20th Century American Foxes: You Name It - We've Got It !

• 15 504
  • 339
  •   1
Отговори
# 300
Прощавайте, ама моят рекорд досега беше 3 часа за 15 мили.. И БЕШЕ ЗИМА... таковаз чудо не бях виждала...  #Cussing out

Джене, съчувствам ти! smile3560 Ей сега слушах по радиото за НЙ и за дъжда и трафика, чак метрото се прецакало. Супер кофти, трафик ме изкарва от всякакви релси, а ти и бременно и до тоалетна зор имало, оф горкото! hug

Аз пък днес отидох да оставя А.К. в училище, държа го в ръцете си, обяснявам на персонала и давам инструкции - дайпъри, шишета, храни, чудеса, накрая - довиждане, довиждане и си тръгнах с детето под мишница. Crazy Та ме помолиха да го оставя и него все пак, ако може. Mr. Green

# 301
Паспортът на малкия стана само за 4 седмици - а ни бяха казали от 6 до 8 седмици. Явно си зависи от центъра.
А Валери защо е написано Valerie? - То така спелвано винaги ще се приеме за женско.
Мария75, а ти защо не се пишеш Maria. Имам няколко познати тук, така се пишат и никой не им бърка името, само си мислят, че би трябвало да говорят испански Simple Smile
А пък с Penka и Stoyan нямат никакви проблеми. Една американка, българска снаха си кръсти така близнаците (на свекър и свекърва й) и никой не им бърка имената и ги произнасят много лесно.

Кофти нещо е трафика - то и при нас го има, нищо че сме на село Sad

Братовчед ми е Пламен. Веднъж беше обяснявал на хазяйката какво значи и тя започна да му казва Фламен - от flame  Laughing

И моето име им е много забавно заради Flintstones.
А синът ми не може да схване разликата между огън и пожар и затова много често бърка като си превежда употребяваното fire - огнените мравки при него са  пожарни Simple Smile

Бистра, аз бих си взела играчки от тук. В БГ са много по-скъпи.

# 302
Обади ми се като се забремениш до ниво 8ми месец, ама гледай да е лято, да е поне 90 градуса /тук прибави във ФЛОРИДА и voala: Мисис ти Джи, миналата година по това време Wink/, пък аз ще се ангажирам да те "пусна" на задръстен хайуей, без имърджънси лейн, в индустриална зона, ще ти дам водичка да се напоиш преди да тръгнеш (че да сме сигурни, че ще ти се ходи до тоалета максимално точно в индустриалната зона)... и ще ти кажа ха стой сега пет часа. ПЕТ ЧАСА!!!
Прощавайте, ама моят рекорд досега беше 3 часа за 15 мили.. И БЕШЕ ЗИМА... таковаз чудо не бях виждала...  #Cussing out

Разбира се, че нямам нищо против, който иска да "краде" идеята със стената, ако искате, кажете- и линк към стикерите ще дам.  Simple Smile

ТинаХрис, много ме кефи как тръскаш цигарето.  Simple Smile

# 303
Аз пък днес отидох да оставя А.К. в училище, държа го в ръцете си, обяснявам на персонала и давам инструкции - дайпъри, шишета, храни, чудеса, накрая - довиждане, довиждане и си тръгнах с детето под мишница. Crazy Та ме помолиха да го оставя и него все пак, ако може. Mr. Green
Миличкото ми зетче.  Heart Eyes
Стискам палци да мине добре този ден, да кажеш после и ти как е било.
И довечера да си сипеш едно голямо за награда- майка герой си ти!   bouquet

# 304

Джене, съчувствам ти! smile3560 Ей сега слушах по радиото за НЙ и за дъжда и трафика, чак метрото се прецакало. Супер кофти, трафик ме изкарва от всякакви релси, а ти и бременно и до тоалетна зор имало, оф горкото! hug

Малее, бе, жена, туй си е много време! ooooh! Ужас! Мразя трафици и аз, ама това твоето бие всякакви рекорди.

Джи, много си сладка с дечко под мишница. Joy
Mrs.G, мерси, аз линка го намерих( все на интернет вися аз) Hug

# 305
  • Boston, MA
Още ли сме в тая тема?

Анет, благодаря за идеята! Точно се чудех какво да взема за самолета, мислех колички. Откъде ги купувате тези животни?

Тандурка - Имитрекс! Само това ме спасява!

Дженна, легни си сега за един следобеден нап, почини и успокой, да не ти се стяга шкембата.  Mr. Green

# 306
Джена,релакс дарлин'(тръс,тръс с цигарето)......с теб сме...едва ли има някой,който да го обича....

ТинаХрис, това ли си ти ? Simple Smile

# 307
Миличкото ми зетче.  Heart Eyes
Стискам палци да мине добре този ден, да кажеш после и ти как е било.
И довечера да си сипеш едно голямо за награда- майка герой си ти!   bouquet

О, взех го аз, тук е, при мен. Тази седмица е за по два-три-четири часа само, другата вече няма мърдане. Първите два дни седях в колата пред входа. Днес посмях да отида по магазини. Blush Двойно без лед няколко пъти ми е в кърпа вързано в петък вечер.

# 308
Джена,релакс дарлин'(тръс,тръс с цигарето)......с теб сме...едва ли има някой,който да го обича....

ТинаХрис, това ли си ти ? Simple Smile

Аз си представям Естел от Френдс, като каже Даа'линг Тината.

# 309
Ох Бистра,разкрита съм....
Джена да ми идва тук на филийки(или каквото там си избере) ...с въздушния балон ,и да релаксваме....
 Коя беше Естел?Във всеки случай,си ме представяйте като намахано,фино и стилно бабе,с бяла коса(ама от тези,дето им стои гъзарско,не бабинско)Simple Smile)))))))))

# 310
нещо такова...наскоро писах в една тема...та това е най-прясно сравнение(помните ли ролята й в 'Големите надежди"?)

# 311
Брех докато ви изчета на 16та страница отидохте, докато публикувам сигурно и нова тема ще има.

Хиър, стискам палци за майчето, дано всичко се нареди и един ден да влезеш тук и да кажеш, че имаш добри новини.

Джена, съчувставам, такова чудо даже не мога да си го представя Shocked.

И според мен паспортите зависят от местонахождението. Не виждам как и защо, но ние никога не сме чакали повече от определения срок. Ама и ние нямаме лукса ако ни се наложи спешно да отиваме и да си ги действаме ( освен ако не искам да карам 10 часа до Вашингтон).

Джи, на бач ли се връщаш? А как се отразява на малкия? На теб е ясно Mr. Green, ама той плаче ли, заиграва ли се с другите дечица?

# 312
нещо такова...наскоро писах в една тема...та това е най-прясно сравнение(помните ли ролята й в 'Големите надежди"?)

Е да де - тя е същата на снимката  Laughing, Ан Банкрофт в Абитуриента (така ли се казваше филма?)

# 313
Ох Бистра,разкрита съм....
Джена да ми идва тук на филийки(или каквото там си избере) ...с въздушния балон ,и да релаксваме....
 Коя беше Естел?Във всеки случай,си ме представяйте като намахано,фино и стилно бабе,с бяла коса(ама от тези,дето им стои гъзарско,не бабинско)Simple Smile)))))))))

това е Естел    hahaha

Тина, с моя късмет, шЪ задуха попътен ИЗТОЧЕН вятър и ни Джена шЪ види филийки, ни Тина шЪ види Джена да и припали един фас   Crossing Arms

# 314
Джи,аз така занесох колата на ремонт,подписах,говорих,запалих си я и на 3тия светофар се сетих да се върна:)
МрсГ, нашите гадини са от ТJMax ,но ги има навсякъде;гледайте да си имат контейнер (кофа,кутия ) че се пилеят безобразно и после като се загуби забрата да видиш ти средновековна драма (със залягане под дивани,тупане на легла и пр че иначе рев смразяващ)

Общи условия

Активация на акаунт