Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 697
  • 590
  •   1
Отговори
# 210
Lilibon, съобщавай ни винаги когато можеш как се развиват при вас нещата. Всеки път като вляза във форума отварям темата с надеждата да има добри новини от вас. Как вървят нещата с НЗОК? Може ли да помогнем по някакъв начин? Моля те не се притеснявай да споделяш с нас, ако имате нужда от нещо!
Моля се час по-скоро и ти да можеш без притеснения да си гушкаш бебчето!!!

# 211
Ели за едно се моля, и вярвам, че ще го доживееш - да гушнеш Криско без поларена пелена.... Praynig Praynig Praynig Praynig
Аз също.Да сме живи и здрави всички,а като дойде време да го изпращаш абитуриент,направо не ми се мисли колко гости ще имаш-всичките досадни  лели от форума ще се изсипем във Варна да си видим момчето  Grinning

# 212
Сладкишка, надявам се, че нямаш против да използвам същата картинка в профила си   bouquet

Не, нямам. Като преглеждам мненията и като видя картинката се бъркам, че това е мое мнение, но сигурно ще свикна.

# 213
  • Варна
Дано, lilac, дано!... Само дето е малко вероятно, предвид заболяването му. Нервен е почти постоянно, спря да се усмихва, явно не се чувства съвсем добре и спокоен. Все налита да си дере лицето, вече е станал на петна, не можем да му удържим ръцете. Сега ще му дам и противоалергично за сърбежа, дано го успокои.

Лек ден на всички!

# 214
мила,кажи има ли отговор от НЗОК-ще пътувате ли , има ли надежда за подобрение! Heart Eyes

# 215
  • София
Ох, Лилибон Hug Hug Hug.

Продължавамв да се молим за малккото слънчице Praynig.

# 216
  • София
Lilibon, получихте ли иконкретно предложение вече от някоя клиника? Ще пътувате ли скоро?
Кажи какво още да направим за да сме от полза?
Прегръдки за всички вас Hug

# 217
Lilibon, кремче за сърбежа, като Алергозан например, но подходящо за бебчо не са ли Ви изписали? Да не поема вътрешно толкова лекарства. Милото, толкова е мъничко и вече изпита толкова на крехкото си гръбче. Дано Боже лошото да преминава по-скоро и Криско и семейството му да се наслаждават на бебешката му възраст. А нищо ли няма от ония търтеи - НЗОК, направо е престъпление някой да си кара спокоен отпуската, а Криско да се бори с болестта си и с болката.
Боже, накарай служителите от НЗОК да се размърдат и да помогнат на малкото бебче да получи адекватна и професионална помощ Praynig
Моля, се Лилибон за Криско и за Вас  Praynig Praynig Praynig

# 218
  • Варна
все си проверявам пощата, но още нищо от никого. явно аз ще съм му главния лекар.

моля момичето, което е минало вчера през къщи да ми пише на лични. съпругът ми е бил много развълнуван и не й е взел телефона, нито й е дал нашия. искам да си поговорим и да ти благодаря, мила!

бебчо ми спи в ръцете в момента. явно му харесва и явно е добре превързан.

# 219
Ели,пиши им пак на тези от клиниките.Напиши,че разчиташ на тях и им имаш пълно доверие (нещо от този род)...просто нека разберат,че за теб е много важно да ти отговорят.Много ви целувам!

# 220
  • под шипковия храст
Ели, наистина какво става с онези от НЗОК, има ли отговор? практиката показва, че са големи дръвници! да не би при вас нещо да са се поразмърдали? има ли срок да се произнесат, нали трябваше да е миналата седмица...
и пиши какво ви трябва, с какви дрешки го обличаш, някаква по-специално козметика или нещо, което да се направи по поръчка и въобще всичко за което се сещаш, че може да облекчи ежедневието ви.
няма ли да вземете сестра, която да ви помага? ти имаш нужда от толкова много сили...
ох, дано не те натоварваме допълнително в тоя форум, всичките постоянно ти дуднем, ама такива сме си. Blush
а за клиниките, защо чуждоговорящите направо не вземат да им се обадят по телефона? не е ли по-бързо и надеждно.

# 221
все си проверявам пощата, но още нищо от никого. явно аз ще съм му главния лекар.

моля момичето, което е минало вчера през къщи да ми пише на лични. съпругът ми е бил много развълнуван и не й е взел телефона, нито й е дал нашия. искам да си поговорим и да ти благодаря, мила!

В прегръдките на мама е най-хубаво. Дано да се радвате един на друг без поларени пелени, без притеснения и без огромно внимание от твоя страна Лилибон да не причиниш болка на красивото бижу Криско Praynig

# 222

Всеки път като пишеш, че спи спокойно в ръцете ти, направо ми се стопля сърцето   Kissing Heart.

# 223
  • София
Стискам палци за още хубави емоции за вас и хубави новини!!!! Heart Eyes

# 224
Мъжът ми е говорил с един военен, който е казал, че БЧК имат хеликоптер и е хубаво да се обърнете към тях. Утре евентуално ще ми дадат инфо и за поделението Чайка, може и някой да се обади да провери направо там, имат хеликоптери.
                Ели, Иво, кураж

Общи условия

Активация на акаунт