера аз се представям като Джейн и това е!  Crossing Arms Колкото и да е лесно Бистра, все го изкилиферчват някак си и става Биестра, Бустра, Бийстра и пр. Да не говорим за второто ми име - да не си мислите че започва със З? С Ж започва! Желева (Zheleva) на право ги уморява. Някой ден сигурно ще си сменя фамилията на съпружеската, ама до тогава ще съм станала известна и няма да мога  Mr. Green Mr. Green Поне често ми казват - what a pretty last name you have! #Crazy

# 253
Бистра,какво стана с обрива?Какво се оказа?
Така и не разбрах от какво беше, но вече отминава. Надявам се да е от температурата или жегата, поне на това ми приличаше. Беше само на едното рамо и плешката на гърба и няколко пъпчици още на едната ръка.

# 254
Здравейте мами! Знае ли някой 1.5 US размер за обувки /за момиченце, не infant/ на какъв Бг размер отговаря?

Намерих няколко convert линка, но европейските номера са различни, не знам кой е актуален за Бг.

Благодаря.

Според едни маратонки Адидас трябва да е 33 номер в Европа. Миналото лято 13 toddler US на Gеox беше 30.

Общи условия

Активация на акаунт