Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 677
  • 590
  •   1
Отговори
# 195
Момичета поправете ме ако греша, но не беше ли писало едно момиче в предишната тема че работи в НЗОК?!
Струва ми се че дори беше оставила координати - дали някой я потърси?
Просто съм почти сигурна - отивам да поровя малко в старата тема.  newsm78

# 196
  • Видин
И какво, ни вопъл ни стон от НЗОК?
А Криско как е, има ли новини?

# 197
Момичета поправете ме ако греша, но не беше ли писало едно момиче в предишната тема че работи в НЗОК?!

Още на 1 страница от темата е изведено следното инфо:

Връзки в НЗОК         
nikolina-pikolina
Rebeka

# 198

Още на 1 страница от темата е изведено следното инфо:

Връзки в НЗОК         
nikolina-pikolina
Rebeka

Благодаря ти пропуснала съм да погледна тук на първата страница, защото общо взето следя нещата.
А от някое от тези момичета коментар, обратна връзка?

# 199
а по този повод е въпросната петиция, извинете ме, че се повтарям, но мисля, че е важно и е добре всички да я видят и е желателно да я подпишат и разпространят  Peace http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html учудвам се, колко бавно се събират подписите Thinking
И аз това го забелязах!  Sad Уж всички искат промени, а в една петиция не могат да се съберат 3000 подписа. Погледнах днес с надеждата, че се приближава към тази цифра, а все още половината не е достигната (1500). Мисля, че това което се иска в петицията е решаването на проблема в дългосрочен план. Защо обаче пак това българско безразличие. Почва вече да ми кипва  Rage  .

Да направим едни листовки и с адреса на петицията и да ги разпространим. Надявам се, че по този начин повече хора ще се замислят.

# 200

Трябва да сложим линк към петицията в подписите си.
Така ще се запознаят най много съфорумки и съфорумници.

# 201
Трябва да сложим линк към петицията в подписите си.
Така ще се запознаят най много съфорумки и съфорумници.

Wolf е прав!
Аз така научих за петицията!

# 202
Как е Криско? Не виждам новини за него? Дано всичко да е наред  Praynig

Мила Лилибон, Криско завинаги влезе в сърцето ми и в мислите ми и думите ми излизат оттам - от най-съкровенните кътчета, които са заети с най-любимите и свидни хора. Притеснявах се какво да пиша за бебчо, защото това е нещо много лично. Щом съм трогнала майчиното сърце значи съм успяла да изразя чувствата си правилно. Направих го без одобрението ти, за което те моля да ми простиш smile3525

Моля се за Вас!

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 00:06 от Сладкишка

# 203
Как е Криско? Не виждам новини за него? Дано всичко да е наред  Praynig

Мила Лилибон, Криско завинаги влезе в сърцето ми и в мислите ми и думите ми излизат оттам - от най-съкровенните кътчета, които са заети с най-любимите и свидни хора. Притеснявах се какво да пиша за бебчо, защото това е нещо много лично. Щом съм трогнала майчиното сърце значи съм успяла да изразя чувствата си правилно. Направих го без одобрението ти, за което те моля да ми простиш smile3525

Моля се за Вас!

Peace Peace Peace  bouquet  bouquet  bouquet

Предполагам с всички ни е така!

# 204
Понеже стана въпрос за банкови сметки...

Тази, по която досега превеждаме пари за Криско, доколкото разбрах, е сметка на мама Лилибон - дебитната й карта, на която се превеждат сумите й за майчинство. Тя не се ли води сметка на физическо лице, тоест не е фирмена, не е бизнессметка?

Озадачих се от твърдението, че ще се налагат данъци. Означава ли това, че всеки спестител частно лице  също ще плаща данъци върху това, което му е в сметката?

Моля някой банков служител да обясни.

Аз със скромния си 2 годишен банков опит мога да ви уверя, че не може да налагат данъци върху средства постъпили по лична разплащателна сметка (каквато е тази на Ели). Може да я накарат в банката да попълни статистическа форма за произхода на средствата... по закон се изисква такава за получени преводи над 5000лв. Ако тегли над 10 000лв или превежда суми над 30 000лв по безкасов път, ще я накарат да попълни декларация за произход, но е съвсем елементарна и рутинна процедура. Данъци няма да й удържат.  Peace
Подписах петицията, разпространявам...
Чакаме новини за малък Криско  Hug

# 205
  • Варна
Малкият е отпуснат, изглежда като дете с висока температура. Беше се обринал по лицето и непрекъснато се драска с превързаните ръчички, та в момента и лицето му е на петна.

За моя радост днес ми се струва, че голямата рана на гърба е тръгнала да се епителизира под мепителовата превръзка. Дано им понамалее площта на тия рани, че да намалее опасността от инфекции, както и загубата на телесни течности през тях.

След голямо чудене си позволих да го заведа на разходка в Морската градина, да подиша малко чист въздух. Хареса му, както и на мен. Но какво нещо е психиката - всеки път се стряскам, като видя някое майче да развява на ръце бебето си. Вече съм се настроила, че децата се пипат изключително бавно и внимателно. Например, за да го взема на ръце по коремче, първо му разкопчавам бодито, защото едното копче вече остави рана на гърдичките му, после подлагам поларената пелена, после го претъркулвам внимателно и така го вдигам.

Мачкайте си бебчетата и вместо мен!

Сладкишка, никакви извинения, напротив - справила си се невероятно!

Майчета, мерси за информацията за банковата сметка!

# 206
Ели, скъпа, още си е доста горещо и сигурно това му увеличава дискомфорта на мъничкия и от това най-вероятно се е и обринал. Още малко и ще намалеят жегите и бебчо ще се почувства по-добре. Зная, че сте на климатик вкъщи, но в болницата сигурно е било горещо.
Много се радвам за раната на гърба, дано по-бързичко се епителизира, както и другите рани, та да поотдъхнете  Hug

# 207
Сладкишка, надявам се, че нямаш против да използвам същата картинка в профила си   bouquet

# 208
Ели за едно се моля, и вярвам, че ще го доживееш - да гушнеш Криско без поларена пелена.... Praynig Praynig Praynig Praynig

# 209
Чудеса съществуват,винаги и за всичко има път и надежда.Вярвайте,а ние ще помагаме с каквото можем.

Общи условия

Активация на акаунт