Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 527
  • 590
  •   1
Отговори
# 465
Аз доколкото разбрах имат нужда от малко спокойствие и като се замисля аз докато бях в болница с моя малък сладур, като ми звъннеше телефона да ме питат как е изпадах в истерия.  Защото не можех да отговоря точно ако кажех, че е добре минават 5 минути и той се влошаваше. Предполагам, че ако имат нужда от нещо веднага ще се обърнат към нас.

# 466
  • о`майна лунна нощ е
БОЖЕ!СЕГА СЕ ЗАЧИТАМ ЗА 1 ПЪТ!ЛИЛИБОН ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ!АЗ МОГА ДА ПОМОГНА ПО ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАЧИН:ИДЕЯТА МИ Е ДА ПОПУЛЯРИЗИРАМЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ КАМПАНИЯ  ЗА ДА МОГАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА СЕ ПРИТЕКАТ НА ПОМОЩ.ЩЕ ЗВЪНЯ ВЪВ БИТИВИ И В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ,ЩЕ ДОСАЖДАМ,ЩЕ СЕ БУТАМ,ЩЕ ХАПЯ И ДРАЩЯ И ЩЕ ГИ НАКАРАМ ДА ВИ ПОКАНЯТ ТЕБ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО ЗА ДА МОЖЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ВИДИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И ДА ПОМОГНЕ С КАКВОТО МОЖЕ.КАЖИ АКО ИСКАШ ЩЕ ГО НАПРАВЯ!ЦЕЛУНИ МАЛКОТО СЪЩЕСТВО ОТ ВСИЧКИ НАС И НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ БОГ Е С НЕГО......С МАЛКИЯ ГОЛЯМ ЧОВЕК....

Биба, това вече е направено! Момичетата тук се свързаха с редица телевизии, дори бащата на Криско гостува при Милен Цветков, а за Криско имаше репортаж в новините на Нова. Излезнаха и няколко статии в националния и местния печат. За наше огромно съжаление за момента нищо друго не може да се направи. Събраха се пари, осигуриха се превръзки и много момичета помогнаха със санитарни материали, кремове. Направиха се и множество преводи на няколко езика и се осигуриха връзки с водещи клиники в Европа.
Сега чакаме Лилибон да ни каже кога ще имат нужда от повече пари за лечение в чужбина. За съжаление на този етап малкото юначе не може да пътува, а тези прекрасни родители правят наистина най-доброто за него.

# 467
  • welcome to the Jungle
БОЖЕ!СЕГА СЕ ЗАЧИТАМ ЗА 1 ПЪТ!ЛИЛИБОН ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ!АЗ МОГА ДА ПОМОГНА ПО ЕДИН ЕДИНСТВЕН НАЧИН:ИДЕЯТА МИ Е ДА ПОПУЛЯРИЗИРАМЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ КАМПАНИЯ  ЗА ДА МОГАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА СЕ ПРИТЕКАТ НА ПОМОЩ.ЩЕ ЗВЪНЯ ВЪВ БИТИВИ И В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ,ЩЕ ДОСАЖДАМ,ЩЕ СЕ БУТАМ,ЩЕ ХАПЯ И ДРАЩЯ И ЩЕ ГИ НАКАРАМ ДА ВИ ПОКАНЯТ ТЕБ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО ЗА ДА МОЖЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ВИДИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И ДА ПОМОГНЕ С КАКВОТО МОЖЕ.КАЖИ АКО ИСКАШ ЩЕ ГО НАПРАВЯ!ЦЕЛУНИ МАЛКОТО СЪЩЕСТВО ОТ ВСИЧКИ НАС И НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ БОГ Е С НЕГО......С МАЛКИЯ ГОЛЯМ ЧОВЕК....

Биба, не предприемай нищо към този момент    bouquet. vesi_vas  абсолютно точно ти е написала  Hug за всичко, свързано с инициативата.

Към този момент само се молим Криси и Ели да се чувстват по-добре, болничният престой да е  ползотворен и укрепващ и скоро мама и бебокът да са си отново в къщи.

# 468
  • под шипковия храст
Аз доколкото разбрах имат нужда от малко спокойствие и като се замисля аз докато бях в болница с моя малък сладур, като ми звъннеше телефона да ме питат как е изпадах в истерия.  Защото не можех да отговоря точно ако кажех, че е добре минават 5 минути и той се влошаваше. Предполагам, че ако имат нужда от нещо веднага ще се обърнат към нас.
точно така мисля и аз! Peace
засега можем само да чакаме бебчо да укрепне  Praynig

# 469
  • София
Позволявам си да пиша тук, за да призова всички всеотдайни майки и татковци да ни подкрепят в утрешният протест - Да защитим децата с увреждания които са в институции от безхаберното и отвратително отношение на държавата, на управниците.

Да помогнем на всички родители на такива дечица да ги отглеждат в семейна среда, а да не ги оставят в домове. Да защитим правата им да са пълноценни и равноправни граждани на държавата ни, а да не са 3та ръка. да не са забравени в далечни села, далеч от погледите на всички ни и да умират бавно и сами. Нека се поразмърдат управниците и да направят нещо за гражданите си.

Вие сами виждате  как и за малкият Криско нищо не прави държавата, как оставя едно толкова добро и всеотдайно семейство само в борбата за детето си
Sad

Нека помогнем на повече семейства и деца  Praynig

Моля Ви, всички които имате възможност ЕЛАТЕ утре на протеста пред Министерството на труда и социалните грижи от 13ч.

# 470
  • София
Позволявам си да пиша тук, за да призова всички всеотдайни майки и татковци да ни подкрепят в утрешният протест - Да защитим децата с увреждания които са в институции от безхаберното и отвратително отношение на държавата, на управниците.

Да помогнем на всички родители на такива дечица да ги отглеждат в семейна среда, а да не ги оставят в домове. Да защитим правата им да са пълноценни и равноправни граждани на държавата ни, а да не са 3та ръка. да не са забравени в далечни села, далеч от погледите на всички ни и да умират бавно и сами. Нека се поразмърдат управниците и да направят нещо за гражданите си.

Вие сами виждате  как и за малкият Криско нищо не прави държавата, как оставя едно толкова добро и всеотдайно семейство само в борбата за детето си
Sad

Нека помогнем на повече семейства и деца  Praynig

Моля Ви, всички които имате възможност ЕЛАТЕ утре на протеста пред Министерството на труда и социалните грижи от 13ч.

Радвам се, че го направи!!!  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet  bouquet
Исках да апелирам тук и да моля за подкрепа,
но не бях добре и не съм влизала от сряда.

ПОДКРЕПЯМ ПРИЗИВА И МОЛЯ ВСИЧКИ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ!!!

# 471
Подписах петицията още много отдавна.

Подкрепям напълно инициативата. За съжаление, не съм от София, иначе бих дошла и пред МТСП.

Успех утре!

На Криско бързо да се възстанови. Ще чакам по-добри новини.
Ели, поклон!

# 472
И аз не съм от София,иначе бих дошла:(.Надявам се бебчо бързо да се оправи.Ако трябва нещо съм готова да помогна винаги.

# 473
За огромно съжаление темите, изискващи помощ и подкрепа станаха много и е просто невъзможно всички да останат заковани.  Cry
Събрах в една закована тема линковете към актуалните теми.
Позволих си да пусна на ротационен принцип и снимките на нуждаещите се от помощ и подкрепа, както и линк към темата им, горе в карето Новини.

# 474
  • welcome to the Jungle
чудесно решение, Мамма!!!   bouquet
Още повече, че в момента Криско не е от силно нуждаещите се за парички  Wink, а нужда имат далеч по-спешни случаи!

Иначе, новините са, че мъничето е поукрепнало в болницата и раздавало усмивки на всеки. Mr. Green. Пу, начи, що съм на 500 км от него smile3555, иначе, щях да съм на опашката за поне една 24 каратова newsm47 и за мен.

# 475
еее Лионс, колко хубава новина, Simple Smile  а понаддал ли е някое грам4е, знае6 ли?

# 476
4удесни новини, лъвице  Hug  Браво на юна4ето, браво на силните родители, да ги поzдравиШ специялно  Heart Eyes  И ако имат нужда от неЩо, да не се притесняват да си кажат  Wink

# 477
Чудесни новини ,дано стават все по хубави!

# 478
Пу-пу, да не му е уроки на Криско! Дано все повече укрепва и да става по-силен  Praynig
Такива сме си ние майските близнаци - усмихнати и лъчезарни  Party
Още ли са в болницата миличките? А мама Ели как се чувства /знам, че не е никак прекрасна обстановката Confused/
Прегръдки  Hug

# 479
Лъвице, чудесни новини  Hug Hug Hug

Я прати някоя снимка с 24 каратова  newsm47

Да го нацелуват малкия юнак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт