Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 650
  • 590
  •   1
Отговори
# 240
Най-после публикуваха статията  в Телеграф ooooh! [/color]

ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦЕ, ДАЙ НА МЪНИЧКИЯ КРИСКО И СЕМЕЙСТВОТО МУ СИЛИ, ЗДРАВЕ И ДЪЛЪГ ЖИВОТ И ПОМОГНИ НА КРИСКО ДА ПРЕОДОЛЕЕ БОЛЕСТТА И ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ Praynig Praynig Praynig

# 241
Момичета, аз само от няколко дни следя темите във форума и не ви познавам, но днес когато попаднах да тази тема... просто съм я чела със сълзи на очи.
Трогната съм от обичта която проявявате и от ентусиазма с който помагате.

Желая от цялото си сърце успеШно лечение  на малкия Криско и кураж на мама Лилибон. 

Hug newsm10

# 242
Момичета, има ли разкрит вече СМС номер за помощ на Крис? В един друг форум, в който писах за малкия Крис и Лилибон, ме попитаха, имат желание да помогнат, но така става най-лесно. Иначе съм дала банковата сметка и линк към тази тема.

Лилибон, поздрави и целувки на малкия!!!

# 243
  • София
Чакаме решението на Лилибон за да стартираме процедурата за СМС кампания. Имаме контактите и съдействието на хора от М-Тел и вероятно Глобул. На ЛС съм изпратила и нужните документи. Само да реши Лилибон. И мама Lennyh e насреща. Само да каже ДА!

# 244
  • Here, There and Everywhere
Лилибон, дали е по- добре алергичния обрив вече? Моето бебе имаше (има) много алергии и основното, което трябва да се следи какво се е променило около бебето преди алергичната реакция- храна на него или майката, завивки, постелки, прах за пране... Стремете се да използвате само памучни, мекички, по- свободни дрешки- сигурно знаеш.
Дано Криско  е по- добре с раничките с всеки ден!  Praynig

# 245
  • Варна
Алергичният обрив тръгна от болницата. Не знам с вливанията ли е свързан или с нещо друго. Дрешките му са памучни, естествено и ги носим обърнати с шевовете навън.

Днес си стоим в къщи на климатик и на хладно му е по-добре.

Моля ви, засега изчакайте с смс-кампаниите. За момента повече средства не са му необходими.

# 246
  • София
Някоя нова снимчица ако има на Криско и, ако мама намери малко време да я качи - ще се радваме много...  Hug

# 247
  • под шипковия храст
Някоя нова снимчица ако има на Криско и, ако мама намери малко време да я качи - ще се радваме много...  Hug
аха, тя  и Лъвицата беше обещала... а от НЗОК има ли новини? а с клиниките не може ли по телефона? те вярно, че сега в цяла Европа са във ваканция, но все пак ...

# 248
  • welcome to the Jungle
аха, тя  и Лъвицата беше обещала...
При положение, че Лилибон пише редовно вече  Heart Eyes, нека да оставя удоволствието тя самичка да пусне снимки на прекрасния Криси  Hug

Иначе, стискам палци раните скоро да са поне на половина по-малко   bouquet, а Криси доста по-общителен и весел  Wink

# 249
  • Варна
Момичета,Lilibon  вижте каква статия открих! Може би вече някой е чул и писал, но аз я пускам за всеки случай.
http://www.capital.bg/show.php?storyid=367122&sp=1#storystart

Това са контатктите на английската компания разработила ICX -SKN което е едното от мазилата:
http://www.intercytex.com/icx/services/downloads/icx-skn_250607.pdf

То4но влязох, за да напи6а за тази статия, днес я про4етох и ми се струва, 4е е важна информацията в нея.

# 250
Lilibon, надявам се че раната на гръбчето е много по-добре и почти заздравяла  Praynig
Прегръдки на Криско и да е по-лек деня и с по-здрава кожичка за Криско и за Вас  Hug

# 251
 За момента повече средства не са му необходими.
[/quote]
Ама как така не са му необходими?Нали трябва да събираме за престой в клиника.Нищо не пишеш,Ели...Има ли някакъв отговор от тях?Майната има на тия от НЗОК,надявам се да съберем необходимите средства,без да се налага да се молим на тях!

# 252
За момента повече средства не са му необходими.
Ама как така не са му необходими?Нали трябва да събираме за престой в клиника.Нищо не пишеш,Ели...Има ли някакъв отговор от тях?Майната има на тия от НЗОК,надявам се да съберем необходимите средства,без да се налага да се молим на тях!
[/quote]
Ели миличка,по добре да има готови парички!
Надявам се Криско да е по добре  Praynig
Целувам теб и Криско много!!!

# 253
Лилибон, пращам ти силни прегръдки за теб!!! И се моля да намерим начин Криско да расте здрав и все така обичан!!!! Hug Praynig  bouquet.

И аз не разбрах това за паричките, но ще преведа колкото мога пак, те са отделени за вас!!!

А на снимка на сладкия Крис ще се радвам безкрайно!!!  bouquet

# 254
и аз утре ще пратя паричките, които отделихме с колежката като взехме аванс. Наре4ени са за вас.

Общи условия

Активация на акаунт