Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 576
  • 590
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Здравей Ели, днес ровейки се в сайт за продукти с алое, попаднах на това:
http://www.aloeverahealth.co.za/ViewProduct.aspx?tID=25
http://productflp.co.uk/default.aspx
И един сайт на БГ
http://aloebg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=130
Дали няма да помогне на Криско? Мисля че ще мога да намеря дистрибутор във Варна ( една позната снощи ми хвалеше друг продукт на същата фирма). Само кажи че искаш да го изпробваш и ще ти го намеря Hug

# 391
  • Варна
сладкишка, ще го потърся.

а крема с алое не знам дали   е подходящ за бебе. иначе изглежда добре - естествен антибиотик.

# 392
Lilibon,
До преди малко се рових из нета. Полиспорин не съдържа лидокаин. Аз ползвам neosporin, когато моите разбойници си разранят коленете. Разликата между polysporin и neosporin е :
     Neosporin Original
Active Ingredients:
      Polymyxin B Sulfate
      Bacitracin Zinc
      Neomycin

Polysporin Ointment
Active Ingredients:
      Polymyxin B Sulfate
      Bacitracin Zinc

Ако искаш ще ти пратя неоспорин или полиспорин. Без рецепта са и двата. Консултирай се с лекар, кое от двете би било по-подходящо за Крис.
По пощата ще пристигне за около седмица, ако го изпратя експресна пратка.

# 393
нежни  Hug за малкия ни юнак  Hug.    bouquet за чудната му майка   bouquet  
Момичета, позволете ми да точно тук да обърна внимание на едва едва събиращите се гласове за петицията изискваща промени в законодателството относно лечението на българските деца. За няколко дена за Криско събрахме към 10 000 гласа, сега не можем да стигнем и 3 000 за страшно много време, а 15 Септември идеее ...Хайде да се стегнем и напомним на приятелите и познатите си колко е важно да гласуват. Нека  стреснем Правителството с внушителен брой гласове моляя ви  Praynig. Има ли смисъл да обсъждаме кардинални промени тук, ако не можем да си впрегнем армията до последния ред да гласува. alert
http://www.bgpetition.com/detsko-zdraveopazvane/index.html

# 394
Лилибон, ще поразпитам в аптеките за спрея и ще ти пиша подробности. Да не си губиш времето в търсене.  Hug Аз не съобразих, че от няколко думи няма как да прецениш дали е подходящ Embarassed

# 395
Здравей,Лилибон!:)
Надявам се помпата да те облекчи доста-аз изхранвах Яна 8 месеца  с нея:) Понеже е за 120 волта аз я ползвах само с батерии -най-добре е зарядни;)Ако нямаш ми пиши -аз имам .Ако имаш някакви въпроси ми се обади:623779  Wink А парфюмчетата са бонус-за кака и батко или за мама и татко ще си решите вие! Wink Simple Smile
 Simple Smile Hug Heart Eyes от нас за всички вас!

# 396
Lilibon, поразпитах в няколко аптеки за Пластоспрея. Прочетох и описанието на флакона. Не пише нищо за бебета и малки деца  Tired Аптекарките ми обясниха, че съдържал етилов спирт и леко парел при нанасяне. Ако искаш консултирай се с лекар, но май няма да е подходящ за Криси  Sad А се надявах да Ви е полезен поне по време на къпане  Praynig 

# 397
а не може ли да се къпе в тетра или някаква друга билка,която да дезинфекцира и лекува едовременно.Не вярвам да не може,ама знам ли...Иначе би било добре,ще го успокоява

# 398
  • Варна
къпем го само в тетра и без сапун, по-приемливо ми изглежда от разтвора на белина, който ползват американците.

мери, имам батерии, мерси! и за бонуса също! много мило!  Heart Eyes

# 399
  • Here, There and Everywhere
Ели, dessivl, аз ще ги донеса и двете кремчета след 2 седмици- ще проверя, но мисля, че се намират лесно в аптеките. Ели, намери ли от бинтчетата, да търсим ли тука?
Много силички и заздравяване на раничките на Криско!

# 400
  • София
Мами, дали някой е написал специално обръщение на английски, за да не губя време да го пиша. Смятам да го изпратя със снимка по електронна поща на всички дипломатически представителства в България. Все ще се намерят добри хора. Нямам дечица, дори не съм омъжена, но сърцето ми се скъса за бебчето. Ще помогна с всички средства.

# 401
  • София
Може би на фона на всичките мазила и лекарства звучи странно, но четох за влиянието на лавандуловото етерично масло, приложено като аромотерапия  за по-бързото заздравяване на рани и успокояване на кожата. Знам, че лавандуловото масло е позволено за приложение и при много малки бебенца. Пишеше , че се капва една капка в помещението , където е детенце за да може да улови миризмата. Момичета, някой чувал ли е нещо повече?

И още едно нетрадиционно нещо за лечение открити рани- жълт кантарион и невен натопени в чист зехтин за 40 дни и на слънце.След това се прецеждало и се съхранявало в хладилник. Ако някой има готов такъв разтвори  и Лилибон иска да опита да й изпратим? Лилибон дали може да е приложимо при състоянието на Криско?

# 402
muzka1, това за жълтия кантарион и невен и аз съм го чувала от едно майче, което го прилагаше за обелените колене на сина и. Тя беше много доволна, но ... с Криско е различно и само Ели може да каже Simple Smile

# 403
  • о`майна лунна нощ е
Мила Лилибон! Възхищавам ти се от цялото си сърце!
Какво стана с лечението в чужбина, има ли шанс да тръгнете скоро? Разбирам, че имате проблем с теглото и нарастващи рани.
Прегръщам ви нежно и се моля да имате подобрение!
Как сте с паричките? Предполагам лечението ви е ужасно скъпо и имате нужда от средства.

# 404
Дъщеря ми беше супер алергична-цялата в кръв и струпеи.Пелените й залепваха.Когато сестра ми я видя се разплака и каза-от това човек няма да стане.Стана!Къпехме я само с това с което хирурзите си мият ръцете.Сигурно е глупаво ,но друго не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт