Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 615
  • 590
  •   1
Отговори
# 120
има специални мед.хеликоптери ,незнам за БГ колко са на брой,но мисля че превозват болни от градовете в страната до София когато случайте изискват пълна неподвижност или невъзможност.
Той самият полет дали ще е до Италия или Германия е час и половина ,два до три най-много...
Въпроса е ,че задължително ако не е добре детето трябва да има лекар до него

# 121
СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВАМЕ ВЕДНАГА ЗА ДА НЕ НИ ПРИТИСНЕ ВРЕМЕТО ПОСЛЕ. ВИНАГИ СЛЕД ТОВА АКО СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НЯМА НУЖДА ИЛИ ОСТАНАТ ПАРИЧКИ МОГАТ ДА СЕ ДАДАТ НА ДРУГ, НУЖДАЕЩ СЕ ОТ ТЯХ. НИКОГА НЕ СА ИЗЛИШНИ СЪБРАНИТЕ ВЕЧЕ ПАРИ. ВИДНО Е, ЧЕ ДОСТА БОЛНИ ХОРА СЕ НУЖДАЯТ ОТ ТЯХ.

Който има връзка с родителите нека се свърже с тях и сподели предложението ми. Чакаме тяхното одобрение. ДА НЕ ГУБИМ ВРЕМЕ

# 122
  • София
Момичета,моя мъж е военен.Но живеем в Плевен.Сега го питах,според него трябва директно да се обърнат към Военна болница в София,не знам дали някой там ще откликне,все пак трябва бързо да се действа.Ако мога да помогна с нещо ще го направя,но за съжаление нито имаме познати там,нито можем да препоръчаме към кого да се обърнат.

# 123
Momi4eta az sam jenena za voenen(ot 3 meseca ne e , no poznava mnogo), a kuma ni e biv6 voenen v Sofiq.Moje da porazpitam no mi daite orientir kakvo to4no da pitam.

# 124
  • София
Ако не стане с военните - за безплатни полети със самолет ще питаме "Вики и мама ". Тя се е възползвала от тези услуги на БгАйр няколко пъти и ще ни обесни всичко.
Само верно трябва да сме много бързи.

Относно флаерите, листовките ... към кого да се обърна, за да ги разпространявам или да отпечатам  newsm78

Не съм запозната от началото с кампанията и няма да имам време да прочета всичко - ориентирайте ме моля .... искам да помогна.

# 125
Момичета, хрумна ми да направя един мейл лист на по-големи и платежоспособни организации (банки, например) и да разпратя писма до тях с молба да се включат и помогнат на Криско.
Защото няма време да чакаме НЗОК да си играят на ГОСПОД!!!! #Cussing out Като не са компетентни и в състояние да помогнат, поне да не пречат  #2gunfire

# 126
Momi4eta az sam jenena za voenen(ot 3 meseca ne e , no poznava mnogo), a kuma ni e biv6 voenen v Sofiq.Moje da porazpitam no mi daite orientir kakvo to4no da pitam.

за самолет/вертолет, оборудван с мед. техника./ ще бъде от голяма полза. моля, питай!

# 127
  • welcome to the Jungle
Джули, това с военните не върши работа, защото Криси трябва да иде в специализиран център за лечение на ЕБ, а не в която и да е военна болница.

Относно превоза - пак не става въпрос за който и да е превоз. Ели и Ицо трябва да направят полет от Варна, а там не са много компаниите, които летят редовно.
ХУБАВАТА НОВИНА, че мама VICTRESS от форума предложи да поемат с мъжа й разноските за пътя или по-точно, да осигурят самолетни билети  Hug Hug Hug ЕДИН УНИКАЛЕН ЖЕСТ НА ТОВА СЕМЕЙСТВО! Hug

Момичета, сигурна съм, че сега на Ели и на Ицо им е доста трудно. Трябва да решат много неща, да кореспондират с болници и да чакат УВАЖАЕМИТЕ от НЗОК утре да се направят на богове и да определят съдбата на Криси. Нека да изчакаме още няколко часа и от там насетне ще е ясно какво е нужно да се прави. А на всички четящи и пишещи тук ни е ясно Hug - ХВЪРЛЯМЕ СЕ В БОЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА,
НАЛИ СМЕ ГВАРДИЯТА ЛЕЛИ НА КРИСИ   bouquet

# 128
Джули, това с военните не върши работа, защото Криси трябва да иде в специализиран център за лечение на ЕБ, а не в която и да е военна болница.

не е длъжно да го закара до военна болница, разбира се. ако се навият да го закарат - ще го закарат и до специализиран център за лечение на ЕБ. не мисля, че е в състояние да пътува нормално.

# 129
Може ли някой да преведе от френски, моля? http://www.ebae.org/soins/soinsPrisecharge.php  пиШе подорбно как да се грижи zа новородено с ЕБ  Praynig

# 130
  • Пловдив

не е длъжно да го закара до военна болница, разбира се. ако се навият да го закарат - ще го закарат и до специализиран център за лечение на ЕБ. не мисля, че е в състояние да пътува нормално.
Аз работя в едно поделение на ВВС, но никога не съм чувала да има добре обурудвани самолети или вертолети за превоз на тежко болни. Дори тежко пострадалите при катастрофата край Бяла и последните катастрофи, до ВМА се превозваха с линейки.

# 131
  • София
А на всички четящи и пишещи тук ни е ясно Hug - ХВЪРЛЯМЕ СЕ В БОЯ ЗА СЪБИРАНЕ НА СРЕДСТВА,
НАЛИ СМЕ ГВАРДИЯТА ЛЕЛИ НА КРИСИ   bouquet

Заставам твърдо зад този призив!!!  Hug
Преди мъничко говорих с Ели,
душата и прелива от благодарност към всички вас.
Все още няма ясна цел и дестинация - за жалост  Sad

Както казах и на Ели,
така ще го напиша и тук.
НЕКА ДА СЪБЕРЕМ ПАРИ ЗА КРИСКО!!!

Когато, дай Бог, се появи ясната цел
парички ще има и ще се досъбират,
а няма да се започне от нула!
Ако се съберат повече пари
има толкова дечица, за които да се дадат!
И семейството на Криско ще го направи .........

Ели знае за това, което ви пиша.

Нека Бог бди над Криско!!!

п.с.
Освен огромното уважение, което изпитвам към всички вас  Hug Hug Hug,
изказвам възхищението си от жеста на мама VICTRESS и съпруга й!!!
   bouquet  bouquet  bouquet

# 132
Момичета,моя мъж е военен.Но живеем в Плевен.Сега го питах,според него трябва директно да се обърнат към Военна болница в София,не знам дали някой там ще откликне,все пак трябва бързо да се действа.Ако мога да помогна с нещо ще го направя,но за съжаление нито имаме познати там,нито можем да препоръчаме към кого да се обърнат.
Мъжа ми е военен също.
Говорих с него - не разполагаме със специализиран самолет... Confused
Ако остане тази идея, според нас е най-добре е да се потърси съдействие от Министерство на отбраната.

# 133
Лилибон  Hug   Hug   Hug 

Има фирми, които се zанимават с превоz на болни, ето например http://www.medcallgmbh.com/ ....като се zнае дестинацията, трябва да проверим zа какви пари става дума. Няма да са малко  Confused  но трябва да се пита  Peace

# 134
Има фирми, които се zанимават с превоz на болни, ето например http://www.medcallgmbh.com/ ....като се zнае дестинацията, трябва да проверим zа какви пари става дума. Няма да са малко  Confused  но трябва да се пита  Peace
Татяна, Вики и мама е дала цена на такива услуги...
...Ако търсите обаче вертолет,може да се намери такъв медицински ,но е 1500 долара на час Sad
Ако имате въпроси питайте Hug,готова съм аз да ви напиша молбите до България Ер и посолствата

Общи условия

Активация на акаунт